Hirdetés
- MárkaLánc
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz icecave #231545 üzenetére
Ha be van kapcsolva az órán az unlock with iPhone.
-
insight
aktív tag
válasz domerator #231550 üzenetére
nekem nem jött email, és az iStyle szerint "Feldolgozás alatt" van a rendelésem, de az előbb csengetett a futár, és már telepítem is a minit jól indul a péntek! Ugyanitt 11 Pro eladó
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
szekelybacsi
csendes tag
Sziasztok. Néhány hete tapasztalom, hogy a gyári mail alkalmazásban a küldő neve akkor sem a kontaktok között elmentett néven jelenik meg, ha az e-mail cím is oda van rendelve. Hiába mentettem el az illetőt pl. Pistinek, a mailt Kovács Istvántól kapom (pontosabban István Kovacstol, amit szinten nem tudok módosítani, különösen szokatlan a nem magánszemélytől érkező levelek így, pl. csapata Meglepkék). Viszont ha belépek az adott levélbe, ott már a kontaktokban elmentett (Pisti) nevet hozza fel. Korábban ez nem így volt, és beállításokban sem találom. Más is tapasztal ilyet, ötlet, hogyan és hol tudom módosítani?
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Szeptember vettem egy ilyen bluetooth headset-et iPhone 8 Plus-hoz.
Tök jól működött egy darabig, egyszer csak hívásoknál nem lehetett benne semmit hallani. (Játék vagy video közben van hang!) Nem tudom, hogy az iOS 14 frissítéssel függ -e össze vagy csak engedélyt kellene adni a mikrofon használatára? Pedig az is van neki, mert világít hívás közben a kis sárga pötty a jobb felső sarokban.
Kipróbáltam egy másik platformon, ott minden tökéletesen megy.
Mi lehet az ok? Esetleg tippek?
Köszi!
-
domerator
veterán
-
Oryctolagus
tag
Helló,
elnézést, ha off.
Gondoltam kipróbálom az Apple Musicot és van egy olyan jelenség, hogy miután megkerestem egy dal és lejátszásra koppintok akkor elindula dal, semmi gond.
De, ha hozzáadom lejátszási listához akkor már azt az hibaüzenetet kapom, hogy Az ön régiójában ez a dal nem elérhető.
Mi lehet a megoldás?Per aspera ad astra.
-
eduba
aktív tag
Megy az ApplePay a Takarék Bankkal!
Wótmá?
-
Razzul
őstag
válasz devil-k #231523 üzenetére
A telefongyártók eddig is belekalkulálták és áthárították a vevőre a csomagolás és a szállítás költségeit, úgyhogy a dobozt eddig is kifizetted a telefonnal.
#231526 nord_: Van aki ténylegesen megsértődik azon egy egyeztetés alatt, hogy megnézi valaki az óráját? Már az óvodában is tartanak egyeztetést a nebulókkal?
Stat crux dum volvitur orbis
-
Ashiyo
csendes tag
Sziasztok! Délután édesanyám iphonejára kéne feldobnom vagy 60-70 zenét pcről. Nem mozgok ezekben a körökben, szóval a kérdésem, hogy az iTunes vagy a 3uTools a kevésbé macerásabb erre? Köszi!
-
-
devil-k
nagyúr
válasz Razzul #231560 üzenetére
Tudom. Mindent is, marketing, a rabszolgamunka stb.
Más:
Egyébként a 11 Pro Max és a 12 Pro Max méretre nem sok különbség van. Aki észreveszi első blikkre, le kalappal előtte. Kár, hogy az oldalsó fémsáv ujjlenyomat gyűjtő, de tok alatt úgy sem látszik.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
burgatshow
veterán
-
AMATŐR
őstag
Megjött a pro max telóm. Az USB C töltőfej 20 W os, amit rendeltem hozzá. A régi 5 W os volt. Lehet ezzel tölteni, vagy a régit használjam?
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
ittakary
nagyúr
válasz AMATŐR #231576 üzenetére
az új 20W-os fej gyorstöltésre képes, tehát valami 30 perc alatt felnyomja 0-80%ra
a tanácsom az hogy 20-30% alá ne nagyon engedd, hanem inkább dugd rá korábban, amennyi időd van a töltésre, ha kell akkor akár napközben, vagy este, és nyugodtan töltsd fel 100%-ra.
én úgy szoktam hogy reggeli készülődés során feldugom a konyhában, az alatt bőven kap annyit, amennyivel bőven kibir egy napot
rajtahagyhatod éjszakára ezzel is, de nem nagyon szokás már ilyen barbárian tölteni ezekkel
[ Szerkesztve ]
-
AMATŐR
őstag
Köszönöm a segítségeteket!
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
aujjobba
addikt
válasz burgatshow #231571 üzenetére
Na hát ez nem igazán reklámozzák.
Nekem MasterCard van tőlük, azt nem tudom hozzáadni. -
aujjobba
addikt
Ezt nem tehetem könnyen, bele van írva a hitelszerződésbe a számla megléte mint feltétel.
Ki lehetne onnan valahogy biztosan módosítani, de az nem olcsó.
Minden hónapban utalok rá 90ezret hogy olcsóbb legyen a számlavezetés (330ft/hó), abból levonja a törlesztőt a többit meg visszatöltöm a kártyával revolutra. -
RI/OS
őstag
Én még ilyet ájfónnal nem szoptam.
Megjött az appletől a 12 mini, és azt írja, hogy nem lehet aktiválni.
Aztán ennyi. -
Birki
tag
Ha már mások is leírták.
Nekem is megjött a mini, de senki ne kezdje belakni WIFI nélkül, mert nagy sz*pás!Szerintem...
-
veterán
-
Pfiucska
aktív tag
válasz TheBikerider #231588 üzenetére
Szerintem ez szokas kerdese... + hogy mire hasznalod. A nala kisebb SE 2020-ra valtottam ~2hete egy 6,1”—os androidos telorol es mivel en 95%-ban telefonalas/bongeszes/social media vonalon mozgok igy boven elegendo a 4,7”, sőt sokkal kenyelmesebb mint az elozo. Persze ha valaki sokat jatszik/videozik akkor kenyelmesebb lehet a nagyobb keszulek de szerintem ilyen atlag user szintjen ezek a kisebb meretek sokkal megfelelobbek, hiaba nem ez a trend mostanaban.
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
Razzul
őstag
válasz nord_ #231566 üzenetére
Nekifutok még egyszer, elnézést ha a csipkelődő vicceskedés nem ment át.
Az illemmel és a jólneveltséggel nem állok hadilábon. Viszont nekem az a tapasztalatom az ingatlanjogi, valamint más szakmai jellegű megbeszélésekkel itt az irodában, hogy habár mindenki igyekszik teljes mértékben figyelmes lenni a másikkal, általában a felek ideje drága. Ez a nagy ügyfelekre főleg igaz.
Ezért az ilyen megbeszélések legnagyobb része tárgyilagos mederben folyik, mindenki igyekszik a lényegre koncentrálni, ha pedig valaki az órájára néz, nem dől össze a világ. Ha persze egy ceremoniális, vagy konferenciaeseményről van szó az teljesen más tészta de ugye itt nem ilyesmiről volt szó.
-
pauliboy23
senior tag
Na bevittem az iCentre-be az egy hetes 12-őt, először szoftverfrissítést akartak csinálni 5000-ért, de aztán ott kellett hagyni, lehetséges alaplaphiba. Egyenlőre ennyi. Várom a hívást.
-
divan
őstag
válasz pauliboy23 #231596 üzenetére
Szép is lenne, ha ezért még pénzt gombolnának le tőled.
-
waT
csendes tag
Minihez tok, annak aki még nem szerzett be:
[link] -
Razzul
őstag
válasz bigdady #231567 üzenetére
Ez főleg amiatt érdekes, mert most az i12 miatt megint előjött kérdésként, hogy mennyire éri meg és mennyire kockázatos ilyen helyekről iPhonet rendelni. Remélem akik jóhiszeműen vettek a Turbadotól telefont valamilyen módon még fogják tudni gariztatni a készülékeiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest