Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
IvI88
tag
Sziasztok!
Kaptam egy iphone 5-ös készüléket A1429 amiben rossz volt az aku. Kicseréltettem egy újra ami jó is volt kb 1 napig. Akkor azt csinálta, hogy gondolt egyet és újra indult a telefon. Visszavittem ott persze minden jól működött nem is kezdtek vele semmit, aztán jó is volt pár napig megint és most elérkezett a telefon oda, hogy kikapcsolt és nem is tudom bekapcsolni.
Ha rádugom a döltőre akkor elikezd bekapcsolni(2-3s) majd újra indul. A szervizbe azt mondták lehet alaplap baja van mert melegszik az aku is. Igaz lehet ez? Én arra gyanakszom, hogy valami összeszerelési hiba lehetett. szerintetek?üdv: Tomi
-
IvI88
tag
Sziaszatok!
Csütörtökön vettem egy iphone xs telefont használtan amibe kértem, hogy cseréljék ki sz akkumulátort, ez így is történ. Az eladó azt mondta,hogy használjam majd este rakjam fel töltőre és töltsem fel 100%-ra és után el tűnik "akku állapota szervíz " hibaüzenet. Ha nem tűnne el akkor indítsam újra.
Nem tűnt el!
Mit lehet ezzel kezdeni? Az eladónak is elmondtam és azt javasolta várjak még pár napot és akkor menjek vissza. Szerintetek? Lehet csak nem volt még meg 1 töltés ciklus?üdv: Tomi
-
IvI88
tag
Sziasztok
Nemrég vettem egy i xs-t amibe cseréltek akkut (utángyártott) a kérdésem az lenne , hogy mennyi üzem időt bírnak ezek általános használattal. Wifi, mobilnet, massenger, email, netezés, insta... nem játszok nem nézek videótüdv: Tomi
-
IvI88
tag
sziasztok!
kijelző védő fóliákkal/üvegekkel mik a tapasztalatok van értelme a drágábbakat megvenni (8-10-12e), ha vigyázok a telefonomra akkor egyáltalán kell (odafigyelek az ilyenre)?üdv: Tomi
-
IvI88
tag
Sziasztok!
Iphone xs telefonom van, akkumulátor cserélve lett 2 éve után gyártottra.
A problémám a következő:
Előfordul ,hogy nem tudnak felhívni. Aki hív azt tapasztalja, hogy néma a vonal és szétkapcsol. Én meg semmit nem veszek észre belőle még sms-t sem kapok, hogy volt hívásom. Ha repülő módra rakom majd vissza, akkor megjavul. Eddig egy szervizben voltam ott nem tudtak rá nagyon mit mondani csak hogy állítsam alaphelyzetbe a hálózati beállításokat. Ez után is megmaradt a hiba.
A másik kérdésem, hogy milyen töltőfejet ajánlnátok egy IKEA-s vezeték nélküli töltőhöz? E2010 a típus, 5w-al tud tölteni.üdv: Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.