Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz #91166208 #178202 üzenetére
Kapcsold be előtte, hogy szinkronizálva legyen a csengőhang.
És csak utána szinkronizálj.Amint másik gép másik iTunes elé kerülsz és véletlen szinkronizálsz úgyis elveszik róla. Jobbnak láttam megvenni 300 forintért a kedvenc csengőhangom és probléma megoldva. Tudom ettől még rohadjon meg az Apple
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
gyuromoj
veterán
iPhone akksi csere mikortól ajánlott?
Illetve a szavatosság alatt is él rá a garancia?
80%-os mutatja a 3utools, cirka 330 ciklussal. (i7, tavaly októberi vásárlás)[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
kchris78
veterán
Ez vegre egy kicsit technikaibb: https://www.hwsw.hu/hirek/58238/apple-iphone-akkumulator-akku-gyenge-csere-sebesseg-processzor-ios-6s-7.html
Ugy latszik a lassitas siman ciklusszam alapjan fog menni. -
tboldi
nagyúr
válasz gyuromoj #178210 üzenetére
Most ennek kapcsán megnéztem én is kíváncsiságból anyum 7-esét, ami korábban az enyém volt: 207 ciklus és 93,3% 10 hónap alatt.
A 8 Plus-om meg 3,5 hetes és 13 ciklus után 100%-os.
(#178212) kchris78: Vajon azt az 500 ciklust, amit az Apple garantál, még lassítás nélkül teszi?
Valószínűleg nem:
As demonstrated in John Poole’s dataset Apple is throttling the CPU frequency in several stages. What exactly defines the thresholds to reach these stages can be either a rather simplistic counter taking into account the charge cycles of a given battery, or (and more hopefully) a more dynamic method that would be able to take advantage of the battery PMIC’s capabilities of determining battery wear. Given however that it seems that the OS is limiting performance even at high state of charges, such as fully charges batteries, it seems that the limitation implementation is unfortunately of the more simplistic type. - AnandTechCsak jó lenne tudni ezeknek a szinteknek a határait.
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
Lehet azzal bármit is kezdeni, hogy az időjárás widget ne az órákkal ezelőtti helyen (más ország konkrétan) levő időjárást mutassa?
Ez így teljesen szar.
Ha leszedem a widgetet és kicsit később vissza, akkor se javul meg.
Az app jót mutat. -
Parson
addikt
No gyerekek, hol is lehet kikapcsolni a gépelésnél felbukkano automata szójavaslatokat? iOS 10.3.3 Köszi előre is.
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
kentucky
őstag
Én feladtam, hogy elmagyarázzam mit is jelent ez a belassítós dolog, egyszerűen a két másik mobilarenas cikk alatt olyan balladai homály van, csak arra ugranak hogy fogást találjanak az emberen és beletaposhassanak. Arról nem is beszélve, hogy sokszor olyanok mondanak a telefonról véleményt akik életükben nem használtak iphonet. Bocsi csak ki kellett adnom magamból....
Más: második napja van nálam a 8 Plus és most 85%-on 9 óra körüli készenléttel van 3 óra használatom. Brutális üzemidő, még egyik telefonommal sem tudtam ilyet csinálni. Netezés plusz messenger 9gag meg Narwhal van benne.
-
veterán
válasz kentucky #178217 üzenetére
Most mondjam,hogy én megmondtam?
Veszett fejsze nyele...
Kár energiát pazarolni rá.
Olvastam milyen küzdelem zaljik....hát rengeteg feszültség van az emberekben,az tuti. Néha én is kiakadok,de ma jó napom volt és nem ugattam be senkinek. Nem volt kedvem hozzá.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Lefty
addikt
válasz Skorpio.59 #178207 üzenetére
A kontakban a telszama iPhone-kent van rogzitve, az imessage pedig mukodik vele. Ki is irja, meg kek az uzenet.
-
kchris78
veterán
válasz TheBikerider #178219 üzenetére
Teljesen egyetertek: masik helyen irtam: "Viszont a legtobb ember rogton jon par honapos telefonnal hogy akkor az Apple lasssiiit. Tapasztalatom szerint a kommentekbol az jon le hogy sok ember ennyit ert meg az ezekkel foglalkozo cikkekbol: "blablabla Apple lassit blablabla.." ertelmezes nehez de a lenyeget meg lehetne azert erteni. Azt nyilvan azert nehez elvarni nem szakmabelitol hogy mit jelent egy aksi belso ellenallasa ami fontos nagy hirtelen terheleskor."
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
kchris78
veterán
válasz TheBikerider #178223 üzenetére
Mit hasznalsz? Ha olyat nyuzol ahol keves a feher hatter, ez is alig merul. Van par dark mode-al rendelkezo app mar.
-
Aaron14
őstag
Azért az sem normális, hogy fél éves gyári akkumulátorral egy 6S az iPhone 6 szintjét hozza teljesítmény szempontjából. Átlagosan 911 és 600 MHz között váltakozik a CPU teljesítménye. 50%-os töltöttség alatt simán leveszi fixen 600MHz-re, de volt már 600 alatt is... Szerintem pár ember joggal perelte be az Apple-t.
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
veterán
-
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz MasterMark #178232 üzenetére
Illetve így 2017-ben BT fülhallgatók se léteznek, jó tudni
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz Lefty #178220 üzenetére
Most végig zongoráztam az enyémen az összes variációt és mindenhogy működik.Szerintem beállítási probléma lehet....Tégy egy próbát úgy is,hogy “mobil”- ként állítod be a kontaktot és kérd meg a kontaktodat,hogy keressen meg FaceTime -on.
Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
Lefty
addikt
válasz Skorpio.59 #178235 üzenetére
Teljesen mindegy milyen tipusnak allitom be a telefonszamot, ez nem valtoztat semmin.
Ilyen:
Az osszes tobbi iPhone-os ismerosomnel meg ilyen:
Az erdekes az, hogy ez a kontaktom tud hivni facetime-mal, csak en ot nem. A telojan minden jol van beallitva, meg szerintem nalam is.
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Édesanyám iPhone SE készüléke valamiért nem jelzi ki a korábbi hívásokat, ha megnézi az előzményeket kb. múlt hét vasárnap óta.
Lehet valamit elállított volna?
Köszi a segítséget előre is!
-
Parson
addikt
Gyerekek, egy i5 16GB iOS 9.3.5-tel (pöpec állapotban) még érdemes eladni? Vagy inkább tartsa meg az ember?
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
válasz -Ben- #178240 üzenetére
Mindkettőt szeretem, bár rászorulva azért nem vagyok... egyszerűen nem lesz használva a készülék, ahogy elnézem, Afrikában meg éheznek a gyerekek... szal értelmesebbnek látom ha nem csak a fiokban lapul - ha van realitása a dolognak.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
Nálatok rendesen memóriába tud maradni az AppStore? Nálam 11.2 óta szinte állandóan azt lövi ki.Korábban sosem volt ilyen.
-
kentucky
őstag
Nem tudjátok mi lehet ez a szürke csík a status bar-ban? [link]
Apollóban jön elő görgetésnél de nem mindig.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest