Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #91166208 #142513 üzenetére
Üdv, 5"-os droidról váltottam a 4"-os iSE-re, nem volt rossz váltás.
Csodát azért nem kell várni, felsőkategóriás droidtól nem lesz sokkal gyorsabb vagy csilli-villibb, illetve én az iOS-ben több bug-ot is tapasztaltam, amit droidon nem.
Ez furcsa is volt, mert állítólag az iOS stabilabb és hibamentesebb, de én nem ezt tapasztaltam. -
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz #91166208 #153754 üzenetére
Abszolút érdemes. A szerintem egyetlen használható és hasznos feature benne a "Junk" fül, itt azt tudod vele elindítani, hogy a telefon törölje a különböző appok cachelt file-jait, amit egyébként az oprendszernek kellene automatikusan megtennie, de a valóságban az én tapasztalatom szerint ezt kevesebbszer működik, mint ahányszor igen.
Korábban másik módszer erre az volt, hogy az itunes-ból kölcsönöztünk egy olyan filmet, ami a szabad tárhely mérete miatt biztosan nem fért a telefonra, ez is beindította az ios ezen funckióját, hogy törölte az ideiglenes file-okat, de egy ideje megváltoztatták a rendszert annyiban, hogy most már akkor is levonja a kölcsönzés díját, ha nem fér rá a telefonra az adott film. Szóval szerintem mivel ingyenes az app, és van kifejezetten hasznos funkciója, én azt mondom, hogy érdemes leszedni.
Semmilyen más funkcióját nem használom soha, se az akkutöltéssel kapcsolatos, se a ram boost funkciót, csak a szemét kitörlésére használom, de arra megelégedéssel. -
A guru
addikt
válasz #91166208 #154195 üzenetére
Olyanok ezek az átlátszó tokok mint a nőknél az átlátszó pántos melltartó, hülyén néz ki, mert mindenki tudja, hogy ott van. Szintén Spigentől a liquid armort tudom ajánlani, nekem ez van szintén matt fekete telefonon, jó a fogása és abszolút nem feltünő nem is nagyon vastagít.
-
DJosef
őstag
válasz #91166208 #154968 üzenetére
Nekem ugyan mar nincsen fent az app de ugy remlik, hogy amikor a megnyitott ablakokat lapozgatod felul vagy alul talan van egy osszes bezaras vagy vmi ilyesmi.
Ha nem valaszolja meg neked senki amig hazaerek es felteszem ujra akkor megnezem.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
lugosi
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest