Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Valaki használ LifeProof tokot iphonehoz? Jó a dolog?
Nyáron, ha megyek Balatonra, bicajtúra, stb, akkor nem lenne rossz a vízáló tok, csak drágállom túlságosan is az a baj -
Mr. Teddy
őstag
válasz Totheground #1052 üzenetére
Sajnos ez a LifeProof tok 80 dolcsi, és a weboldalukról megrendelve elvileg ingyen kihozzák Európán belül. És még néztem lehet sok kiegészítőt is kapni, biciklis tartót is, de még 40 dolcsi.
Lehet marad az egyszerűbb vizálló univerzális nejlonzacsis csomagolás számomra
-
gzbotii
nagyúr
Hetvegen hazakuldenem egy ismerosomnek a 3GS-em, megvenne tolem, es szeretnem belerakni egy nylon zacskoba (egy ismeros vinne kocsival, de sosem lehet tudni alapon, nem art a biztonsag)
Namost, ebbol lehet valami baja?[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Ragnar95
félisten
Valahogy fakóbb az egész + elég nehéz úgy beállítani,h normális legyen, tehát csak az óra látszódjon fölül, ne lehessen scrollozni és fel is lehessen oldani...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
Miért nem jelzi a bejövő e-maileket? Mi lehet a gond? (3GS, 5.1.1 9B206)
[ Szerkesztve ]
-
b4sxe
aktív tag
sziasztok! 3G-re lehet valami programot varázsolni, hogy lehessen videót készíteni ? : )
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
lkereki
tag
Sziasztok!
I4-en van valami mód arra, hogy bejövő híváskor a hívó nevét beolvassa a telefon? BT fülhallgatóval használom, nagy előny lenne.OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
b4zsi-
őstag
Gamecenterből lehet játékot törölni ami már nincs a készüléken? Gondolom valamelyiknél amikor töröltem a megtartásra mentem, de most mégis törölném, ha van rá mód
-
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan alkalmazást, ami a feltöltött videót képes elforgatva is lejátszani? Az Oplayeren csak álló helyzetben megy, és nem fordítja el.
Szerk: megoldódott. Rögzítve volt a tájolás.
[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
Arra van valami megoldás, hogy adott időszakban ne adjon ki hangot magából a telefon? Éjjel nem szeretek emailre ébredni.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz Kephamos #1082 üzenetére
Persze, ha lenémítod, attól az ébresztő kukorékolni fog, csak arra ügyelj, hogyha a - -al is levetted a hangot, 1-es erősségre, akkor olyan hangosan fog szólni, szval az határozza meg, hogy milyen hangosan kukorékol.
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
pnagy7
aktív tag
Felmerült egy állítás, hogy M.o-on az I4S Siri nem talál térképen semmit. Szal megkérdem h hol vok, és nemtudja behozni. Szerintem hülyeség,de még nempróbáltam, még sima I4-em van.
Mr. Hóember
-
Újbuda
csendes tag
-
b4zsi-
őstag
válasz h1ght3chzor #1094 üzenetére
Mostani 3,5
-
Kashim
őstag
Ha esetleg létezik még olyan fórumozó akinek ne lenne meg a fruit ninja, csekkolja le az oldalukat, a 2 éves jubileum miatt most ingyen hozzá lehet jutni a jobb felső kis táblára klikkolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest