Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Ha már apróságoknál tartunk. Mintha a görgetés is picit más lenne, vagy különbözne a gördülékenysége bizonyos oldalakon. Pl.: Menüben érezhetően fürgébb, tovább gurul, emaileknél hamarabb lelassít és finomabban lehet scrollozni.
Egyelőre nekem is jobban bejön a Google Maps. Zavaró, hogy annyira bele kell zoomolni hogy az ember eligazodjon. Alapból meg tök kopár, szatellit kép csapnivaló. Pont az lenne a lényeg hogy gyorsan tájékozódjon az ember, ne állandóan ki-be zoomoljon vagy görgessen mint a güzü. Persze ezt még finomhangolhatják. (remélem fogják is)
upd.: Ütemezett Do Not Disturb is megy királyul. Éjjel jól fog jönni a kósza hívások ellen, ha viszont fontos ügy/vészhelyzet van, továbbra is elérhető az ember.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
-
DanielK
addikt
-
Mr. Teddy
őstag
válasz ittakary #1603 üzenetére
Én is sokszor használtam. Igazából a maps-et akkor kezdtem el használni aktívan, amikor ez a funkció elérhető lett rá. Éjszakai útvonaltervezéshez nagyon sokat használtam, hogyan is jutok haza innen-onnan BKV-val hajnali 3-kor.
Nagyon remélem AppStore-ban fent lesz ez a régi változat is, minden funkciójával. -
Topikgazda
Próbáltam mindenhogy visszalépéssel, várással, amivel kell, minden esetben fel tudom hívni magamat a vonalasról. Mondjuk rejtett szám, de ne Manchester is feltudott, és neki nem rejtett. Mindegy, majd javul, elég akkor aggódnom,ha a véglegesben is így lesz, nemde?
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Kashim
őstag
válasz vadászcsiga #1611 üzenetére
Hát kb.
Amúgy rejtett számot komolyan átengedi? F.ck
Mondjuk mióta nem T-s vagyok, kevesebb borotvát akarnak rámsózni rejtett számról...Mr. Teddy
Ha régóta ott vagytok, érdemes egyszer felhívni valami ügyintézőt, vagy benézni egy T-pontba, mert szoktak jó hűségakciók lenni, csak persze jó szolgáltató módjára addig sumákolnak, amíg valaki nem ad nekik impulzust. Rám is egyből tukmálták a jobbnál jobb ajánlatokat, mikor lemondtam az előfizum. Mondom kicsit korábban kellett volna, talán még el is gondolkodtam volna egy-kettőn. Ilyenek ezek.[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
A tömegközlekedést leszámítva szerintem jobb az új térkép. Sokkal arányosabb, mint a Google. Ja és nem kell aggódni, lesz bkv tervezés, mivel az ikonja megvan, csak egyelőre nem működik. Az appstore-t hozná be.
Eddig a menü színei is tetszenek. Szóval jó irányba halad.
Remélem a passbook is fog működni a végleges iossal és lesz itthon is olyan, aki ilyen jegyet ad majd ki. -
hatesz
tag
válasz DanielK #1606 üzenetére
Gondolom a forgalmi helyzetet nem jelzi az új térkép mint a google maps. Na ez nagyon fog hiányozni és 2szer is meggondolom, hogy kell-e az IOS6. Ha lenne Magyarországon olyan navigáció, ami kijelezné a dugókat, meg a baleseteket stb. na az lenne az igazán frankó...
Hopp visszavontam, ahogy olvasom itt is van forgalom infó!
[ Szerkesztve ]
Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...
-
Kashim
őstag
De jelzi, csak valószínű nem lesz olyan pontos, mint a Google Mapsé. Elvileg más iOS eszközök alapján működik anonim adatok gyűjtésével. Na most feltételezem itthon nagyságrendekkel több Androidos telefont használnak, mint iPhone-t, tehát a pontosság itt jókorát csorbul. Mondjuk személy szerint nem tudom, hogy a Google féle változat itthon mennyire pontos, nem kizárt hogy egyik sem ér semmit.
-
DanielK
addikt
Tudja valaki, hogy meddig érvényes a beta 1? Jó lenne tudni a nyaralás miatt.
-
hatesz
tag
Már egy ideje figyelem és használom a jelenlegi maps alkalmazást itt Bp-en, meglepően jók az infók. Sajnos az új alkalmazás ahogy Te is írod, a kevesebb infó alapján nem lesz használható itthon. Mondjuk nem is mi vagyunk a legdontosabb piac
Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...
-
Totheground
addikt
Na, megnézegettem, kiélveztem az iOS6-ot, most megy vissza az 5, mert ezen fagy az Instapaper, az pedig nem állapot.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
ittakary
nagyúr
Safariban ha hosszan nyomom a vissza gombot akkor megjelenik jo par elozo oldal. Eddig is volt ilyen?
-
Kashim
őstag
Ti is Edge-en maradtatok a 3G kapcsoló hiánya miatt? (iOS6 bétán ofkórsz)
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz manchester85 #1627 üzenetére
Én nem, de csak azért mert restoroltam, és amúgy sem volt kikapcsolva a 3G
-
MODERÁTOR
Én is feltettem a bétát... Hát a maps szerintem hulladék
3D-ben London nincs meg? Wtf?az fb integrálás nagyon tetszik
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
allando
tag
Sziasztok,
Segítsetek légyszi.
Tegnap vetem egy iphone 3g telefont.
T-mobilos.
Sim kártya nélkül még a wifi és a gps is működöt.
Este feltetem a számítógépre próbálkoztam vele.
DFU módban megállt és utánna az itunesel viszaállítás és softwarefrissítettem.
Most ezt írja ki:
NO SIM carc installed
insert a valid SIM with no PIN lock to acti8vate IPhonr.Hogyan tovább? ez hiba vagy csak t-s kártya kell bele és oké-e.
Nekem csak pannonos karim van.Köszönöm
Motorola 3200 - A738 Android 2.2 - Nokia 8800
-
allando
tag
válasz Kicsirics77 #1634 üzenetére
Semmi más baja nincs akor? És ha egyet kölcsönkérek mi a teendő a telefonnal, hogy ez a hiba eltünjön?
Motorola 3200 - A738 Android 2.2 - Nokia 8800
-
vadászcsiga
félisten
Safaribol csak ebbe a topikba tudok írni, ha másikat akarok megnyitni bezár úgyhogy ne lepődjetek meg ha más témában is ide irok
Amúgy Safari kva gyors de ha így marad kívárok még nehány betat.[ Szerkesztve ]
-
m0ski
aktív tag
iOS 6 észrevételek 4 óra használat után:
- Barátok app abban a pillanatban elszáll, ahogy valakit kiválasztok a listából, hogy térképen mutassa. Másnál is jelentkezik a hiba?
- a Facebook megosztásnál hiányolom a megosztással kapcsolatos adatvédelmi beállítások részletesebb állíthatóságát. (pl. láthassák Ismerősök, kivétel x+y csoport, személy, stb - ahogy egyébként szabályozható)
- ha képet osztanék Facebookra, akkor nem lát minden mappát, csak az Instagramét, illetve magának létrehozna egy újat. Csak nálam volt ilyen vagy más is tapasztalja?Végül arra jutottam, hogy vissza az 5.1.1. és várom a következő bétát
-
-
m0ski
aktív tag
válasz icecave #1639 üzenetére
Ezeket én is megtaláltam. Viszont ahogy írtam, a kivételkezelés nem megy. Azt a lehetőséget hiányolom, ami egyébként 'Egyéni' címkével megy a Facebookon.
Ott be lehet állítani 1-1 megosztásra/képre/akármire, hogy láthassák az Ismerősök, kivéve Munkatársak listán szereplő emberek.
Jelenleg csak az szabályozható hogy minden ismerős vagy egyes listák láthassák. -
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
Ez az oldal mennyire megbízható?
-
Topikgazda
Igen, az valóban "hibázik" még, csak beleteszik. Engem sokkal jobban zavar, hogy integrált facebook ide vagy oda, k*rva lassú még mindig, és állandóan frissítgetni kell mindenhol, mert szarul kezeli az új üzeneteket, értesítéseket...
-
Kommy
veterán
válasz icecave #1643 üzenetére
Facebook app még nem frissült tehát ne várjuk el hogy ebben jelenleg változás legyen (sajnons az egy fos), de legalább íráshoz nem kell elindítani. Sőt iOS 6 kiadás elött nem hiszem, hoyg kimegy az a verzió ami teljesen kihasználja az iOS 6 lehetőségeit, mivel most még nem is fogadja el a Settings-ben beállított bejeletkezési adatokat.
-
DanielK
addikt
válasz Totheground #1623 üzenetére
Most már van offline reading list. Az miért nem jó?
Más: iPhone bill is olyan lett mint az iPad. Elég csak felfelé húzni az ujjunkat!
Manchaster: értem a pinch tó zoom problémádad! Most már jó!
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Így van... én voltam egyébként. Nyilván, míg angolul kifér, a magyar fordítás sokkal hosszabb, több betűből áll, majd megoldják valahogyan.
insomniac: lehet, csak a véletlen műve, elvégre nem 3 sor kód az OS... lehet, azóta sem találták meg, melyik sorban van a hiba, vagy épp melyikkel akad össze, és az,hogy most megy, csak a véletlen műve, mert ugye mindig változik maga a kód.
-
manchester85
veterán
válasz DanielK #1645 üzenetére
Jaja, jó bizony. Az volt az első, amit kipróbáltam. Viszont számomra nem sok minden szól eddig az iOS 6 mellett. A fullscreen Safari, és a normális pinch to zoom-nak örülök eddig a legjobban, csak hát a Safari is elég bug-os eddig, úgyhogy várok még egy kicsit, aztán lehet, hogy megy vissza az 5.1.1. A tárcsázó egyébként igazán ocsmány lett, első gondolatom az volt, hogy tiszta android.
Vadaszcsiga, neked változatlanul ugyanolyan jó a pinch to zoom?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest