- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #83986 üzenetére
Én most ettem 30 deka lencsét hús nélkül (éppen nincs készen), 1 natúr joghurttal egy órája, de döglök meg éhen, pedig ma már bement pár dolog.
rozskenyér 150 g
margarin 12 g
paprika 70 g
paradicsom150 g
sült csirkemell 90 gdinnye 270 g
dió (angol) 20 g
fehérjepor 10 gfőtt barnarizs 200 g
sárgarépa 70 g
brokkoli 100 g
sült csirkemell 70 g
olaj, repce étolaj 5 glencsefőzelék 300 g
natúr joghurt 150 gMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Cassidey
senior tag
válasz Woodslave #83986 üzenetére
Az IIFYM alátámasztott dolog, van benne logika, én is csináltam, működött, miért is ne működne. Gyakorlatilag pár extra lépést betesz a bro diéta helyett, sokan azért esznek csirkerizst, mert arra egyszer kiszámolták mennyi kell, és kész. Ha IIFYM-t csinálsz, folyamatosan számolsz és logolsz. Végülis mindenki IIFYM-t csinál, aki makrózik, csak sokan nem élnek a lehetőséggel, hogy kicseréljenek dolgokat, például feladjanak a rizsből és olívaolajból egy csokiért. Ez is preferencia kérdése.
Én most nem eszek ilyesmit egyébként, egyszerűen azért, mert az utóbbi időben nem működött nálam pszichológiailag, nehezen álltam meg annyinál amennyi belefért, megugrott a vércukrom és utána hisztis picsa éhségrohamot produkáltam, ezért jelenleg egyszerűbb volt kizárni ezeket a dolgokat az étrendemből. Most őszintén nem is hiányzik, nagyon kényelmesen elvagyok a diétámban, úgyhogy probléma sehol, ha meghalnék egy csokiért lehet változtatnék persze.
Wood: azért nem látod, hogy mit is lehetne enni, mert minden főétkezésed (mint a legtöbb nyugati és magyar embernek is) a hús köré épül fel. Ha végiggondolod a legtöbb kaja hús és mellé valami. Én egy jó ideje kezdtem el vega blogokat és szakácskönyveket böngészni, épp ezért, mert már nagyon untam a dolgot, és nagyon finom, változatos kajákat lehet ám enni. Csak eddig az volt a koncepció, hogy kinéztem egy vega receptet, megcsináltam, és mellétettem egy csirkemellet.
Ez a csaj egyébként nagyon jó videókat csinál, semmi elvakult pseudoscience cucc, sőt, rengeteg tanulmányra referál, kritikusan gondolkodik. Volt kb. egy éves 100% raw fázisa, neki nem működött, és több videót is csinált róla, miért is bullshit ez. Egyébként még mindig sok nyers ételt eszik, de nem 100% raw, és nem szemellenzős.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest