Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz kennystyle #81581 üzenetére
nem találom amit küldeni akartam, de a lényeg, hogy amerikai focisokat 15-25% zsíron tartják egyenletesen elosztva a nap során, első étkezésbe 1,5x szorzóval, utolsóba 0,5x.
Mivel szerintem az egyik leguniverzálisabb állóképességi és erősport, másrészt pénz nem számít alapon nevelik őket, ezért érdemes figyelembe venni, amit ott vallanak.Meglátásom szerint a kiegyensúlyozott zsírbevitel fontos, egyrészt szabályozza az ételek emésztési sebességét, másrészt arányosan terheli a májat és epehólyagot, illetve az output-ot.
Minden 1000 kcal-ra jusson 25-30g zsír és rendben vagy.
Ez 3000 kcal mellett 75-90g
Ezt nem kell semmikor variálni, se tömegeléskor, se diétában, mert a telítetlen zsírokra mindig szükség van.
Tömegeléskor azért nem mert a fölös CH-ból úgyis zsír lesz, diétában meg azért nem mert szerintem 0,5g/zsírmentes ttkg alá menni nem érdemes, azon a mínusz 10-20g zsíron meg többet vesztesz mint nyersz. Inkább akkor a CH-t vágd meg egy kevéssel vagy tegyél be heti +1 kardiót és kompenzálva is van az a napi 100-200 kcalMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #81596 üzenetére
Á, ilyen apróságért nehogy felhúzd magad.
Mégis csak úriember vagy, ezért teljesen egyértelmű hogyan kell ilyen helyzetben viselkedni.Mégpedig kizavarod az asszonyt, hogy addig haza ne jöjjön, míg nem hoz egy ugyanilyen zsákkal.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
Asszony bebaxta a fehérjét a konyhapult alá természetesen kiszakadt. Nehéz ilyenkor embernek maradni
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz Radnix #81590 üzenetére
Honnan? Guggolást kukáztam.. A többi gyakiban se vagyok valami acélos. Asszem valami értelmesebb programot kell keresni. Az alkarom már annyira fáj hogy bemelegítés nélkül egy pohár vizet xar felemelni
-
Woodslave
félisten
Vótam atta. Lassan nincs olyan izületem ami ne fajna. Baxhatom ez a volumen intenzitás és frekvencia sajnos nem ilyen nyomingernek való
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
Szereztem egy gymshark stringert havertól, mert rossz volt neki a méret 4k-ért ezaz!
Már ezer éve akartam stringert, rám mosolygott a szerencse -
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #81575 üzenetére
biztos van, én csak azt tudom, hogy a csontozat vastagság, erőssége és ásványi tartalma nagyon eltérő lehet.
Leginkább genetikai sajátosság, ezt követően függ az étrendtől, a csontnövekedés lezárultát megelőző terheléstől és attól, hogy mennyi napfény ér.
Egyiptomi emberek koponyacsontja például sokkal vastagabb mint az ézak-európaiké.
Szóval javaslam afrikaiakkal nem kötekedni szórakozóhelyen, mert megfejel és a sürgőségin töltöd az estét.A hossznövekedés lezárulta után azonban képes átmérőben és denzitásban változni a terhelés függvényében éves távlatokban. Ez nagyban függ az étrendtől is, mert a szervezet a csontvázat ásványianyag raktárként is használja.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
userxy
őstag
válasz FollowTheORI #81583 üzenetére
Szerintem egy vastag
-
nagyúr
-
kolosanyi
veterán
válasz userxy #81576 üzenetére
Hát inkább erőemelő edzés, mint testépítő jellegű, bár nekem 8. Én nem tudnám megmondani egyébként, hogy melyik a hatékonyabb ha csak tömeget akar növelni, erő viszont csak a nagy intenzitással jön.
(#81579) deniro2
Én is meglepődtem rajta mikor olvastam, csak nem tudom már hol. Ezért érdekelne, hogy akkor most hogy is van ez. -
kennystyle
aktív tag
-
userxy
őstag
válasz FollowTheORI #81577 üzenetére
Én nem mondtam, hogy könnyű.
-
S e t h
nagyúr
Sok hozzászólás volt.
Elolvastam.
Azt megtudtam, hogy a lényeg a társaság és ha baj van akkor rendőrigazolványt kell lobogtatni.
És ha egy jó nősténynek nálam kisebb kanja van, akkor viszketést kell érezni a kiütés végett.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
nagyúr
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #81568 üzenetére
nyugi, csak a kontraszt miatt tettem be, nem példaképnek
Ha fizetnének se akarnék ilyen lenniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
-
kolosanyi
veterán
válasz userxy #81569 üzenetére
Én azért mondtam ezt, mert az alacsony ismétléses munka, az volumenre kevés, viszont amint 5-6 fölé ér, már elég lesz a tömegeléshez. Ok, ez egy sima lineáris progresszió, elég elavult módszer, de szerintem mindenkinek működik és annyira az ízületeket se gyilkolja, mint egy erőemelő program. Cserébe nem gyors, ezt el kell ismerni, buzi nagy türelem kell hozzá.
(#81571) NetTom
Szerintem inkább magadból akard a legtöbbet kihozni, ne vándámnól. -
nagyúr
-
userxy
őstag
válasz kolosanyi #81568 üzenetére
Az 1 RM 85-90%-a az sacc perkábé nagy átlag 3 ismétlés. De, hogy a szervezet megszokja a nagy súlyokat nem feltétlenül 3 akkal kell kezdeni hanem 5-6 ezért írtam, hogy a 3-5 ismétlés jó kiindulás
És én nem az ismétlés számokat növelném, hanem a súlyokat. Minden egyes sorozatba fél kilókkal vagy amennyivel megy. Ez kicsit erőemelős vonal, de a tömeg ettől fog nőni.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Zola007 #81552 üzenetére
Kurva undorító...
(#81567) userxy
Én inkább úgy csinálnám, hogy 1RM 85-90%-ával elkezdeném az említett gyakorlatokat (kivéve clean, az túl technikai, úgyis csak sérülés lenne a vége), aztán azt elvinném 10-12 ismétlésig, utána megnézni megint, hogy mennyi az 1RM és kezdeni elölről. De igazából mindegy, tömeg kell és kész. -
userxy
őstag
válasz FollowTheORI #81566 üzenetére
Amivel a 3 és 5 ismétlés tartományba tudsz dolgozni. Az erőszintedhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
userxy
őstag
válasz Gsx-rr #81562 üzenetére
------------------- Inkább nem írom mert nem lesz sose egyedi arcképem.....
Kötekedés megy de a szövegértés és az irónia felismerése nem.
Hát mi ez a forma ha nem natural ? Koxos forma ez szerinted ?
És a sovány az ám koxos forma vagy mi a péló?
Ja meg vissza fele is lehet kérdezni nem értem, hogy ha valaki izmos de full zsíros miért hiszi magát testépítőnek ?Meg ha összeraknád a két kommentem feltűnne a mondandó lényege....
4 hónapig csak millitary press, guggolás, felhúzás, fekvenyomás, húzóckodás és tolóckodás és power clean.
Ezeket nyomd Baszott nagy súllyal hogy vastagodj Forma nem rossz.Hagyd légyszi figyelmen kívül a kommentjeimet nekem ehhez az értelmetlen kommentekhez nincs kedvem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Gsx-rr
veterán
válasz userxy #81561 üzenetére
Nem! Ez nem naturál forma! Ez sovány!
Még a strandnadrágos formához képest is gyenge!
Főleg ha most "gyúrós" szemmel nézzük!
Nem értem ,miért gondolja valaki ,mert vékony és szálkás akkor izmos is!
Se váll se csuklya se semmi!
Azok a kulcscsontok csoda hogy nem lyukasztják ki a polót!
Így nézett ki az a Vámpirbuzi a filmből![ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz FollowTheORI #81550 üzenetére
Ez nem a focisták ide topic. Amúgy kemény az a 32-es kar.
-
Ijk
nagyúr
válasz FollowTheORI #81557 üzenetére
Ja hogy ez csak a célforma.
Nem kell hozzá szúrni, az a lényeg./人◕ ‿‿ ◕人\
-
_NCT
addikt
A gáz hogy még a neve is buzi: Nathaniel Buzolic.
-
nagyúr
Sejtettem... nem én vagyok amugy a képen, csak hasonló azért kérdeztem.
De akkor tudom hogy ide nem való az én fizikumom.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dexar007
veterán
Nem kell szekszin nezni jooh? Ez itt nem buzi topik.
Give me your cum,bull!
-
kk831228
addikt
Zabàlj amennyit csak birsz...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
userxy
őstag
4 hónapig csak millitary press, guggolás, felhúzás, fekvenyomás, húzóckodás és tolóckodás és power clean.
Ezeket nyomd Baszott nagy súllyal hogy vastagodj Forma nem rossz.
-
Zola007
veterán
Ez nem az a topik :
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
-
nagyúr
Ez nagyon gáz forma?
Vagy csak ebbe a topicba?
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Ijk
nagyúr
Mi a francért is látogatom még ezt a topikot.
Valaki küldjön privit ha Wood megtalálta a naturál izmosság receptjét. A képeit elnézve már közel jár./人◕ ‿‿ ◕人\
-
kk831228
addikt
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #81538 üzenetére
és az volt már, hogy nem a "185 centi felettiek ide" topik
-
kolosanyi
veterán
válasz Woodslave #81529 üzenetére
Nekem az oldotta meg, hogy nem terheltem tovább.
Mármint akkor múlt el teljesen, amikor a versenysportot abbahagytam. Pár hónap pihenés után múlt csak el, azóta meg helyrejött teljesen, mindenféle terhelést bír a térdem (most helyette más fáj). Viszont nekem annyira előrehaladott állapotban volt, hogy gondolkodtam a műtéti kezelésen. Reggelente úgy ébredtem, hogy felkeltem az ágyból és nem tudtam lábra állni, amíg be nem járódott kicsit. Te nyilván nem jutottál el idáig vele, szóval hamarabb helyrejön, de pár hétig szerintem egyáltalán ne lábazz, vagy tényleg csak ilyen szobabicikli szinten.
-
szőröscica
addikt
Hát-bicepsz volt, kellemesen elintéztem magam.
-
Zola007
veterán
válasz Dicker #81523 üzenetére
riszpekt
kommenteket nem olvastam, volt közte olyan aki elkezdte fikázni a formát/kivitelezést?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #81514 üzenetére
Na, ő f*sza!
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kolosanyi
veterán
válasz Woodslave #81527 üzenetére
Nekem volt ugrótérdem, szopás.
-
kolosanyi
veterán
válasz Snoop-y #81513 üzenetére
Lemaradtál a buliról, én is saját súllyal edzek, tornászokhoz járok erősödni, de elég az hozzá, hogy a topik általános felfogása szerint igen, gyúrni csak súllyal lehet. Továbbá nem egy topikról beszélünk, szóval tényleg menjünk át ezzel a topikjába, amit látom meg is találtál közben.
(#81515) -Mike-
Jaja, ez csak a nagyfiúk online játszótere.(#81525) Woodslave
Jobbulást! Szerintem kicsit tútótad, pihentesd pár hétig.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Lábat próbáltam a térdem tropa. Láb nyújtó sissy guggolás lábtoló... Xar volt. Inkább rámegyek a hátsó részre hátha rendbe jön 1-2 hét alatt...
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
Na valahogy így kell felhúzni, egy kemény hátedzésen. 50 kiló alatti nézőknek, csak felnőtt felügyelete mellett ajánlott megtekinteni.
-
Zola007
veterán
Mell-has volt
Nem adta.[ Szerkesztve ]
-
-
userxy
őstag
-
nagyúr
-
Snoop-y
veterán
válasz kolosanyi #81503 üzenetére
Gyurni csak sullyal lehet
Meg a masik topic kicsit kihalt ( lehet nem veletlenul? )
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Dicker
őstag
válasz userxy #81441 üzenetére
Nálunk egy szórakozóhelyen elővenné valaki a rendőrjelvényét, azzal takarózva, főleg ha ő erősködött, amikor nincs szolgálatban, és még ittas is ott helyben kirugdosnák az ajtóig, ez nagyjából a tinik körében lehet visszatartó erő.
Ha kihívja a rendőröket? Visszaélés a jelvénnyel, mert ittasan tilos, és csak úgy mutogatni nem lehet, előtte legalább értesíteni kell telefonon a szolgálatban lévőket. Szemtanúk szerint dulakodást kezdeményezett, aztán kész. (Ha nem így lenne, akkor is azt mondaná mindenki.) Ilyenkor a rendőrt felfüggesztik, aztán ha nyer is az ügyön addig nem dolgozik, és egy ilyen sokáig elhúzódik, a másik fél semmit sem kap minimális pénzbüntetést esetleg. Azért mondom, mert volt már ilyen hősködés, csak rossz emberbe kötöttek bele.Amúgy először nem jó ököllel ütni, a lehető legnagyobb pofont kell lekeverni, annak jó sokkoló ereje van, általában mindenki odébb megy utána, ha tud. Az ököl gyakran tör csontot, abból meg csak a baj van, a mai kislányok korában még halálos is lehet.
-
nagyúr
Mivé lett ez a topic?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
userxy
őstag
válasz deniro2 #81506 üzenetére
Keménykedek én haverok nélkül is
Csak olyankor nekem kell jól felmérni a helyzetet, hogy mikor kell befogni a pofám
Volt már olyan, hogy 3 srác akart elverni elintéztem 6 üveg sörrel
Fel kell ismerni mikor mi lehet a hatékonyabb
(#81508) kolosanyi
megitták..Azóta mondták is ha bármi baj van nyugodtan szóljak nekik
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz userxy #81501 üzenetére
Én nem megyek neki senkinek, nemhogy társaságnak, rosszul olvastál... Annyit mondtam, hogy aki társaságban, a haverok mögül keménykedik, az C... Egyébként, az én társaságom olyan, hogy mikor egy arc lenyomott nekem egy nagyot és én felvettem a kesztyűt, akkor közénk álltak és nem agyonrúgták a gyereket... Madarat tolláról...
-
kolosanyi
veterán
válasz userxy #81501 üzenetére
Ki kell élvezni, mert az utóbbi időben nem nagyon volt ilyen.
Egyébként értem, hogy mit mondasz, engem is irritálnak az ilyen macskajancsik. Barátnőmmel ahogy járjuk az utcát, mindig elszörnyedünk ezen a sok díszbuzin, aztán csak fikázódni tudunk utána. Szerencsére a vidéki kisvárosokban kevesebb ilyen van, inkább Budapestre jellemző ez eddigi tapasztalataim alapján.
A kötekedős témához annyit fűznék hozzá, hogy nekem személy szerint nem nagyon volt még ilyen konfliktusom. Akkor is elkerültek szerencsére az ilyen esetek, mikor rendszeresen jártam bulizni a(z akkori) haverokkal. Mondjuk mi általában 1 adott helyre mentünk, ahol mindenki ismert mindenkit, így eleve kizárt volt, hogy balhé legyen. Én nem kezdeményeztem soha verekedést, de egy időben hozzánk csapódott egy srác, akinek ez volt a mániája, akárhányszor csak többen összejöttünk, keresett egy kisebb létszámú, gyengébb társaságot és beléjük kötött, nekünk meg égett a pofánk miatta, mert jól akartuk érezni magunkat, nem pedig idegenekkel faszkalap módon viselkedni. Egyszer fajult tettlegességig, meguntuk a hülyegyereket és szépen kihátráltunk mögüle, őt meg jól megagyalták. Természetesen semmit nem tanult a gyerek az esetből, mi lettünk a szemét aljas népség, mert nem védtük be a baromsága miatt, de szerintem meg megérdemelte és még most is úgy gondolom, hogy jól tettük, amit tettünk.
Persze ha mások kötöttek volna belénk, védekeztünk volna.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz userxy #81491 üzenetére
Muscle up -bol peldaul meg mindig 10-nel jarok kurva lassan fejlodom de az atlagemberhez vagy atlag konditermes emberhez kepest pont 10-el tudok tobbet csinalni ( nem felugrasbol meg hintazva )
De egy sorozatban pl a max huzodzkodas csucsom az 57
Sima guggolasbol akar 300-at is megcsinalok egy sorozatban
Egylabas guggolasokkal is szoktam szorakozni 10-15 labankent mikor hogyan birom
Fekvotamaszt meguntam most mar a letrat csinalom ( 1 guggolas - 1 fekvo es igy tovabb 40 ig)New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
userxy
őstag
válasz bandus #81500 üzenetére
Te Bandi neked külön belinkelem
Remélem a szövegértés még megy és levágod, hogy mi történt
(#81497) deniro2
Ja azt még hozzátenném, hogyha valaki egymaga neki megy egy társaságnak az az én szemembe nem a férfi jelzőt kapja meg hanem a fogyatékos, helyzetét nem jól felmérő, hősködő bolond jelzőket.
(#81503) kolosanyi
Élvezed mi hogy most épp nem téged oltanak
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest