Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #81899 üzenetére
én sem mondtam, hogy külön dolgozik, csupán a "Nincs alsó has, felső has" dologra reflektáltam
természetesen nem 2 különálló izomMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolosanyi
veterán
válasz FIREBLADE78 #81895 üzenetére
Helyesbítek: felső csigás harangozás és szájtek, attól lesz mindenkinek kockahasa!
(#81898) Zola007
De a törzs összecsukásával az egész hasfal megfeszül mindenképp. Ok, hogy egy kicsit jobban érzed az egyik felét, de az nem jelenti azt, hogy a másik nem dolgozik. Pl húzódzkodásnál nem érzed a tricepszed, EMG vizsgálattal kimérve pedig azt kapod, hogy a hosszú feje igenis dolgozik, ráadásul még a mellizom is besegít a mozdulat elindításánál. -
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #81893 üzenetére
valamennyire tudod izolálni a hasat is
nem teljesen, de érezhetően lehet koncentrálni
pl. hasgépen vagy csigás harangozással próbáld ki egyszer, hogy a mellkasod próbálod közelíteni a térded felé (hasprés szerű mozdulat) akkora felső rész ég be korábban
ha pedig úgy végzed mintha közben "gyomrost" kapnál, akkor a belső csípőizmok merevítik csípőt, ezáltal kiesnek a munkából és az alsó rész dolgozik be inkább[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
python1
veterán
-
gianni85
veterán
válasz Babetta-X #81888 üzenetére
Alsó hasra csinálj lábemelést. Jó még a plank is, de nekem a legjobban a haskerék jött be, ami kikészíti az egész hasamat.
Nekem is kattogtak régebben az ízületeim, de most lekopogom, jó minden. Negyedévente veszek egy ízületvédőt, meg a napi lenmagolaj amit fogyasztok, az is jót tesz.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Nincs alsó has, felső has, nem tudod izolálni. A hasfal alsó részéről viszont nehezebben tűnik el a zsír, ezért nem tudod még kitapintani, diétázz. Illetve tudok még remek törzs gyakorlatokat javasolni, amik a futásban is segítenek, de ahhoz inkább gyerek át a fegyences/saját testsúlyos topikba.
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #81887 üzenetére
logikus, hogy nem 3 nap után.
egy-egy étrendi szakaszt én minimum 1 hónapra tervezek.2700 kcal nálam 200 fehérje, 300 CH, 80 zsír, ezen már megindul a fogyás
3000 a szintentartóm, 200 fehérje, 370 CH, 80 zsír
3300 az nálam 200 fehérje, 440 CH, 80 zsír, ezen már stabilan nő a súlyom papírforma szinten havi 1-1,4 kilóvalnagyon gyorsan reagálok a változásokra
Pl. amikor bekerült a szintentartó mellé a heti +1 tollaslabda edzés (max 800-900 kcal 1,5 óra alatt) akkor ugyanazzal a fix kajával megindultam lefelé. Pedig az utánégető hatásával együtt sem nagyon kellett volna észrevenni ennyi többletterhelést.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
Valószínűleg túlságosan kiforgatod a vállizületed közben. Szóval helyesebb gyakorlatkivitelezés kell és nem fog.
Illetve korral meg rendellenes testartással lehet olyan "deformitásokat" szerezni az évek alatt ami miatt kattog valami.Hasizmot alulra meg alsó hasprés, és lábemeléssel szokták csinálni.
(Előbbi ugyanaz mint a felső, pl a feneked/csípőd emeled el a fölről kicsit a fejed felé is).Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Bepofátlankodnék a topicba, bár nem vagyok kifejezett gyúrós, inkább saját kedvtelésből futok, edzegetek, nincsen konkrét testépítő célom, mégis két olyan kérdésem van, amiben szeretném hozzáértők segítségét kérni.
Az egyik, hogy kézi súlyzóval szoktam oldalemelést végezni, kb 10kg-vel, nem erőlködöm, csak kényelmesen. Namost a fő problémám, hogy a bal vállam az utóbbi pár hónapban nagyon kattog, roppan vagy nem is tudom mit csinál, de rossz hallani. Folyadékot iszok eleget, próbálok a tartásra is figyelni, csinálom sokféleképpen, eleinte volt olyan helyzet, amiben nem adott semmi rendellenes hangot, de már sajnos nincs. Fájni nem fáj, csak gondolom nem tesz jót. Mit lehet tenni, hogy ez elmúljon, vagy mi ez tulajdonképpen?A másik kissé laikus kérdésem, alsó hasizmot mivel erősítetek? Felülésezem rendszeresen, a felső hasizmom már úgy ahogy kitapintható még a hájam ellenére is, ellenben alsó hasizmom egyenlő a nullával. Bordásfalam, húzódzkodóm nincs, de ha tudnátok ajánlani pár otthon elvégezhető jó gyakorlatot, azt megköszönném.
Válaszotokat, segítségeteket előre is nagyon köszönöm. Tudom, hogy a kockahas nagyja étrend, erre jelenleg nem tudok odafigyelni, maximum, hogy keveset egyek, de ez sem túl célravazető
-
válasz Zola007 #81871 üzenetére
Sztem valami ott nem stimmel, ha 10%-al térsz el lefelé és felfelé és máris ilyen drasztikus a hatása. Most kicsit szkeptikus vagyok ezzel, amit mondasz. Kb. a permabulkerek szokták ezt így előadni, hogy elvesznek 50 g ch-t (az 500ból kb ) és máris sírnak, hogy csoffadnak össze, meg nincs erő.
-
nagyúr
-
Dicker
őstag
Negatív fekvenyomás, vagy mi. Szerintem szabályos.
-
Zola007
veterán
válasz Radnix #81880 üzenetére
Texas állam által rám ruházott jogomnál fogva össze is adhatlak titeket
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
GoTReX
őstag
Ha esetleg érdekel valakit. Szteroidok. (Persze nyílván hatásvadász,de vannak benne érdekes dolgok)
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Zola007
veterán
-
madle
őstag
RADNIX
Most néztem a képedet, szerintem topic formája vagy! Nagyon átjön!
-
szőröscica
addikt
HIIT volt ma.
-
kolosanyi
veterán
válasz Zola007 #81871 üzenetére
Én szintentartó kalóriabevitellel megdupláztam minden tekintetben az erőszintem az elmúlt ~1,5 évben. Igazából amíg nem viszel be 5-10%-os deficitnél kevesebbet, képes vagy erősödni (legalábbis én képes vagyok rá), csak erőltetnem kell a maximális izomfeszülést előidéző gyakorlatokat. Viszont te azt nem kedveled, mert inkább ízületkímélő módban edzel. Amivel egyébként teljesen egyet tudok érteni, nem mindenki olyan ostoba, mint én, hogy nyújtott karos erőgyakorlatokkal nyírja a könyökét, csuklóját meg a vállát.
Viszont a hajlított karos erőgyakorlatok kevésbé gázosak, akár súlyzós, akár nem. Esetleg azokkal tehetsz egy próbát.
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Fuhh mellnap letudva,a végén kis súllyal bukásig dolgot kipróbáltam mellgépen. Iszonyat forróság,meleg izületek, kiba. jó közérzet.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #81868 üzenetére
annyira ne irigyelj,
az hogy sokat eszem még nem jelenti azt hogy érek is vele valamit.
3000 a szinten tartóm
2700-on fogyok és gyengülök
3300-on hízok, de nem erősödök
na ezt lődd be úgy hogy jól gyere ki belőle évek múlvafoghatom a genetikára, de attól még nem lesz megoldás az egy helyben toporgásra
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
na megvan a júniusi étrend
p.3000-210-350-80
e.3200-220-400-80
már csak be kell tartaniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
tutis
őstag
-
Zola007
veterán
-
Woodslave
félisten
ja az megvolt hogy a vállad. Csak érdekelt mert nekem is fáj, de én tökéletesen meg tudom határozni melyik rész, tehát ha falnál mondjuk teniszlabdával próbálom kimasszírozni akkor tudom hol kell nyomkodni, hogy fájjon.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
tutis
őstag
válasz Woodslave #81858 üzenetére
A vállam, de nem egy pont, inkább a mozdulat ami fáj, amikor hátrahúzom pl a karom, illetve este nem tudok azon az oldalon aludni sokáig. Hason fekve csak jobbra tudom fordítani a fejem, balra fordítva fáj a bal vállam. Ahogy utánaolvastam, tipikusan a rotátor köpeny sérülésekor leírtak vannak nálam..
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
tutis
őstag
válasz God Vazzeg #81854 üzenetére
vettem fekete nadálytő gélt, ez valami csodaszer, bekentem, és máris kevésbé fáj. Remélem pár napon belül végleg elmúlik a fájás.
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
God Vazzeg
veterán
Semmilyen gyakorlatot nem csinálnék rá, pihentetném. A vállban gyakran gyulladás van ilyenkor, a rotátorköpeny egyfajta steril gyulladása lép fel. Minden mozgatás, illetve a meleg árt neki. Jegeld le, gyulladáscsökkentő mehet, és pihenés. Ha ezt betartod akkor pár hét és jobb lesz. Nekem már volt ilyen.
-
tutis
őstag
válasz KoVee84 #81852 üzenetére
ezek a bemelegítő gyakorlatok se mehetnek? (karkörzések, gumiköteles vállbemelegítések, illetve kis egykezes súlyzós bemelegítő gyakorlatok)
izületvédő gyógyszert szedek, edzés előtt richtofit sportkrémmel kenem, meg most tervezek venni fekete nadálytő krémet..http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
tutis
őstag
Sziasztok!
Valószínüleg rotátor köpeny sérülésem van, a tüneteimből kiindulva (vállfájás, karemelésnél fájdalom, stb)
Egyik edzés után éreztem, pár nap pihi volt, majd próbáltam kicsit ráedzeni, de ugye nem lett jobb.
Most pihentetem 1 hete, de nem igazán érzek javulást, csak kis mértékben. Milyen gyógymódot, esetleg gyógyszert javasoltok? Edzés milyen mértékű lehet? Szabad ilyenkor kis mértékben edzeni mellre, vállra?http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
kolosanyi
veterán
-
python1
veterán
Vótam atta.
-
venge
aktív tag
válasz kolosanyi #81826 üzenetére
Én pont délben voltam, vállaztam egy betyárosat!
Érdekes, hogy még mindig fáj a vállam, de csak egyenes padon végzett fekvenyomásnál.
Nem is igazán erőltetem, próbálok inkább ferde-, és negatív padon nyomogatni, esetleg tárogatok, vagy áthúzást végzek.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz GoTReX #81842 üzenetére
Próbáld ki. Nekem sajnos betett a heti 4 guggolás... Ha ésszel tudod az intenzitást, volument meg a gyakorlatokat megválogatni akkor menni fog. De heti kétszer bőven mehet egy testrész...
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #81837 üzenetére
jól van, neked megengedjük
egyéb hipochonder kívánság?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #81829 üzenetére
A testképzavar mint pszichológiai jelenség nem csak az, hogy nem vagy megelégedve az aktuális állapottal.
Hanem az is, mikor egyik héten máshogy látod ugyanaz a formát mint a következőn, aztán megint és váltakozva.Én pl. múltkor beszéltem erről egy sráccal a teremben, ő is fogyott 40 kilót és valamennyire mindkettőnknék megfigyelhető pszichésen, hogy egyszer elfogadhatónak látjuk magunkat, egyszer meg kövérnek.
Pedig ő tényleg nem mondható annak, 12-14% körül lehet a srácMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz S e t h #81823 üzenetére
Az miért lenne már testképzavar hogy nem vagyok megelégedve azzal ahogy kinézek? Ahhoz hogy ezt zavarnak nevezd kellene egy elfogadott testkép, de azt meg én nem fogadom el szóval zavarom se lehet
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #81826 üzenetére
Kéne menni, láb jönne, de a csípőizmaim és a combhajlítóm még emlékszik a péntekire
(merevlábas felhúzás kis súllyal, 15 x 10 ismétlés )[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Oszt edzeni vótatok-e már ma?
Nekem némi bohóckodás a program SMR hengerrel, nyújtás meg mobilizációs gyakorlatok. Kicsit túltoltam most, az elmúlt 10 nap 11 edzésem volt, úgyhogy le kell higgadnom, mielőtt előjönnének a túlterheléses sérülések.
-
S e t h
nagyúr
válasz python1 #81822 üzenetére
Azért mert beírtad, hogy az elfogadás a fontos, az, hogy mit dob az élet, mindezt egy olyan topikban, ahol a userek jelentős részének testképzavara van, megenné még a szart is csak hogy másképpen nézzen ki.
Elfogadás mi?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
FIREBLADE78
addikt
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
python1
veterán
A hosszú és szép,tartalmakban gazdag élet receptje az,hogy éld az életed ameddig lehet. Legyél mindig pozitív,amit dob neked az élet fogadd el,ne légy lusta,
házasodj többször. A végén úgy mész el,ahogyan éltél. -
Dexar007
veterán
válasz mayday00 #81812 üzenetére
99%-ban genetika.
Most halt meg nem reg a vilag legidosebb ikerparja alig par nap kesessel szazakarhany evesen.Regebben pedig mutattak egy mamit aki bacenön elt,mert szerinte az a hosszu elet titka,es ö is közel volt a 100hoz.
Egyebkent pedig miert akarsz hosszu eletet? 70+ evesen,mar ugyis feligmeddig nyomorek vagy,folosleges 30 evet vegetalni.
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
mayday00
őstag
Mi is a hosszú élet titka?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
dunc
nagyúr
off
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Radnix #81809 üzenetére
"Körte alkat"?
Egyébként csodálom a kitartásod. Meg mindenkiét, aki így lediétázza a zsírt, nekem nincs elég önuralmam hozzá. A 13-15 körüli tzs% mintha bebetonozódott volna. Amint elkezdenének látszani a kockák a hasamon, zabaroham jön rám és visszajutok a kiinduló állapotba. Pedig jó lenne leadni a zsírt, könnyebben menne az edzés. Meg
tudnék feszengeni a kondiparkbanmármint izé jobban is néznék ki.[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
válasz Dani82 #81799 üzenetére
Nekem onnan viszonylag hamar megy le, én általában combon és seggen tárolom a zsír nagy részét, pedig annyira jó lenne szeparált lábat elérni már legalább az életben egyszer
(#81796) venge: Megetettek téged a nagy ember kultusszal, hogy 100 kg alatt nem ember az ember
Ne hagyd magad!(#81802) bbmt: 167 centihez 80 kilósan kezd látszódni az nagyon korrekt, ha 75 kg-osan meglesz a has akkor az brutál forma lesz
[ Szerkesztve ]
-
bbmt
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest