Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
-
LOGOUT
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
WunderKinder
üzenetére
vettem alzáról, már meg is jött. most 3500 a petg akcióban
-
daninet
veterán
arról tudtok, hogy lehet-e valahol 3d nyomtató filamentet venni kecskeméten?
Ha nincs megrendelem alzából holnap reggelre, de jo lenne még ma. -
tibibi
őstag
samsung galaxy tab3 smt-210 kell valakinek kicsi pénz?

-
Gzolo
senior tag
Technikai háttér: GDPR. Eddig egy felhasználónév+jelszó párossal el lehetett érni érzékeny személyes adatokat ( Tárhely, NAV adatok, Egészségügyi adatok ), adatvédelmi szempontból tarthatatlan volt.
1. Ha már van Ügyfélkapu
Irány az ugyfelkapu.gov.hu , belépsz, beállítod a emailes két faktort. Saját címed is megadhatod, és akkor mamának bediktálod a kódot amikor kell neki.eeszt.gov.hu címen eléri az egészségügyi dokumentumait, boldogság.
2. Ha nincs Ügyfélkapu
Be kell sétálni a kormányablakba mamával, és csináltatni kell ügyfélkaput. Itt kérni fogják az email címet, ahova mehet majd.Többi ugyanaz, mint előbb.
3. Ha nem szeretnétek digitalizálódni
Marad a jóöreg módszer, be kell battyogni a háziorvoshoz, és megkérni szépen, hogy nyomtassa ki. Legalább ott helyben meg is lehet beszélni.Ilyen technikai tudással DÁP-ot semmiképp se kérjetek!
-
TeeBee73
veterán
Idén lesz fórumtali?
Vagy legalább egy ittas pajtatánc a Kerékben.
-
daninet
veterán
Hol van most csiszolástechnikai bolt kecskeméten?
A halasi úti és az 5ös úton a kozák melletti is bezárt
-
bsh
addikt
ügyfélkapu / dáp témában ki van naprakészen? mer' én nem.
anyámnak kéne valami ügyfélkapu, hogy meg tudja nézni a receptjeit vagy mi. de most azzal mi van? azt hallottam annó, hogy ez a kétfaktoros ügyfélkapu plusz is csak most őszig vagy meddig van, és utána megszűnik és csak a dáp lesz?
(ez mondjuk engem is érint akkor)
igényeljek neki ügyfélkapu plusszt? vagy már akkor felesleges?
az a baj, hogy anyám totál hülye minden ilyesmihez, számítógép, okostelefon, stb. semmi nem megy neki, tehát őnála már a kétfaktoros bármi is esélytelen. főleg okostelefonnal, amin nincs is google fiók, így se frissítések se semmi nincs rajta, mobilnet se. meg azt ő amúgy se bírná használni. meg azt se, hogy számítógépen desktopon authenticatorozzon vagy emailes megerősítést innen oda copy-paste (azt se tudja, hogy több lapot vagy ablakot is lehet egyszerre hazsnálni
)
mi lenne neki a jó megoldás?
mi a tökömért kell mindent így megbonyolítani, hogy az idősek ne tudják használni?
(lassan már én se
) -
válasz
grizlisandor
üzenetére
Na igen, ezt tökre megértem. Én a motoromhoz vettem. Ott is csak akkor ha több napra megyek valamerre. De futárokon szoktam látni a derekukra tekerve.
-
-
TeeBee73
veterán
Lánc meg lakat...
Szarakodtok itt, mikor ilyen is van.
-
daninet
veterán
válasz
Troy.
üzenetére
Raktározzák őket egy jó ideig aztán vagy messze innen vagy környező országokban próbálják eladni.
Ha megtalálod marketplace-en valószínűleg már nem a tolvajokat találod majd hanem valakit aki adja-veszi a bringákat nagyban.Nálunk elég sok bringa "eltűnt" az évek alatt sajnos, volt olyan, hogy az Arany Homok udvarából (portás enged be, kamera) vitték el. Kamera felvétel átt lett adva a rendőrségnek, a rendőr azt mondta ismerik a csávót. Semmit nem tettek.
Nézegessed, de engedd el lelkileg a dolgot.
-
Troy.
addikt
Sziasztok,
Napokban ellopták párom kerékpárját. Szerintetek ezeket merre szokták értékesíteni? Mely platformokat érdemes nézni?

Feljelentés telefonon már megtörtént.
Esetleg köztetek van rendőr vagy ismerős?Üdv.
-
313313
addikt
Az kb 325k nettó, majdnem annyi, mint a szakképzett minimálbér...
-
Zeki
nagyúr
Majdnem félmilliós buttóval toboroz a BMW gyár
A Mercinél mennyi a kezdő pénz? -
daninet
veterán
-
bsh
addikt
-
Zeki
nagyúr
Még jobban bővül a Merci gyár.
link -
bsh
addikt
embörök, ezt tudja valaki, hogy miért van és hogy működik?
tegnap zbox/packeta csomagom jött, és erről a számról kaptam róla sms értesítést. ma meg ugyanerről ebay megerősítési kódot. mindkettő legit. itt meg csalásokról írnak.
ez valami call center központi száma lenne, hogy különféle cégektől ugyanerről a számról jön sms? legit és csaló is? vagy hogy lehet ez? ebaynek, packetának stb. nincsenek saját külön számai? -
daninet
veterán
Ha csak mobil internet kell nagyon nagyon kevés telefonálással melyik szolgáltató éri meg most?
-
alázógyík
addikt
Eladó DDR4 ramot keresek.
Valakinek van eladó? -
mcs
veterán
Sós ropi áron keresek 32 gigás micro sd kártyát!
Írjon bárki privit, akinek akad elfekvőben.
-
Devid_81
félisten
-
daninet
veterán
a sajátokra rakok de utólag bolti késen azért az edzett acélt megfúrni nem egyszerű. Legalábbis nekem még a kobalt bevonatos sem vitte.
Ezt a kést csináltam egyébként mult héten. Mivel szénacél hiába van szegecselve telibe kell ragasztani ne menjen alá víz mert korrodál. Savmart vaskloridban az némileg segít.

-
daninet
veterán
más is jó csak hőálló legyen. Ezekkel a pattex, bision stb mindenhol kapható epoxykkal megfáztam most párszor mert hiába van 120 fok ráírva leesik a kés nyele egy 75 fokos mosogatógép program után
Azt írták a neten ezek a fémpor töltetű epoxyk jók mint a jb weld, 180 fokig bírják elvileg. Ha elosztom kettővel mert annyit biztos nem bír akkor is még pont jó lenne
-
wolf88
aktív tag
Kissé távoli vízekre evezek a kérdésemmel,de hol a búbánatos francban lehet a városban normális zoknit venni? Aminek a pamut tartalma közelebb van a 100-hoz?
-
Devid_81
félisten
14 ora alatt 100k+ hozzaszolas....mirol maradtam le, Szilveszteri hozzaszolas gyujtes volt?

-
TeeBee73
veterán
Boldogot a Jeromosoknak!
-
Valakinek nincs esetleg egy usb-s wifi repeaterje? Ki szeretném próbálni a drónommal.

-
Stylewars_kp
őstag
válasz
WunderKinder
üzenetére
Oksa, köszi.
-
WunderKinder
aktív tag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Nekem van egy eladó Cybex gyerekülésem, ha hazaértem átküldöm az adatait.
-
Stylewars_kp
őstag
Gyerekülést keresnék hétvégi átvétellel. Valakinél hánykólódik esetleg? Kéne ülésmagasító is.
-
mcs
veterán
Elképesztő moslékok voltak a Radeon 9200SE és 9250SE torzszülöttek.
Nálam előbbi járt egyszer átmeneti időre, de 1024x768 32 biten a Quake 3at is képtelen volt normálisan elvinni, mert a rohamos fps fel-le esések irdatlan egér input lagot okoztak. Egy 128 bites GF4 MX440 pixel shadereket nem igénylő játékokban úgy elverte, mint a xart.
-
BluEyes
őstag
Köszönöm, próbálkozok akkor. Döglött lapról is leforrasztanám, de pont kukáztam az összeset. Szokásos jó ütemű döntésem..
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Formula-1
- Formula-1 humoros
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Minőség irányítás
kap és nem a Mercinél hanem egy beszállítónál dolgozik...
na mára ennyit.