Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz BÁ Nutrition #133700 üzenetére
Már egyszer egyetértettem abban, hogy változatosan étkezel.
anything else?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Dreadloord
senior tag
válasz God Vazzeg #133704 üzenetére
Ez a ShredX Kiskőrösön?
-
Woodslave
félisten
Na ez se rossz. Legalább nem hastaggeli natural transformation..
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Uher
aktív tag
válasz Dreadloord #133708 üzenetére
Igen
-
God Vazzeg
veterán
válasz Dreadloord #133708 üzenetére
Az
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #133709 üzenetére
parasztvakítás
csávókám vagy 5-6 éve versenyez, így nézett ki már 2014-ben
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Dreadloord
senior tag
válasz God Vazzeg #133716 üzenetére
Én is oda járok, délutánonként általában (5 körül).
-
God Vazzeg
veterán
válasz Dreadloord #133718 üzenetére
Én korábban szoktam
-
Angel2014
addikt
Csak ma...56% KEDVEZMÉNY A LISTÁN SZEREPLŐ TERMÉKEKRE Myprotein oldalán! MYPROTEIN
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Sempronius89
tag
Sziasztok!
Újfent kérdéssel fordulnák a tapasztaltabbakhoz.
Jelenlegi testsúlyom 191 cm magasság mellett 87 kg ami ideálisnak is tűnhet, de a súlyösszetétel nem túl ideális. Van sörpocak is ami ha tartásra nem figyelek ruhán keresztül kívülről is észrevehető, a mellizom ezzel kontrában jelentéktelen.
Ebben az esetben edzés mellett milyen étrendre kellene beállnom, hogy a zsír/izom elosztás módosuljon és hasról felfelé vándoroljon a tömeg?
Először diéta, hogy leolvadjon a zsír aztán tömegelés, vagy fordítva? Saccra mi lehet az ideális testsúly/szénhidrát;fehérje;zsír arány / nap?
-
Perijon
tag
Halihó!
A három multi-vitamin közül melyiket raknátok az első helyre az összetétel alapján?
Mega Daily One Plus
One-A-Day
vagy
Vitality Complex multivitamin - Gym BeamÉveken át a Mega Daily One-t szedtem. Viszont most egy rövidebb kihagyás után újra vennék, és nem vagyok biztos abban, melyik is a legjobb választás. Napi 1 kapszulára nézve.
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
válasz Sempronius89 #133725 üzenetére
180g fehérje, 2500kcal
1 hónap múlva csekkolj be, hogy mi a változás kinézetben és tömegben(#133726) Perijon: mindegy, amelyikkel olcsóbban kijössz
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Rossz nézni, ami megy a sportoló és edző ismerőseim Facebook oldalain egymást linkelgetve, posztolgatva, megosztogatva, felszopogatva.
Lassan 101% marketing lesz már az egész szakma.
Vajon hány százalék lehet a mai körből az, aki mögött tényleges szakmai tudás van?
Mondjuk én örülök neki, mert aki ezt a marketinget benyeli, azzal jobb is nem együtt dolgozni.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Radnix
senior tag
-
Dreadloord
senior tag
válasz Sempronius89 #133725 üzenetére
Ha naturál vagy, akkor 8-13% testzsír közötti tartományban kellene egész évben lenned, ha csak általánosan mindig jó formában szeretnél lenni (versenyzőknek lentebb kell menni versenyre, de gondolom nálad nem az a cél egyelőre).
Ha van pocak, akkor simán lehetsz 16-22 közötti sávban valahol, kép alapájn könnyebb lenne megmondani, vagyis még erre rátömegelni nem lenne jó, csak távolodnál a céltól.
Szóval neked diéta kell, annyit egyél+kardiózz az edzés mellett, hogy heti 1 kilót fogyj, a 2500 kcal első hétre jó lesz, aztán majd látod, mennyit adtál le. Ezt addig csináld, amíg nem látszódik a 8 kocka a hasadon bármilyen fényvoszonyok között, na majd onnan jöhet egy minőségi tömegelés.
-
Zola007
veterán
válasz Radnix #133730 üzenetére
Az rendben, hogy jó bornak is kell a cégér, csak itt - akiket ismerek személyesen is - kifejezetten rossz borokról van szó.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
MATEO6600
őstag
válasz Zola007 #133728 üzenetére
Az, hogy egy sportoló facebookon posztolgat és marketingezik, nem tudom miért implikálná, hogy nincs is mögötte szakmai tudás?
Lehet attól még valaki nagyon profi is, hiába szarja tele a világhálót.
Persze én is hányok ettől, ne értsetek félre.Én itthon 1 versenyzőről tudok, aki megtagadta a promózást, és ezért a szponzora (talán Scitec volt?) meg is bontotta a szerződést, ez pedig nem más, mint Dudás Ádám. Ő nem adta el a lelkét.
Na meg ott van Bohos Kornél, akit itt sokan utálnak, de ő pl teljesen kimarad a netes dolgokból. -
Radnix
senior tag
válasz Zola007 #133732 üzenetére
Akkor meg várhatóan a piac hamarosan megbünteti ezért, marketing ide vagy oda.
Betiltani csak nem tilthatjuk a kontárokat, mint a középkorban
Jobbnak kell lenni, nem csak szakmailag, ilyen ez a fránya kapitalizmus(#133733) MATEO6600: B. Kornél máshonnan szerezte a mellékest, azt meg nem nagyon lehet online hirdetni...
Egyébként Zola egy szóval sem mondta, hogy az online népszerűsítésből az következik, hogy nem ért hozzá, ezt te adod a szájába. Ő csak annyit mondott, hogy vannak akik szakmailag nullák és mégis tolják magukat 1000-el.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz MATEO6600 #133733 üzenetére
"Az, hogy egy sportoló facebookon posztolgat és marketingezik, nem tudom miért implikálná, hogy nincs is mögötte szakmai tudás?"
Azért, mert leírtam világosan, hogy ismerem személyesen is és tudom, hogy nincs mögötte szakmai tudás.
"Rossz nézni, ami megy a sportoló és edző ismerőseim Facebook oldalain egymást linkelgetve, posztolgatva, megosztogatva, felszopogatva."
"Az rendben, hogy jó bornak is kell a cégér, csak itt - akiket ismerek személyesen is - kifejezetten rossz borokról van szó."[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz MATEO6600 #133733 üzenetére
Én itthon 1 versenyzőről tudok, aki megtagadta a promózást, és ezért a szponzora (talán Scitec volt?) meg is bontotta a szerződést, ez pedig nem más, mint Dudás Ádám. Ő nem adta el a lelkét.
Azért ez kicsit összetettebb volt mint gondolnád Nem adta el a lelkét? Most is szponzorált versenyző. A szponzori szerződésekben vannak bizonyos feltételek amiket teljesíteni kell hiszen ezért fizet, támogat bizonyos gyártó. Aki prüszköl ezek miatt az nyugodtan keressen más szponzort aki jobb feltételeket teremt a számára...
Bohos meg egy .... Nagyon pitin csinálta a dolgokat és rá... Ennyi.
(#133737) MATEO6600
Béla üzletember neki nem ebből van meg a napi betevő.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
na mától 5 gramm kreatin lesz az adag. Két hétig nyomtam 20+ grammot de gyakorlatilag semmit nem érzek/látok tőle, szóval nem pazarlom tovább, ha lenne értelme ennek az adagolásnak talán már kiderült volna, ha nem akkor meg így jártam.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
BeZol
őstag
válasz Woodslave #133739 üzenetére
Nekem holnap v. holnap után érkezik meg, másnap kezdem is, viszont én semmi feltöltést nem csinálok, szimplán csak edzés utáni turmixba rakok majd 5g-ot, és ezt tolom 3 hónapig.
Vmilyen tanulmányban volt, hogy többet fejlődött az, aki edzés után kapott 5g-ot, mint az, aki edzés előtt, és olyat is olvastam, hogy jobban fejlődött aki napi 5g-ot kapott mint aki semmit, és egy amolyat is olvastam, hogy ha 2-3 hónapig szeded a napi 5g-ot, akkor felesleges a feltöltési fázis, mert a végeredmény a 3. hónap végére ugyanaz lesz, még ha feltöltési fázissal az elején jobban be is üt a cucc.
Btw. nekem még nem igazán kéne szedni, de volt rá cash, hadd szóljon.
Elmúlt 6 hét heti 5 alkalmas edzésének eredménye, hogy híztam 1kg-ot (úgy, hogy 4 hétig tartottam a súlyom) és mindent 1,5-2xeres súllyal csinálok mint első-második héten. Na erre jön majd rá most a kreatin.Jártam anno 3 hónapig heti 3x edzeni úgy, hogy totál szarul kajáltam, utána vettem zöld zacsis jumbo-t (még 2009-ben), ugyanúgy heti 3 edzés és szar kaja, de 1 hónap alatt fejlődtem annyit mint előtte 3 hónap alatt. Most elmúlt 1,5 hónapban sokkal-sokkal többet fejlődtem (igaz heti 5edzéssel), mint anno 4 hónap alatt, hála a rendes táplálkozásnak, na meg szedek bcaa, glutamin, vitaminpakk, tömegnövelő, fehérje, és most majd még kreatint is. Annyira kiüt az edzés, h hétvégente 12órákat alszok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 2 Fly More Combo FMC drón szett 3 akkuval - újszerű állapotban
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest