Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
- Tudástár AMD Radeon undervolt/overclock
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [bitpork:] Fogyasztásra ítélve
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] [koxx:] Bloons TD5 - Tower Defense játék
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] Android másképp: Lineage OS és társai
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31
LOGOUT.hu
Hozzászólások
Hi!King
őstag
Kritikus pont lehet a tészta, mert itt a közelünkben a korlátozások idején nyílt egy kiszállítós hétvégi pizzéria, és egyik pénteken vagy szombaton megjelent egy cikk róluk valami gasztroblogon, erre nem tudták teljesíteni az összes megrendelést, mert allítólag kell 48 óra, amikor áll a tésztája, és mikor hirtelen rájuk zúdult a sok megrendelés, már nem volt elég tészta előkészítve. Azért említem, mert ők tényleg igazan vékony tésztával, és minőségi feltéttel dolgoznak, kettő lelkes, főállasban nem vendéglátós csinálja, egyikük tanár, és úgy kezdték, hogy mindennek utánanéztek, hogy mit hogyan kell, és tényleg nagyon jó pizzát sütnek.