Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54005) inf3rno válasza Hi!King (#54004) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Az kemény az az 1840. Sok csillapítás már nem lehet benne. Nálam van, hogy már 800km körül kimegy belőle.

Nekem tök furi. Most visszanéztem a teljes Strava történetet, és mindenhol beállítottam a cipőt az edzésnapló és a vásárlási dátumok szerint. Az első Mizunom 700km után ment szét, a második Mizuno-nál úgy éreztem alig mentem vele, és már széthullott, mégis az meg 1250km-ig bírta mire ugyanolyan állapotba került. Mindkettő Wave Rider 19. Megvan még valahol mindkettő, de akkor ezek alapján fűnyíró cipő lesz mindkettőből. Esetleg megyek még a másodikban egy búcsúztató futást, ha már eddig bírta. Pont ezen agyaltam régebben, hogyha csak ilyen 800km körül bírja, akkor nem éri meg a Mizuno, mert ahhoz meg túl drága. Nem tudom az elsővel mit műveltem, hogy ekkora lett a különbség. Talán többet mentem vele terepen, és azért, vagy a tél ártott meg neki.
A Saucony Ride 7 most tart 150km körül, legtöbbször csak versenyre és felmérőkre használom.
A Saucony Ride ISO2 175km körül jár most. Leginkább azt használom, szerintem év végére elérem vele az 1000km-t, ha nem sérülök le.
A Vibram 60km körül, de az marad is annyi, vagy talán fél évente egyszer használom majd rekortánon vagy füvön. Nagyon lassan kell futni benne, hogy ne menjen szét a vádlim. Képtelen vagyok megszokni, eladni meg nem tudom.
Nagyjából ennyi cipőm van most. Nem tudom még milyet vegyek hozzá. Kipróbálnék már más márkát is, de pl a New Balance, amit ajánlottak ilyen lábra talán még drágább volt, mint a Mizuno.

Na közben meg az egyik barátom bejelentette, hogy megvan neki a 2021km idénre. Komoly a lemaradásom.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.