Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36100) Peterhappy válasza inf3rno (#36099) üzenetére


Peterhappy
őstag

Nekem mindig az achillesem jelez/jelzett be eloszor a ludtalpam bokasullyedesem miatt. Evekig nem hordta betetet majd jott a baj. Eloszor hetekig szenvedtem, majd vert pisiltem, nem tudtam mi van. Akkoriban nem futottam, nem bringaztam, csak hetente egyszer fociztam, de nem is azon mult. A napi seta fajt, az utcai cipom volt sz.r. Megvaltast jelentett a talpbetet.
Masodjara kint ert a baj, raktarban dolgoztam, munkavedelmi cipoben. Azt az ejszakai muszakot soha nem feledem es senkinek sem kivanom. De ott eleg volt az az egyetlen alkalom, hogy tudjam, hogyan tovabb. Masnap megvettem a legelso hasznalhatobb gel talpbetetet, azzal vegig tudtam csinalni a kovetkezo napokat, szep lassan elmult a gyulladas. Mikor hazajottem par napra, felmarkoltam az evekkel korabban keszitett talpbeteteimet, onnantol kezdve ilyen problema nem ert.

Terdfajdalmak nalam a masodik szint es elobb futasnal jelentkeznek. Utana persze setanal is fajnak par napig.

Talpbetet mukodhet, en nem (csak) a futocipore neznek ra, de (foleg) az utcai cipo(k)re, lehet hogy ott a gyokerok.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.