Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36099) inf3rno válasza Danika256 (#36097) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Saucony, Mizuno, Hoka, amik szélesek. Az Adidas-t, Nike-t nem néztem, már régóta, lehet, hogy abban is vannak jók. A Saucony sem tökéletes ilyen szempontból, de messze jobb, mint az Asics. A Mizuno vált be nekem eddig a legjobban. Hoka és Nike nem volt még. Adidas már nagyon régen volt, azzal sem volt gond, viszont már elvből nem veszek olyat.

Nem hiszem, hogy összefügg a lúdtalppal. Attól inkább a térd szokott megfájdulni, esetleg csonthártya gyulladást szokott még összehozni vele haverom sípcsont környékén. Szerintem próbáld ki valami kocogós tempóban betéttel. Esetleg ha gumiszőnyegre ki tudsz menni pl Margit szigetre akkor ott. Nagyon ne küldd meg vele. Kíváncsi vagyok. A lúdtalpra elvileg vannak valami erősítő gyakorlatok. Tomcica abból is írt egy sorozatot régebben.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.