Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36090) Danika256 válasza inf3rno (#36089) üzenetére


Danika256
aktív tag

Igen, ez jó ötlet, de már megvolt ez is! Szuper volt, imádtam, voltam vagy 10X, de ez is az a kategória, hogy amíg jártam javult, felhozott egy szintre, de amint abbahagytam kissé visszacsúsztam egy még elfogadható állapotba. De amúgy mindenkinek csak ajánlani tudom, majdnem olyan jó, mint a szex :DD Az az alkalmankénti 3 perc tényleg ki tudja cserélni az embert, egy ideig..
Stabil cipőt használok, cipőt nem cseréltem, de viszont tettem beléjük scholl sport betétet, ezekkel sokkal kényelmesebb! Sajna a lábamhoz készített egyedi speckó betét nagyon-nagyon nem jött be, amíg hordtam sokat rontott az állapotomon :( Azóta azzal nincsen gond..
Csak az a gáz nem tudom mihez kezdjek, látjátok a pihenés sem jött be, nagyon- nagyon nem!

Esetleg szerintetek egyéb újfajta keresztedzés segíthet?? Gondolok ilyenre, hogy eljárnék úszni is alkalmanként, mit tudom én, hátha elbillenti pozitív irányba a dolgokat..

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.