Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17191) Polacheck válasza ígyvanferi (#17183) üzenetére


Polacheck
HÁZIGAZDA

Tapasztalat elso kezbol uszas teren: en tavaly osszel elhataroztam, hogy mivel futni ugysem tudok seriles miatt ezert a tel egyik fokusza a normalis uszas megtanulasa lesz. Kineztem egy szimpatikus uszoiskolat ami kozel van es beiratkoztam (nekem ez aquaworld - kovacs agi 20k 10 alkalom). Az elso alkalommal volt egy beszelgetes az edzovel meg egy felmeres, utana beraktak a kezdok koze, ami realis mert csak mellben tudtam uszni. Kb 10 alkalom kellett ahhoz, hogy a gyors es a hat eljusson olyan szintre, hogy a technika megvan, de tolni meg erosodni kell (tudore is). Onnantol egy haladobb csoport es vezetett edzesek. Itt nagyjabol ugy nez ki egy edzes, hogy az edzo kiadja a feladatokat (mondjuk 200 mell minden masodik levegovel, utana 200 gyors 3-as majd 200 5-os levegovel, stb) es a medence szelerol figye es szol ha szar a technikad. Szerintem megeri a befektetett penzt, kb 700 forint az edzo ara alkalmankent az uszodabelepon felul. Ami egyebkent nekem gondom, hogy a legzestechnikam valahogy meg nem az igazi, kb 200m gyors utan meg kell allnom, mert elfogy a levego, de allitolag ehhez ugyanugy gyujteni kell a hosszokat mint a futasban a kilometereket es szepen fejlodik (ami igaz is, mert az elejen egy hosszba belehaltam)

less qq more pewpew!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.