Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17183) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Kicsit off...
Idén beraknám a futás mellé a bringázást, meg az úszást kiegészítőnek. Kvázi triatlonoznék, de nem mondanám így erre a totál kezdő szintre. Egyelőre még nincs is ehhez megfelelő bringám. És úszni sem tudok rendesen, bár ezt már írtam korábban. De mindenképp szeretnék többet, és főleg változatosabban mozogni.
Tudom, hogy itt többetek már csinálja, voltatok ironmaneken. Hogy kéne nekikezdeni (azon kívül, hogy veszek egy kerékpárt, meg egy úszósapkát)? Menjek el úszni, meg bringázni és kész? Saját tapasztalatotok is érdekel, illetve ha van valami használható olvasnivaló a témában a kezdő lépések megtételéhez, az is jöhet. Kezdő edzésterv, élménybeszámolók az első hónapokról, évről szintén triatlonszűzektől, ilyesmi. Jöhet angolul is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.