Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz svgyula #173741 üzenetére
Az órának semmi köze hozzá, az ébresztőért meg egy külön áramkör a felelős.
És nincs olyan app ami ezt csinálná. Felejtsük már el, hogy bármilyen app vagy program tud futni, amikor a mobil vagy a számítógép ki van kapcsolva. A BIOS állandóan áram alatt van, így az képes bekapcsolni a számítógépet, de ott sem fut másik program. A mobiloknál meg van egy külön áramkör erre, ha egyáltalán képes rá a mobil, de a legtöbb nem képes rá.
Vagyis ha gyárilag nem képes a mobil bekapcsolni az ébresztéshez vagy a töltés közben, akkor NEM lehet megoldani, mert nincs benne olyan hardver ami ezt megtenné.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
boborján2
aktív tag
Nekem is volt olyan telóm pár éve ,ami ébresztett kikapcsova. Meg is lepődtem,hogy ilyen is van.
A jelenlegi nem tud ilyet. Monduk pont nem érdekel mert soha nem kapcsolom ki.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Fall-N
veterán
válasz svgyula #173741 üzenetére
Dehogynem! Mivel internetről, GPS-ről, mobil cellától tud frissülni, így nem nagy dolog, hogy tudja mennyi az idő. Ébresztő a legtöbb telefonon, kikapcsolt állapotban nem működik. Ezt a kínai telefonok tudták vagy tudják általában, de ott sem az összes.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz boborján2 #173755 üzenetére
Nem az összes tudja, nekem eddig olyanok voltak amik simán bekapcsoltak. Az egyiknél nem tudtam deaktiválni az ébresztést, mert összetört a kijelző. Meg kellet várni míg csutkára merül. Mondjuk a legújabbal nem próbáltam. Kispórolták belőlel az időzített be/kikapcsolást, úgyhogy nem szoktak kikapcsolni.
-
DrKapocs
őstag
válasz kiraly.andra #173758 üzenetére
A DND különböző módon konfigurálható, nem csak teljes tiltás létezik hívásokra, üzenetekre, jelzésekre.
-
WhiteWalker
nagyúr
Melyik legjobb authenticator? Melyiket ajánlanátok? Mert a Google áruházban millió fajta van szokás szerint...
-
crok
Topikgazda
válasz WhiteWalker #173763 üzenetére
Aegis - én ezt használom jó ideje @Play @F-droid
AndOTP szintén jó @Play @F-droid
Stratum szintén remek alkalmazás @Play ez volt régebben az AuthenticatorPro
Ez mind offline és mind open source. Ezekből pl. tudsz közvetlen export-ot, backup-ot csinálni. A Microsoft-al meg pl. be tudsz lépni online és több helyen is futtathatod, szinkronizálja az instance-okat. De pl. Google Auth-ot az életben többet soha.[ Szerkesztve ]
-
instantwater
addikt
Keepass2android is tud TOTP kódot generálni, és gombnyomásra kilistázni az összeset az adatbázisból.
Egyúttal a jelszavaidat is elmentheted bele.
Gépre van a hivatalos Keepass kliens Windowsra vagy a cross platform KEEPASSXC.
Szinkronizálást pedig Syncthing el meg lehet oldani.
Évek óta használom nagy megelégedettséggel.
-
tibbike01
őstag
Bitwardennek van már authenticatorja is és remekül működik a jelszókezelő mellett.
-
DrKapocs
őstag
Vessek rám követ, de én nem használom a jelszókezelőm (Safeincloud) 2FA kezelési lehetőségét, helyette az Aegist. Nem tartom túl biztonságosnak, hogy a jelszókezelőben egyből ott van az egyszer használatos kód is. Oké, kényelmesebb, ha ott van, be is írja (egy-két lényegtelen oldalnál nálam is be van állítva a jelszókezelőben), de szerintem kevésbé biztonságos. Jobbnak tartom a decentralizációt.
-
-
DrKapocs
őstag
válasz sopruk #173771 üzenetére
Én nem túl régen rendeltem fizikai hardverkulcsokat, nekem nagyon bejött. Igyekeztem kiváltani a telefonszámos, emailes másodlagos azonosításokat, esetegesen még a TOTP azonosítást is ezekkel (legalábbis a legfőbb oldalakon). A Yubi elég drága, így én Token2-t rendeltem, volt engedmény is (30%).
-
WhiteWalker
nagyúr
Nah láma kérdésem lenne.
Hogy viszem fel az adatokat? (Gondolom csak azokat a belépési oldalakon működik, ahol van 2FA hitelesítés )
Azt látom hogy van QR kódos és kézi bevitel is. Ezeket is egyesével kell felvinni mint a jelszó kezelőben?
A jelszó kezelőben van több mint 300 bejegyzés , viszont nyilván nem tudom melyik ezek közül ami 2FA hitelesítés is használ. -
-
DrKapocs
őstag
válasz Oldman2 #173777 üzenetére
Egy bemutató itt róla. Ugyanígy működik a Token2 is, annyi különbséggel, hogy meg kell adni az eszköz PIN-kódját is, amit beállítottál. Ez kiváltja az egyszer használatos 6 jegyű kódot. És mivel ez egy hardver, fizikailag be kell dugni a gépbe, így a világ másik részéről nem tudnak feltörni. (Oké, ellopják, levágják az ujjam egy biometrikus azonosításhoz, stb., minden kijátszható.) Szóval nem elég csak behelyezni a gépbe a kulcsot, még a PIN is kell. És mivel NFC-s, mobilon nem kell bedugni, elég a telefon hátlapjához tartani. Mondjuk ez nálam nem mindig működik, de szerintem én vagyok még a béna, nem az eszközzel van gond. És nem véletlenül mondják, hogy legyen 2 darab, mert, ha elhagyod, akkor soha nem jutsz vissza az accountba. Véleményem: Nyilván ára van, nem a legolcsóbb, de biztonságos. És használható tíz+ évig a gyártó szerint.
[ Szerkesztve ]
-
-
paolinho
őstag
Az lenne a problémám, hogy vettem a tabletemhez egy ILYEN bluetooth vezeték nélküli egeret, amelynek karika alakú a kurzora.
Létezik arra valami, akár applikációs megoldás, hogy a szokásos nyil formát kaphassa meg a kurzor?
Remélem, hogy jó helyen tettem fel a kérdést! -
őstag
Sziasztok,
adott egy Samsung s22 dual sim-es teló és az a problémám, hogy a google messages-ben, az elsődleges sim kártyára csak rcs-ben akar üzenetet küldeni, nem tudom beállítani, hogy csak sima sms legyen. Ha a 2. sim kártyát választom, akkor simán sms-t küldene. Nézegettem leírásokat, de valahogy nem sikerült megtalálnom. Ebben kérném a segítségeteket.izé
-
Joker88
őstag
Nem tudom mennyire jó helyre írok..
A lényeg hogy párom telefonja az utóbbi időben az értesítési sávba dobál ki (főképp Chrome) értesítéseket, hogy 'akció,meg ki lettél választva, meg játssz ezzel a játékkal " ...
Hogyan lehet ezt megoldani , hogy ne dobálja a kéretlen értesítéseket ?
Eset antivírus nem talált semmit, ha számít..In loving memory of Garrett Lockhart
-
ggeleven
őstag
válasz Joker88 #173783 üzenetére
Először is nem kellene mindenhova kattintani és engedélyezni. Ezek weboldalértesítések, amit a vírusírtó nem fog kikapcsolni. Chrome/Beállítások/Értesítések, majd ott legalul vannak az engedélyezett webhelyek, amit ki tudtok kapcsolni.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
MODERÁTOR
-
őstag
válasz Viktor0610 #173786 üzenetére
Ezt már olvastam, de nálam sajnos ez a menüpont hiányzik. Ellenben küldtem egy buta telefonra üzenetet és kiírta hogy nem kézbesíthető és akarom-e hogy sms legyen, mondom naná! Szóval a megoldás hogy nem okostelefonra kell küldeni és akkor felhozza ezt. Amúgy meg tök lükeség hogy ha két sim kártya van, akkor egyszerűen kiveszi ezt az RCS beállítós menüpontot. Shame on Samsung.
izé
-
user26
senior tag
Üdv!
Mit tudtok ajánlani, AdAway -hoz ingyenes, ami jó is, illetve vagy fizetős VPN -t ?
Ha a kérdést rosszul tettem fel, akkor egyszerűen root nélkül az Adaway -t hogyan tudom hatékonyan használni, hogy működőképes legyen, és legyen internet is. (A hállózaton nincs interent-hozzáférés)Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
MODERÁTOR
-
Cs1csó
félisten
válasz user26 #173788 üzenetére
Szia, én is AdAway-t használok és van internet: wifi-n és mobilneten sincs gond. Egyedül, ha valami "ingyenes" wifi-re csatlakoznék ott volt már gond belőle, hogy nem fogadta el a rendszert csak ha VPN nélkül csatlakozok. pl. LIDL, vagy esetleg bevásárlóközpontok netje.
-
user26
senior tag
válasz Viktor0610 #173789 üzenetére
Szia! Most belekevertem saját magam le egyszerűsítve, ha:
- Ha nincs root, akkor vagy privát DNS -nél Adguard, vagy külön app AdAway, a reklámok ellen, kettő együtt nem lehetséges ?
- Ha van root, akkor mehet a kettő együtt is akár, vagy gyakorlatilag felesleges az egyik ?Amennyiben reklám és hírdetés bolokkolás a cél, ebben a formában.
--
Ha VPN -t szeretnék használni, az lehet helyi, ingyenes, vagy fizetős. A helyi, akkor annak sávszélessége az amit a szolgáltató nyújt, ha ingyenes, akkor 98% -ba sokkal kevesebb, ha fizetős, akkor megyezik, vagy nagyobb a szolgáltatóénál ?Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Dottore
addikt
Sziasztok!
Van pár alkalmazás amiket ritkábban használok és rendszerint a kényszerített leállítás lehetőséggel szoktam "kikapcsolni". Mindez egyenként, adott esetben kényelmetlen. Régebben rootolt volt a készülékem, használtam egy programot és csoportokba tudtam rendezni azokat az appokat amiket így szerettem volna leállítani, de ma már sem root, sem a program nevére nem emlékszem. Ha esetleg van valami ötlet, megköszönném. -
DrKapocs
őstag
válasz user26 #173792 üzenetére
A legegyszerűbb egy VPN előfizetés szerintem. Az ingyenesek reklámot nem szűrnek, pl. Proton. Ettől még nem rossz, én használtam. Kb. 1 éve Cyberghostot prémiumot használok, szerintem rendben van. Nyilván vesztel valamennyi sávszélt, de nekem nem volt ez gond. Viszont cserébe nyugodtan netezhetek.
-
vacs
veterán
válasz Dottore #173793 üzenetére
Az ADB AppControl app lesz a barátod (és egy Win PC), de csak okosan törölj/tilts/fagyassz, mert ha rendszer appot piszkálsz, akár az android is összeomolhat!
Én Xiaomi miui rendszert szoktam ezzel "takarítani"!(^)(>.<)(^)
-
NYPD
aktív tag
Sziasztok.
Google Timeline kiváltására keresek valami androidos appot, ami ingynes, nem kell indítani rajta semmiféle útvonalrögzítést, hanem szépen teszi a dolgát háttérben, és rögzíti merre járok, megállásokkal együtt, lehetőleg pontosan is. A google szolgáltatása kb szart sem ér az utóbbi pár évben, a térképen össze-vissza légvonalban mutatja az utat, pedig a legpontosabb helymeghatározás be van állítva rendesen.
Mit tudnátok ajánlani?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest