Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
svgyula
üzenetére
Mindent érinteni fog hiszen eddig ugyanazzal volt aláírva, mindegy hogy stable vagy beta volt. Következőtől lesz ez, leírta hogy a régire már nem lesz egyetlen update se.
zolikaDB: nyilvánvalóan mindegy hogy min használod ha egyszer használod az alkalmazást, mindegy hogy Google TV vagy bármi akármi más.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Nem nagyon szeretek belepiszkálni a dolgokba, pont azért nehogy hülyeséget csináljak. Így nem szívesen használok ilyen megoldásokat. Igazából felőlem elférnek a telefonon. Annyit szeretnék csak hogy eltűnjenek a listáról, ám ha esetleg mégis szükség van valamelyikre azért a telefonon rajt legyen.
-
vlevi
nagyúr
válasz
svgyula
üzenetére
Szerintem rosszul gondolod.
Nem az alkalmazásban nyílik meg a link, a kép, stb., hanem külön ablakban, a korábbi [link] hozzászólásomban látszik. Van elválasztó, lehet meretezni a külön ablakot, bezárni,...
Azt még, hogy szar, nem mondanám. Ez nem tetszik benne, ennyi. De a többi email alkalmazás még sok minden más miatt nem jön be. -
pinnacle
nagyúr
válasz
svgyula
üzenetére
Köszi mindenkinek!
Mi lenne a legjobb beállítás? Videóminőség nem volt beállítva. Szerintem a sebességgel nincs gond, közepes buffer beállítással pillanatok alatt 30mp-en van. Mondjuk nem is lejátszás közben, hanem az elején van néha probléma.
Mintha nem tudná, hogy akkor most milyen felbontással induljon. FHD TV, HDR-t nem használom, ki is van kapcsolva a boxon. -
user26
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Szia, köszi. Használok Widget -t, amibe van időjárás. Több böngészőt néztem, kerestem, amibe van, a google chrome -hez "hasonló" (Google Discover) hírolvasó-feed, hírfal, Brave news, hír csatorna. Álltalában ezt reggelenként átszoktam lapozni és a szememmel olvasni, ami érdekel, ha érdekes részletessebben is, és ez kicsit hiányzik Chrome lecserélése után xD
Biztos vannak más lehetőségek is, alkalmazások, de arról nem tudok jeleneleg. Illetve szerintem kézenfekvőbb böngészőben híreket nézni, és ha tovább mélyedek, akkor cím írás, vagy könyvjelzőbe ott van amik további böngészést/hír olvasást nyújt.
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
svgyula
üzenetére
A regi telefonomon nekem is igy van, az a google alapertelmezett gps ikonja, de ezt a kulonbozo gyartok cserelhetik masfajta ikonra, akar sajat maguk tervezettre is, amit a pocon x7 pro-n a hyperos-ben meg is tettek.
A navigaciot meg nem hasznaltam, igy annak nem tudom mi a jele -
Foose
addikt
-
-
kaciokos
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
És mindezek tulajdonképpen mire is lennének jók? Szerintem egy kicsit túlparázod.
@headhunter: az azért fura, hogy egy nem fogadott hívás mellett hívásidőtartam jelenik meg, nem lehet hogy ez egy ACR phone bug, és csak azért írja oda, mert ennyi ideig csengett ki a telefon? Ezt mondjuk ki is tudod próbálni.
-
válasz
svgyula
üzenetére
Szerintem ezt nem nekem akartad írni. És nem gondolom, hogy ha rendszeresen 90 W-os töltővel lököd az akksit, akkor nem fog 1-2 év alatt tönkre menni. Viszont én nem is erre akartam utalni, hanem arra, hogy kicsit vicces szerintem hogy 30/80 % között tartják egyesek az akkut mert így vigyáznak rá, miközben 90 W-al töltik. Miközben az első halottnak a csók, a második meg hát nyírja rendesen az akksit. Olyan ez mikor betolsz 3 dupla sajtos mcroyalt, de diétás kólát kérsz hozzá.
-
válasz
svgyula
üzenetére
Legtöbbet valóban az "használ" az akkunak ha gyorstöltik.
Ha valaki gondosan ügyel rá hogy 80-30% között használja a telefont, de 30%-on rádugja a 90 W-os töltőre, hogy 20 perc alatt belelökjön 50%-ot, na az gondosan nyírja az akksiját. Ez az igazi tervezett avultatás és nem véletlenül sugallják, hogy így csináld. -
xy.zsolt
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
Tesztelted az állításod? Én igen, és ezért nem töltöm tele és merítem csutkára. Régebben reális áron cseréltek akkut, ma viszont elqrvultak a szervizek is. Ezért amíg pl egy 18650es 3-4ezer Ft-os Li-ion akkut én is 0-100%-ig használok addig a mobile akkukra már odafigyelek.
De tőlem mindenki azt csinál amit jónak lát....csak ne fikázzák azokat akik meggyőződéssel máshogy teszik. PEACEUi: A 6éves, nonstop használt Xiaomi akkum 67%os (Battery Guru szerint) és nálam még éppen kibír egy napot 1 feltöltéssel.
-
válasz
svgyula
üzenetére
Az esetemmel kapcsolatosan csak az a problema, hogy ezek a linkek biztos, hogy semmi kozuk a Termux-hoz.
Egyszeruen valamiert bedobja, hogy majd a Termux megnyitja.
Es ahogy emlitettem is van olyan link ami egy felhobe talahato fajl letoltesere mutatna ahonnan le lehetne tolteni (es ez nem egy konkretan egy letoltesi link, csak atiranyit a letoltes helyere
) -
Wolfskin
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
Közben megoldódott, köszi, találtam egy beállítások betöltése opciót és a régi telefonomról kiexportált beállításokkal visszaállt. Sajnos az apk telepítés során pont ezt a menüpontot hiányosan teszi fel, kimaradnak opciók, illetve némelyiknél, ha átállítom összeomlik.
Már bánom, hogy lecseréltem a telóm, a note9-en a legelső android 9 vol, még az is jobb volt mint a 13...

@ #176989WhiteWalker köszi, azért megnézem
Ezt 10 év alatt úgy megszoktam, hogy nem cserélném le semmire

-
-
boborján2
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Bocs ,tolatókamerában soha nem gondolkodtam, az szerintem a bambajóskáknak kell akiknek fogalmuk nincs hol az autó vége (és eleje)
Cégesben volt gyárilag ,de kb 0 alkalommal néztem tolatás közben, számomra semmi értelme.
DVR nem kell bele, majd ha menetrőgzítő kamerát akarok ,akkor felrakok 1-1 gyufásdobozméretű céleszközt a két szélvédőre 256 kártyával és viszlát.
Értelmes helyeken a digitális menetlevél, flotta szinten van kezelve erre alkalmas infrastruktúrával.
Nem lötyög , nem főtt meg a napon, töltésnél kicsit melegebb nyáron de hűti a klíma.Ja és nincs jelvesztés , semmi szüksége külső antennákra.Pár hónapja megkapta a cuccod a droid 14-et , én meg már a 15-öt is unom 😂
-
bringasisti
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
Ott idegesítettem fel magam, hogy a Notes alkalmazás döcögött. Semmi gond gondoltam, tiszta telepítés. Tegnap megértem a vérnyomásom, és az alkalmazásba mentem az értéket. A vérnyomás mérő kijelző már kikapcsolt és az alkalmazást nem tudtam megnyitni! A tablet kikódolása és a Notes megnyitása közben 4* kérdezett rá hogy várakozok, kilépek az alkalmazásból vagy földhöz b@szom! Kinéztem egy SM-X216RZAREUE készüléket de csak 6G memóriával kínálják, viszont azt olvasom hogy van 8 G is, csak az régebbi tipus.
-
spleenszuru
őstag
-
-
lomposfarkas
tag
válasz
svgyula
üzenetére
Milyen igaz. Csak az ember a saját kárán jön rá, hogy ami működik, azt nem kell frissíteni.
(a napokban akarok átállni egy újabb telefonra a 7 éves helyett, de egyelőre csak falhoz ba... csapkodni lenne kedvem, annyira gyalázatos pár app friss verziója a régi telefonon futó régi verziók után) -
ToBeY
nagyúr
válasz
svgyula
üzenetére
Azt mondta nem a saját töltőjével töltötte a telefont (ami 120W)hanem 65W sima töltővel mert nem kellett neki a gyors töltés.Azt nem tudom,hogy mennyire "kínozta" meg ezzel a telefont...Amóta nálam van én gyári saját 120W töltöm naponta 1x elég volt eddig.
A srácnál max 4.5hónapot lehetett mert xiaomi 13tpro valamikor 23 őszén jelent meg,én meg 24 tavaszán április végén vettem át tőle. -
zoltanz
nagyúr
válasz
svgyula
üzenetére
Érdekes ez Firefox böngésző ügy, hogy kivetethetik az alapértelmezett google keresőt. (ezáltal jelentős bevételtől esik el, annyira, hogy reklámok bevezetését jelentették be)
Hasonlít arra az esetre mikor a Microsoft bevásárolta magát az Apple -be (Jobs idején és az iPhone korszak előtt) , hogy nehogy per induljon ellene monopol helyzettel visszaélés miatt, mert tönk szélére kerül a konkurencia.
Google-nek érdeke a Firefox életben tartása, mert így elmondhatja a hatósági meghallgatásokon, hogy igenis van alternatívája és konkurenciája a piacvezető Chrome böngészőnek és a benne dolgozó, szintén piacvezető Chromium motornak.
A userek úgyis google keresőt fognak használni valószínű
Safari és a Chrome is egy kódbázison alapuk. -
boborján2
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Lényegtelen milyen telefonom van.
Soha nem töltök le áruházból sem ilyen noname, semmiértelme lóf... appokat, a telefonjaimon soha nincsenek fizetési adatok, vagy kártyák eltárolva.
Tesóm mindig csesztet , hogy milyen ócska vagyok az érintős bankkártyámmal a pénztárnál, de valahogy nem vágyom rá hogy a telefont érintsem a kártya helyett.

Persze ettől még van 600 másik adat, jelszó akaármi amit vihetnek, de eddig nem volt rá példa.
Ilyen hírek pedig mindig lesznek. Emberek írják a kártevő kergetőket és emberek azok akik ezeket kijátszák. Csask épp hol az egyik , hol a másik oldal jár előrébb.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Ezzel most azt akarod mondani hogy váltsunk az "almára"? Esetleg azt hogy használjunk butafont és akkor ha nincs alkalmazás nem lesz problémája a felhasználónak? Szerintem mindenki tisztában van vele hogy száz százalékos biztonsági ellenőrzés nincs és mindig lesz ami rosszindulatú. Bármit töltünk le abban valóban van reszkír. De még mindig biztonságosabb a GP-ről leszedni mint máshonnan.
-
niklebi
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
a részletes választ. Xiaomi telefon regisztrációs oldalán már megkaptam a választ, hogy a telefonon nem hivatalos rom van, így frissítés és biztonsági frissítés sem lesz. XDA fórumon javasolták az érdeklődőknek, hogy EDL-lel frissítsék a telefont. Igazság szerint kipróbálnám, de senkit nem ismerek aki ilyennel foglalkozik. Nagyon úgy néz ki, hogy visszaküldöm a telefont. [kép] -
dellfanboy
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
fura. délelőtt a whatsapp kontaktjaim közt nem volt mint opció. most du nézem és látom volt 3x nemfogadott hívásom tőle. most muxik.
csak azt nem tudom hogy de miért nem láttam őt mint opció/ kontakt whatsappon? ezért gépeltem be a teló számát. úgy látszik de- és du közt valahogy szinkronizálódott a telefon kontakt a whatsapp kontakt listával. sokmindent nyomogattam nem tudom mi triggerelte..
-
ÖregMackó
tag
válasz
svgyula
üzenetére
Szia. He mindkét vezeték állandó pluszra van kötve,nem vág tönkre semmit, egyszerűen akkor mindkét szálon kap 12 voltot és nem kapcsol ki sohasem, esetleg le is meriti az aksit. Ha fordítva van kötve akkor meg nem tárolja a beállitásokat, hanem mindig újra kell beállítani mindent. De tönkre vágásról szó sincs
-
DrKapocs
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
A telefon app cseréje megoldja a problémát, de valami szoftveres hiba lehet a Google háza tájékán. Engedélyek megadva, mókolást nem csináltam én sem, egyszerűen nem megy. Pedig más tárcsázóval hibátlan. Fossify Phone ingyenes, reklámmentes. Csak ugye olyan feleslegesnek érzek több tárcsázó appot a készüléken, kb. mind ugyanazt tudja.
-
Faby
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Szia, ez alapján beállítva a Thunderbirdöt, azonnal jönnek az e-mailek a telefonon, értesítéssel együtt.
De nálam a Bluemail is jól működik.
POCO F6, HyperOS 1.0.9.0 UNPMIXM
-
-Maci-
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Igen, én is a Hisuite-t találtam. De rohadtul nem ismerte fel a telómat (Honor magic V2). Aztán fél sejlett, hogy én szívtam már meg ezzel. A sógor asszony Huawei P20P-ját akartam menteni vele, de azt sem ismerte fel akkor.
A mostani anomáliák a telómon - bevallom-- user hiba okozta.
Az utolsó elkeseredett pillanatban már a win Explorer sem látta az eszközt (szerintem előtte látta, azóta pedig nem próbáltam.
Végül pár apróság kivételével így-úgy sikerült mentén, backup app híján is.
Aztán dr után kellemes meglepetés ért, mert pont azt a pár apróságot fel mentette valahová, így végül 100% minden meg van.Azért holnap kipróbálom a plugint, amit ajánlottál. No meg a TC-t. Már csak, hogy képben legyek.

Köszönöm szépen a hozzászólásodat!

-
Pancsermeste
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
A legalsó fix sor közepe, Chrome ikon van éppen ott az érzékelőnél.

Mondjuk, kezdem megtanulni a mozdulatot. Ráteszem az ujjam és rögtön elkezdem kicsit csúsztatni. Ekkor még felismeri az ujjlenyomatot, de feloldás után is csúsztatom, így nem indítja az alkalmazást. (ehhez mondjuk rögzíteni kellett az ikonokat, mert különben kimozgatnám)Ööö... nálad is van gyorsindítás a feloldáskor?
Mert ugye ez egy újítás, de nem úgy működne, mint sajnos nálam, hogy az olvasó helyén lévő ikont indítja, hanem el kell csúsztatni az ujjam és a megjelenő ikonok egyike fölé vinni majd elengedni és azt az appot indítja. Lehet itt rontották el a dolgot a fejlesztők... -
Indiant
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Jó lehet ,hogy pont fiókkezelő van. (bár nem tudom minek, ha a fiókok váltását nem tudja kezelni - mert ugye ezért kell törölni az elsődleges fiókot) Az android max. fiókszámról nem találtam adatot, csak hogy a készülékgyártók 5-10 között limitálják. "a kifizetett alkalmazásokat csak azzal a fiókkal használhatod" ..amin megvetted, az normális lenne. De mivel 5-10 fiókod is lehet legálisan a telefonon és azokban mind lehet megvett app, így ha a fiók a telefonon van, akkor kéne működnie, akárhányadik fiókkal vetted is meg. Mert fiókváltó viszont nincs az androidon. De a lényeg, hogy jó lenne megoldás a témaindító problémára.

instantwater: telepíteni bármit enged, de nem látja hogy megvetted. -
Indiant
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Köszi, de szerintem a hasonlatod nem állja meg a helyét.
Megírom szerintem miért. A fiókok a google-hoz tartoznak, a play store a google-hoz tartozik. Tehát mindkettő szabályait a google hozta. A telefonokra, amin google oprendszer fut, szinte korlátlan fiókot fel lehet venni. Nehezen tudom elképzelni, hogy ha a névjegyeket nem tudja külön kezelni az android és összemossa, a vásárlásokat nem tudja lekezelni. Még fiókkezelő sincs az androidban. (ha jól tudom, már..)
Illetve Oldman2 felvetése is jogos lehet, de az appok szabályait (ami az áruházat érinti) is a google hozta. -
Fall-N
veterán
-
válasz
svgyula
üzenetére
Az órának semmi köze hozzá, az ébresztőért meg egy külön áramkör a felelős.
És nincs olyan app ami ezt csinálná. Felejtsük már el, hogy bármilyen app vagy program tud futni, amikor a mobil vagy a számítógép ki van kapcsolva. A BIOS állandóan áram alatt van, így az képes bekapcsolni a számítógépet, de ott sem fut másik program. A mobiloknál meg van egy külön áramkör erre, ha egyáltalán képes rá a mobil, de a legtöbb nem képes rá.
Vagyis ha gyárilag nem képes a mobil bekapcsolni az ébresztéshez vagy a töltés közben, akkor NEM lehet megoldani, mert nincs benne olyan hardver ami ezt megtenné.
-
efi99
őstag
-
kaciokos
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
És milyen telefonjaid voltak? Nekem pl. a Samsung S22 nem ébreszt kikapcsolt állapotban, pedig nem annyira gagyi. A kikapcsolt állapotban való művelethez mindenképp kell valami célhardver, ami bekapcsolva marad folyamatosan. Ilyet tudtommal a legtöbb gyártó nem tesz a telefonba.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Mintha nem tudná, hogy akkor most milyen felbontással induljon. FHD TV, HDR-t nem használom, ki is van kapcsolva a boxon.
nem akarok egy email app miatt ezt-azt állítani. Így is azt írja több böngészőm is hogy nincs internet (csak mobilnet esetén) pedig működik minden szépen. (Nem tudtam megfejteni a nincs internet felirat okát....
Ha valaki gondosan ügyel rá hogy 80-30% között használja a telefont, de 30%-on rádugja a 90 W-os töltőre, hogy 20 perc alatt belelökjön 50%-ot, na az gondosan nyírja az akksiját. Ez az igazi tervezett avultatás és nem véletlenül sugallják, hogy így csináld.
)

mindig előjön valakitől!
'

Azon a telón csak az 1 óráig, és a megosztás leállítása van. Az Amíg ki nem kapcsolja opció nincs ott!

a thunderbirdre megjött az üzenet. 18:38-kor küldtem most jelzett, bár lehet csak azért mert újra megnéztem. Outlook semmi.....
crok
mobilizmo