Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w751230
tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Mint írtam:
Sima ügy, de ami programokat találtam, megtartja a kijelölt területet, de szét húzva menti, tehát esetünkben 1280x800 méretű lesz, a kijelölt 180x180. Hát iszonyat pixeles a vége nyilván.
-
bringasisti
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
001 002 003 stb miért nem jó? De ami kicsit bosszantó hogy a Samsung Notes alkalmazása tökéletesen kezeli, de csak 100 kép fér egy mappába, ezért két részre kell osztani. Meg a görgetés sem olyan laza.
-
Dolphine
addikt
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Köszönöm

Anno én is ezért hagytam ott a Pushbullettet, de akkor lehet, hogy visszatérek rá.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Kipróbáltam mind a két appot. Nekem a raindrop annyira megtetszett hogy elő is fizetettem rá. Egyelőre tud mindent ami nekem kell.
-
DrKapocs
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
A freeben nem lehet keresni, nyilván nem véletlen.
-
HoTaZo
addikt
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Köszönöm!
Feltettem mind a hármat, a hét folyamán tesztelem őket. -
tomy86
addikt
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Köszi, nekem is délután jött a mail a szokásos semmitmondó szöveggel és hogy frissült az app. Frissítés után tényleg működik.
-
rjg
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Köszi a tippet, én is feltettem, egy próbát megér.
-
válasz
kiraly.andra
üzenetére
A Mobilkincstár app olyan remek lett, hogy most nekem biztonsági okokra hivatkozva el se indul!
Erre az oldalra irányít!
Google Pixel 7, Android 16, full gyári minden. -
Cobbler
csendes tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
A feldobott weboldalon volt egy ilyen rész: "Használjon megbízható, hivatalos forrásból származó alkalmazásokat és gyárilag, előre feltelepített beviteli eszközöket (pl. billentyűzet)"
Gondoltam kipróbálom.
-
kaciokos
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Igen, az ingyenes is működik, ismerek is olyat, aki használja, de évi 10€-t azért rá tudok áldozni a reklámmentességre és egy pár hasznos funkcióra (Silver). Igazából a Gold évi 24€-jában engem csak a beépített offline útvonaltervező mozgat, akkor nem kéne külön sz@rakodni a BRouter-rel.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Persze, mint minden alkalmazást, ezeket is ki lehet menteni.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Az automatikus kitöltés beállításnál mindent engedélyeztem.
Böngészőben jó is, ill. appok egy részénél.
A McDonalds app esetében nem működik például. -
ToBeY
nagyúr
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Hello
Köszi a választ,már sokszor újraindítottam a telefont,de nem lett sajnos jobb.Kéne valami app ami tudja monitorozni,hogy mitől merül ennyire a telefon.
DE annyira rossz a helyzet,hogy gondolkodom a gyárvisszaállításon is... -
svgyula
addikt
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Hoz reggelit és befekszik melléd az ágyba.....
Mint a rallyban a navigátor.
-
54laci
csendes tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Pc letudok tölteni rola,de tabletten is szeretnék
-
kaciokos
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Nagyon OFF, de valaki légyszi segítsen: hol lehet az oldallal kapcsolatos (konkrétan RSS feed-ek) hibákat jelezni? Köszi.
-
54laci
csendes tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Nem történik semmi,próbáltam keresni hozzá való programot de nem találtam,pc működik de sokszor a tablett van nálam és arra gondoltam hogy azon szeretném letölteni a filmeket.(videa-ok.run oldalakról.
-
DrKapocs
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
A DND különböző módon konfigurálható, nem csak teljes tiltás létezik hívásokra, üzenetekre, jelzésekre.
-
laleeee
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Ez semmit nem segít
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Ez már rég nem működik.
-
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Én az ingyenes verziót használom Macrodroid-al, amiben csak a szerver indítás és leállítás van. Ez bőven elég.
-
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Van ingyenes változata is [link] de időnként leakciózzák 4..500Ft környékére.
-
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Az pont kapufa, irtam is az osszefoglaloban hogy megszuntettek a desktop reszt egy honapja [link]
-
Met
nagyúr
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Köszi, megnézem.
-
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Köszönöm szépen

A DevCheck fel is van telepítve, nem is gondoltam rá, hogy erre is alkalmas

-
szimi57
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Szintén tiltva, A14 custom rom.
-
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Nekem is tiltva van az értesítés küldés mint nálad a képen és bekapcsolni sem lehet (Pixel 7, Android 14).
-
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Vannnak azok a verziók, amik néhány ingyenes nap után vonnák le az első díjat.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Ha böngészőből használom a Facebook-ot, s lefelé görgetek, akkor a házikó ikon a lappal együtt eltűnik, nem látszik.
Tehát így nem lehet ebben az esetben rákattintani. -
efi99
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Hát azért nem mindig. Pl az OTP sem ingyen küldi az sms-es értesítőket.
-
Fall-N
veterán
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Nekem nem engedi telepíteni, mert régebbi verziójú Androidhoz készült szerinte. Mondjuk már régóta bele van integrálva az X-plore fájlkezelőbe, amit amúgy is régóta használok.
-
efi99
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Valóban. Én ebből indultam ki (vagy valamelyik hasonszőrű cikkből anno):
https://www.androidpolice.com/play-store-hide-old-apps-api-security/
Nem tudom megvalósult-e teljes körűen végül. És pl a cikkben is szerepel, hogy függ attól is, hogy melyik Android verzió alól kérik le, illetve talán attól is - tapasztalatom szerint, - hogy a kérdéses telefonra jelenleg telepítve van-e (vagy legalább korábban volt). Az mindenesetre egészen biztos, hogy sok régi app egyszerűen eltűnt a GP-ről, maximum közvetetten Google kereső útján lehet eljutni hozzá a GP-ben. Pl NoLED, megtalálható így, de már benne a fejlesztőre kattintva nem adja fel. Ennek ellenére működik kiválóan Android 13-on, egyedül a boot utáni automatikus indítást szokta elszabotálni. -
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra
üzenetére
-
rjg
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
A többiek által írtakon túl azért is, mert az MBH saját (korábban BB alkalmazásában) nem lehetett beállítani, hogy a céges kártyákat használni lehessen NFC fizetésre. Ez nem bug, hanem egy általuk ismert hiányosság, feature volt.
-
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Nekem pl. azért is tetszik, mert így akár weboldalon is tudok fizetni simán a Google Pay-jel, nem kell megadnom bankkártyaadatokat.
Itt jön ki pl. a Google Pay rendszeralkalmazás előnye. -
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Talán a gyorsaság, stabilitás az, ami mellette szól.
Bár egy-két alkalmon kívül nem volt baj az MBH appos fizetéssel sem. -
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Szia.
A Google Pay (Wallet) egy Androidba épített rendszerszintű alkalmazás, ezáltal gyorsabb, stabilabb és biztonságosabb mint egy banki alkalmazás!WhiteWalker: a kép alján lévő Homer Simpson tetszik?

-
lanszelot
addikt
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Hello,
Régi telefonokon be lehetett állítani, hogy az sms hangja más legyen mint más üzeneteké.
Ezt hogy tudom ezeken a hiper szuper új okos telefonokon beállítani?
Mert nem tudom, hogy alkalmazás üzenet, email vagy sms jött, és ha várok egy sms-t fel kell kapkodnom minden hülyeségért a telefont -
user26
senior tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Köszi, rendbne.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Ez az elmélet (és valóban alap működés). A gyakorlatban meg lehet menni a gyártóhoz panaszt tenni. Ez nem Android gond
-
zelos
aktív tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Ha nem veszem le a listáról akkor van amikor kilövi és van amikor nem.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
kiraly.andra
üzenetére
-
Rigormortiis
veterán
válasz
kiraly.andra
üzenetére
A Spotiban van olyan beállítási lehetőség, hogy minden zene ugyanolyan hangerön szóljon.
-
-Maci-
addikt
válasz
kiraly.andra
üzenetére
A segítőkész fórumrárs tanácsár feltettem a Spotify-t. Jórészt át is költöztem YTM-ról.
Már a zene vállgatásnál egyértelmű volt, hogy sokkal jobb égy egyenletes a minöség.
Ma tudtam élesben tesztelni motoron, csak pont 5 szám után lemerült a sisak beszélőm.
-
svgyula
addikt
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Szia! Kicsit téves az elképzelésed a hangerő kérdésben. Az MP3 dekódolóban bármilyen hangerőt beállíthatsz amikor elkészíted,
vagy valaki elkészíti. Nincs semmilyen elvárás, szabvány, ami a hangerőre vonatkozna egy-egy csatornánál. A kiszórt jel torzítására vannak szabványok bár ezeket sem igen veszik figyelembe. Ezért van az, hogy rengeteg internetes zenei csatorna hangzása hát hogy is mondjam finoman, pocsék! Elméletben ez a csatorna hangtechnikusának lenne a feladata! Már amelyiknél(?) van ilyen? A nagy többségben van egy előre bekészített hanganyag aztán hajrá. Amire te gondolsz az a figyelemfelkeltő hangerő emelés de azt a TV csatornáknál alkalmazzák a reklámok idejére. Ha ugyanis elalszik a paraszt a filmen legalább a reklámot nézze végig
-
fradi81
veterán
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Köszi megnézem, az alap dolgokra meg találtam ezt.
-
kory24
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Köszi
Gondoltam arra is, hogy törlöm a felhőbe összes képet , majd bemásolom az előtte lementetteket
Csak 2 dolog amitől félek:
1 hogy úgy volt beállítva hogy helytakarékos módban töltötte fel képek , tehát 1x már “butitott” picit képeken , de újabb feltöltésnél nehogy még1x megtegye , bár ezt egy eredetire állítással ki tudnám kerülni
2 hogy a takeout-al exportált képek és videók fájl dátuma az exportálási nap dátuma (van mellettük vmi .json fájl ) tehát félek ha újra feltölteném akkor mindet egy dátumra tenné…Legjobbb az lenne, ha lenne a Google Fotokba egy összes kép letöltése az eszköz tárhelyére :s
-
zelos
aktív tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
A listára felvett app nem törlődik a memóriából auto és manuális telóoptimalizáláskor.
-
zelos
aktív tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
- Akku optimalizásáról vedd le a böngészőt
- feladatkezelőben zárd le
- memória ellenőrizésnél vedd fel a kizárt alkalmazások közzé. -
svgyula
addikt
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Én inkább akkuoptimalizálásra tippelnék! Valahol be van állítva egy idő amikortól energiatakarékos üzembe lép! Kapcsol ki az aksi optimalizálást azoknál az alkalmazásoknál amik érintettek. Nálam órákig meg soha nem áll le(nyilván nem pixel) de az elején nekem is erőszakoskodott nagyon az akkumlátor optimalizáló!
-
BitRider
senior tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Blokada 4: A legacy version of Blokada. Only for very old devices, and TVs.
Gondolom, nem egy ősi eszközön vagy TV-n van gondod vele.
Ott van a Blokada-ból a 6-os verzió új engine-nel, ami állítólag gyorsabb. Mondjuk az meg fizetős lett, ahogy nézem.
-
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Szeretem az ilyen hozzászólásokat. (Utolsó bekezdés.)
Nekem nem tetszett a Blokada hatásfoka, így maradtam az AdGuardnál. -
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Ha nem kell tipp akkor annyi, hogy itt nincs gond a 4-essel.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Köszi szépen. Nem figyelem fel arra, hogy a könyvtáron belül elő lehet hozni

-
szabi__memo
nagyúr
válasz
kiraly.andra
üzenetére
??
Az volt a kérdés jó e valamire. Szóval elvileg igen. De hogy? Mi van azután miután beraktad? Hogy szeded elő?? -
efi99
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Ez így van, dehát fel lehet venni őket.
Én arra értettem, hogy nem biztos, hogy minden appot figyelni tud, mert mintha lett volna olyan, hogy beírtam és nem találta. (nem nagyon használom már az appot) -
szabi__memo
nagyúr
válasz
kiraly.andra
üzenetére
A Play store kívánságlistája egyáltalán jó valamire? Még sosem jelzett semmit
-
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Mutass fel tucat olyan alkalmazast az elmult 2 evbol target sdk min. Android 10-el (ugye Play Store szabalyok..) amiben a debuggable es|vagy a backup true. Rajossz miert nincs ertelme, ezert nincs a Heliumnak se frissitese.
-
Bogya75
tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Szia!
Ezt próbáltam. éve még sikeresen mentettem vele adatokat. Most már nem működik sajnos. Ezért is keresek másik appot. -
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Keress vissza a Helium-ra a hsz-eim kozt hogy miert nem fog menni. Evek ota nem volt frissitve mert nincs gyak. ertelme [link]
-
Vacy9105
friss újonc
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Tulajdonos pontosabban.
-
poirot
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Köszönöm, megtaláltam, csináltam mentést is, viszont magát a mentett file-t hová rakja a program? Magában a programban meg tudom nyitni, csak nem találom a file-t.
-
poirot
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Köszönöm. Itt megint a lista kimentése számomra, kész rejtély, pedig nem vagyok teljesen laikus.
-
Nekton
aktív tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Köszi szépen a választ!
Ezeket elolvastam még telepítés előtt. Minden be van állítva, ahogy kell, de nem lehet engedély nélkül kapcsolódni. Azóta letöltöttem a TeamWiever Host-ot. Az minden beállítás nélkül simán megy, úgyhogy problem solved.
-
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Igen olvastam, hogy account nélkül játszott, de még mindig egyszerűbb most bejelentkezni a google fiókkal és megnézni, hogy menti-e a játékállást, mint 10-20 backup appot kipróbálni!

-
efi99
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Az hagyján, de minden gyártó (meg a Google is) gyakorlatilag úgy reklámozza az összes átköltözős módszerét/programját, mintha azzal minden átmenne.
-
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Szerintem erre nem lesz megoldás.
Ez nem iOS, itt csillió gyártó, mégcsillióbb modelljének, itt-ott mókolt Android-verziójára szerintem soha nem lesz olyasmi mentési lehetőség, mint az iPhone-okon. -
Eversmann
aktív tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Wow! Holnap kipróbálom. Kell hozzá vmi külön beállítás?
-
lovi27
addikt
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Ma az FS beállításokban nézelődtem és láttam, hogy a srác megvalósította az ötletem.
Komolyra fordítva, "eddig enélkül is jól működött" vagy nem. Menj a beállításokba és először add meg azokat az engedélyeket amit a program elvár a helyes működéséhez.
Legyen mindegyiknél zöld pipa. -
lovi27
addikt
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Túlságosan rácuppantál a hibaüzenetre. Ezt írtad: "...minden alkalommal ez történik, amikor a telefonom nincs használatban, és csak akkor sikeres a szinkron, amikor a készüléket épp valami másra használom..."
Ebből nekem egyértelmű hol kell keresni az okot - a két működési mód (előtér-háttér) közötti különbségben. Amit erősít, hogy "...ha manuálisan futtatom a szinkronizálást, akkor minden tökéletes...", mert az a felhasználó előtt történik. A háttér eseményeket a Google és néhány gyártó is mániákusan igyekszik szabályozni. Ezért elsősorban nem a programban, hanem a környezetében keresném az okot, pl. egy hiányzó engedély. -
lovi27
addikt
válasz
kiraly.andra
üzenetére
A FolderSync ki van véve az akkumulátoroptimalizálás alól?
-
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Hm.. nem használsz Adblocker-t? Az a localhost mint domain abban a linkben nekem gyanús.
-
lovi27
addikt
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Ha a FolderSync-re értetted, hogy évek óta nincs frissítve,
ma frissült utoljára és folyamatosan frissíti a srác. -
Somatom
veterán
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Nálam is ilyenen hasalt el rendszeresen a Makrodroiddal automatizált Gdrive szinkron. Megcsináltam ugyanazt Synchronize Ultimate -ben és tökéletesen müxik.
-
Peace
nagyúr
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Világos.
-
joey04
titán
válasz
kiraly.andra
üzenetére
köszi a lite-ra akkor ránézek.

-
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Nem találok ilyet.
Ha be írok a keresőbe egy dalt ami tudom, hogy fel lett töltve, akkor a saját könyvárban nincs találat!
Ez lehet amiatt, hogy soha nem csináltam zene áttöltést? -
DS39
nagyúr
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Úgy kevésbé feltűnő, hogy nem dolgozol, mintha folyton a telefonodat nyomkodnád.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Nem, nem lesznek online!
Még most sem azok és még mindig nincs beállítva az automatikus feltöltés. -
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Esetleg ez. Igaz csak képként kapott kódot olvas, ha jól értettem az angolt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
kiraly.andra
üzenetére
-
Oldman2
nagyúr
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Igen, de mostanra már eljutottam oda, hogy a CSM-től függetlenül sem tudom ez egyiket feltenni. Az egykori vásárlás Google fiókja alól sem.
A CSM csak mint jövőbeli megoldás ötlött fel bennem...
A másik appot fura módon telóról nem, PC-n böngészőből meg simán feltettem.

-
phedi77
tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Sziasztok!
Megvan!!!
Az exif databan csak azt láttam március 9, de azt nem figyeltem, hogy a fotósnál a dátum 2020....
Köszönöm a segítséget!!!
-
dzsordzs69
senior tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Sajnos tényleg nem segít rajtam, de köszönöm, hogy megnézted. :) Kipróbáltam úgy is, hogy töröltem az app adatait, de sehol semmi sajnos.
-
dzsordzs69
senior tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Be van kapcsolva az automatikus kitöltésnél mind a 4 opció.
-
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Köszi azért, majd figyelgetem akkor. 🙂
-
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Köszi!
Akkor jól láttam, hogy nincs ilyenre lehetőség a programon belül, de ha általánosságban igény lenne rá, akkor biztos lenne benne opció.
Azt persze nem is gondolnám véletlenül sem, hogy hardveresen tároljon a telefon AccuBattery adatokat ROM gyalulás után.Szerinted amúgy kb hány hét használat után saccolja meg szinte reálisan az akku aktuális kapacitását?
Naponta minimum egyszer töltőn vagyok, de játék miatt többször (ha ez számít a kérdéshez valamit). -
Szotyi222
aktív tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Igen az de ez telefonon is működik.
Igazából 6 kép kockát alkot és a kocka forgatásával és a telefon kamerájával is igen látványos.
Így egy képpel kisebb betekintési szögböl látható csak. -
Somatom
veterán
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Köszi, de szinkron nélkül nem vagyok előrébb. Úgy most is működik a Clipper+
-
w.miki
veterán
válasz
kiraly.andra
üzenetére
köszi, megnézemBlokada reklámblokkolóban nincs tűzfal lehetőség?
AdClear-ben teljesen ki lehetett kapcsolni egy app net hozzáférését....
De Android 11-re frissített s10e-n nem indul el
-
Roxkex
senior tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Igen Én magam is erre jutottam ! De köszi !

-
Roxkex
senior tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Hát igazság szerint Én is így lennék vele. Habár Én országúton túrázok a bringámmal szóval nekem bőven megteszi a tipikus térkép is amit a Google Maps-al töltök le.
Viszont akinek lenne Ő szeret úgy túrázni, hogy olyan helyeken megy ahol még a madár SE járt így elég nagy eséllyel lenne olyan eset is amikor nincs kijelölt turista út, ezért is lenne jobb neki egy offline satelite-es térkép, mert ott még a "csapásokat" is lehet látni - ahogy Ő fogalmazott. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Köszönöm!
Erről nem is hallottam
De most ez öszintén kinek az agyából pattant ki és volt aki rábólintott
mekkora ötlet 
-
Foose
addikt
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Megnézem, köszi!
-
bozsozso
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Köszönöm. Akkor ezért nem találtam.

-
justmemory
senior tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
jpg-re gondoltam elsősorban, igen. -
libus
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
35GB-ot foglal a rendszer? Ugye, ez csak vicc akart lenni?
25GB-ot foglalnak a videók és képek és a zene, a 64 GB-ból!
Ha a többi rendszer lenne, akkor aki 32GB-os verziót vesz, az már semmit nem tudna tárolni a telefonján!
-
libus
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Én meg azt hittem függőlegesen kell nézni..

De még mindig nem tudom, mi és hol van az a sok GB-t ami a képeken és a videókon kívül ennyire foglalja a helyet.
Mondjuk a system data-ba nem tudom mi lehet az a 17,4GB.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Mint a rallyban a navigátor.

crok
mobilizmo