Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
DrKapocs
üzenetére
Nem, de szerintem kaciokos sem. Így ő is csak a Fall-N által leírtak alapján ítélkezhet, ami meg Kevin elmondásából származik. Nyilván az se biztos, hogy a teljes igazság, továbbá a "Branch megígérte" (aztán meggondolták magukat) arra utal, hogy a szerződésbe ilyesmi nem volt beleírva.
-
kaciokos
őstag
-
Cs1csó
titán
válasz
DrKapocs
üzenetére
Nálunk (vidék) ahogy én tapasztalom kevesen használják az alkalmazást. Eddig alig találkoztam valakivel aki alkalmazással banszámlára utaltatta volna pénzt. Ez amúgy azt is jelenti, hogy nem csak macera a boltnak (vagy inkább a dolgozóknak) hanem jó bevétel is, mert ott vásárolják le.
-
DrKapocs
őstag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Nem, már nekem sem megy a RePont QR-kódja a Wallet appból. Tényleg nem ugyanaz a generált kód, mint a RePont appban, de ez korábban nem volt gond. A Coopos kártya kódja sem egyezik meg a fizikai kártya kódjával, az mégis megy. Szerintem belepiszkáltak a RePont rendszerbe. Kell a statisztika, hogy csitrilliók használják naponta... ha a Walletet használjuk, nem jön ki az "ebben is fejlődtünk" statisztika.
-
-
Rob Rob
tag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Nagyon Novás voltam a kezdetektől és hasonló megfontolásból keresgéltem. Több kísérlet után, én a Microsoft Launchert találtam ami nagyjából hasonló de azért egyszerűbb .
Egyelőre ok, nincs panasz rá de szerintem annyira egyik sem lesz jó és támogatott mint a Nova volt -
-
-
csipuka
senior tag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Tisztaban vagyok a szinkron es feltoltes kulonbsegevel. Manualis feltoltes akart lenni. Ezert is nem akarok szinkront, mert az mindent visz. En akarom eldonteni kepenkent mit adok hozza egy albumhoz -> manualis feltoltes. A GP kepes arra, nezem a kepet a telon es kivalasztom hozzaadas albumhoz, akkor feltolti a tarhelyre es betaggeli az albumba. 2 mozdulat.
Ahogy nezem csak en hasznalom igy, akkor elengedem.
Koszi az otletelest. -
csipuka
senior tag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Ugy latszik egyedul vagyok a use case-emmel, inkabb leirom pontosabban.
Elmegyunk kirandulni, csinalok 100 kepet. Kesobb kivalogatom, es marad belole 50. Csinalok albumot es ebbol feltoltok bele 20-at, hogy megosszam a csaladdal. Tehat a Google Photos-ba csak az kerul fel amit 1 albumba szervezek es megosztom. Csak erre hasznalom.
Nem akarom hogy barmi is szinkronizaljon a Photos-ba, viszont az app 3-5 inditasonkent erre rakerdez. En akkuratusan letiltom, de asszony idonkent benezi. Ezert keresek keruloutat, ami manualisan engedi a Photosba szinkronizalast es albumba szervezest. -
alec.cs
tag
válasz
DrKapocs
üzenetére
"Macrodroid be és ki tudja kapcsolni a GPS-t, most próbáltam ki. Olyat tud, hogy adott alkalmazás előtérben futására bekapcsolja, háttérbe kerülésre kikapcsolja. De ez a legegyszerűbb makró, ettől sokkal jobbat is lehet csinálni. Android Autot nem használok, ebben nincs tapasztalatom."
Köszönöm válaszod.
Letöltöttem, kipróbáltam. Még nem tiszta, hogy miként tudom megcsinálni.
Tudnál nekem egy részletesebb leírást adni, hogy miként lehet megcsinálni.
Én úgy gondolom, hogy amikor az "Android Auto" alkalmazás elindul, akkor kellene a GPS-nek bekapcsolnia. És ha az leáll, akkor kikapcsolódnia.
Az alkalmazásban az Eseménynél az "Android Auto" alkalmazást még ki tudom választani az Alkalmazás elindítva/bezárva résznél. De a műveleteknél már nem találom a GPS elindítási lehetőséget.
Számomra még új ez az alkalmazás. Ezért kérném a segítségedet, illetve egy részletesebb leírást.
Előre is köszönöm.
-
sopruk
senior tag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Erre gondoltál?
My Calendar
Win-re keresek én is valami jól használhatót... -
-
Wolfskin
őstag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Köszi, közben találtam egy plugint a tcm-hez, wifi fileküldés, még nem tudtam beüzemelni, de ígéretesnek tűnik.
-------Tudna valaki ajánlati jó háttér videofelvevőt, aminél nem kell pepecselni a képernyő bekapcsolással, app indítással, hanem, akár gyorsgombra (fizikai) kitehető a videoindítás kikapcsolt képernyő mellett is. Ilyen akciókamera szerűen.
-
-
bringasisti
őstag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Nem fogalmaztam pontosan. Az én készuülékemre egy virus települt és az adataimat egy másik fél megszerzi. A másik fél nyilvánvalóan egy harmadik készülékről fogja használni a belépési adataimat. Ekkor a Google fog értesíteni, hogy egy eddig nem használt készülékről használja az email cimem valaki, vagy ezt a telepitett virus meg tudja akadályozni?
-
-
D1L1ZS
őstag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Arra gondolok, hogy ha belenagyítok egy oldalon, akkor a megjelenítendő szöveget automatikusan igazítja.
Másik, amit észrevettem, hogy pl Adguard addon valamikor nem aktiválódik automatikusan. Ezt úgy kell elképzelni, hogy először egy adott oldalon vannak reklámok, majd bemegyek az adguard kiegészítőbe, majd újratöltöm az oldalt, és láss csodát utána már eltünteti a reklámokat....
-
svgyula
addikt
válasz
DrKapocs
üzenetére
Igen! Pont most jelezte ezt a problémát az egyik ismerősöm!
Szintén samsung. Még nem hozta át így csak szóban él a hiba. De olyan személyről beszélünk aki biztosan semmilyen mókolást nem csinált a telefonján(talán háttérkép
) és szinte biztosan nem is tud a hibával mit kezdeni. Én az javasoltam cserélje a tárcsázót. De valószínűleg én leszek az áldozat. -
niklebi
senior tag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Elég hosszú ideig használtam. Egy gép használati utasítását kellett lefordítanom, és a Deepl fordító csak Word dokumentumként volt hajlandó a bent lévő képekkel, rajzokkal együtt lefordítani. Ez a program tudta csak ezt. Semmilyen reklámmal, és barmolással nem találkoztam. Azóta is rendszeresen használom, ha Pdf-et kell szerkesztenem, javítanom, képet, rajzot beillesztenem. Átkonvertálom Word-be , megcsinálom amit akarok és vissza Pdf-be. Nekem tökéletesen bevált.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
DrKapocs
üzenetére
Én is éltem, hogy korábban elég volt kép koppintás a kijelzőn és fizethettem is, de megértem, miért szigorított a g, valószínűleg nem egy hanyag tulajnál történtek visszaélések emiatt és nem nagy fáradtság a ujjlenyomat olvasóhoz éribteni a güvelykujjamat egy pillanat erejéig fizetés előtt. Sokkal megbízhatóbb és gyorsabb a wallet, mint a simple.
-
szanozs
aktív tag
-
-Maci-
addikt
válasz
DrKapocs
üzenetére
Igen, a Smart switch egy rohadt jó app. Átlag felhasználásra patent.
Annak, akinek Samsungja van...
Nekem most épp Honorom van és a hozzátartozó app konkrétan fel sem ismerte a telót....
Lehet az általam gyűlölt windfos is ludas volt, mert az sem ismerte fel...
A tablettem bezzeg felismerte azonnal. -
-
kovacsit
tag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Köszi,
nem szeretnék verébre ágyúval lőni, (nagymama telefonjára érkező SMS-eket szeretném olvasni az én készülékemen is - mert ő rendre félrenyomogatja, meg régi SMS-eket olvas frissen érkezettként) és egy nagyon alap androidos telefonon futna.. Rootolva sincs (nem is lesz)
Úgyhogy rém egyszerű, háttérben futó "nyúlfarknyi" kis alkalmazás kellene...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- MCDODO T03 fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

) .
Már többször ráböktem, hogy a xoxo-val nyíljon meg, de sajna, nem azzal nyílik meg legközelebb.

crok
mobilizmo