Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
A TeMeFi alkalmazásban hogyan lehet letiltatni, hogy egy alkalmazás ne frissüljön a Play Store-ban? Régebben simán meg tudtam csinálni, most meg nem sikerül. Mi változott?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz this is life #173536 üzenetére
Ezt megnézem majd , köszönöm
Ettől függetlenül , szerintem továbbra sem felel meg ez a metódus semmiféle adatvédelmi védelemnek.
-
crok
Topikgazda
válasz niklebi #173554 üzenetére
Minden.. Es nem volt frissitve nagyon reg.
Hasznald a zygisk-detach-et. -
Nashville
tag
Tudnátok segíteni rendszer klónozás kérdésben? Egy Honor 90-es teló testreszabásában egy egész napom benne van és resetelnem kell egy hiba tesztelése miatt. Régebben egy ilyen művelet nem jelentett gondot míg volt lehetőségem BL nyitás után TWRP alól ezt megtenni, de más módszert erre még nem próbáltam így teljesen kezdő vagyok e téren. Milyen módszert ajánlottok ami tuti jól működik és mi az amit az ajánlott módszer nem klónoz át?
Gondolok itt az appok adatainak és beállításainak, a rendszer energiagazdálkodás, Automatikus indítás, Másodlagos indítás, Futtatás háttérben beállításokra is.
Előre is köszönöm. -
insight
aktív tag
Google Maps navigáció Android Autoban: nálatok is "dadog"?
Mikor elkezdi a mondatot, sokszor megkettőzi az első betűt: "F-FORDULJ BALRA" "H-HALADJON EGYENESEN"aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki jóféle zeneszámfelimserőt, a shazam nem ismeri fel. Orosz szerintem, hallgatás után, de egyenlőre sikertelen a keresés.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
-
Nashville
tag
Valamilyen más módszerrel gyári ROM-on BL nyitás+Root és Magisk nélkül meg lehet oldani valahogy hogy egy apk-val installált appot ne akarjon a Google Play állandóan frissíteni? Valahogy le kellene választani a GP-ről, régebben ilyen frissítési erőszakosság nem volt csak az volt a frissítendők listájában amit a GP alól telepítettem.
-
crok
Topikgazda
válasz Nashville #173568 üzenetére
Nem tudok rola, ha lenne ezek a modszerek se kellenenek.. :/ ha az apk-ban levo csomagnev alapjan fent van Playben akkor szolni fog.. ha mas nem kibonthatod es alairhatod az apk-t (akar a pkg id-t is atirhatod..) [igy] csakhogy azt meg a fejlesztok nem szeretik (pl. banki alkalmazas az onellenorzesnel bukta).
-
Nashville
tag
crok [#173569]
tibbike01 [#173570]
Köszönöm a válaszokat kipróbálom mindkettőt, ezek az "újítások" rákényszerítik az embert, hogy újra a dolgok mélyére nézzen. Már elszoktam a Huawei P30 pro idején mindennemű beavatkozástól, most Android 14-en Honor 200 Pro-nál újra bele kell merülnöm a dolgokba. Mondjuk a BL nyitás megszüntetése óta nem sok mindent tudok a saját igényeimre formálni. -
zsolt160
tag
Sziasztok!
Régen az Android alapból ha foglalt volt a szám, akkor automatán bizonyos időközönként újra hívta a számot, ez kikerült? -
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Elnézést ha rossz topicba írom be a kérdésemet.
Google fotók ból exportáltam fotókat,videókat. Telefonom háttértárába szerettem volna visszamásolni ezeket, de nagyon körülményes volt google fotókból egyszerűen visszamásolni. Találtam a google takeout ot erre a célra, megcsináltam az exportálást de nem tudom hogy hova. tudna valaki segíteni hova történt a lementés?
-
-
insight
aktív tag
válasz zsolt160 #173572 üzenetére
ilyen már nincs, legalábbis Samsungokban tuti nincs. Eléggé okafogyott lett, mióta a hívások jelentős része már nem is a Telefon appban zajlik, hanem messengeren, viberen, whatsappban, stb.
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
zsolt160
tag
Köszi, akkor marad a külsö program.
-
Nashville
tag
Erre van esetleg ötletetek?: [l#173557]
Megnéztem a keresőben, de ott a Phone Clone-t ajánlották. Sajnos ez esetben nem régi telóról kell átvinni az adatokat, hanem olyasmi megoldás lenne jó mint az iPhone-oknál melyek a felhőből hajtják végre a backup/restore-t. A Google One szinkronizálásra gondoltam még, de nem ismerem, szóval ami a linkelt hozzászólásban van megoldható vele?
Vagy esetleg a Honor Suite alkalmas lehet rá? -
user01
aktív tag
Google névjegyekben hogy lehet törölni adott névjegynél a hívásra használt sim-kártya beállítását? Tehát azt szeretném, hogy újra rákérdezzen, hogy melyik kártyáról akarom hívni. Sajnos a rádiógombot nem tudom inaktívvá tenni. Köszi!
-
-
MODERÁTOR
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok,
Fent van a Temunak az appja a telefonomon, néha szoktam onnan vásárolni. A beállításokban minden értesítés ki van kapcsolva, de 4-5 napja ennek ellenére elkezdett push üzeneteket küldeni akciókról, hülyét kapok tőle Valaki találkozott már ilyennel? Hogy lehetne ezt kikapcsolni, milyen beállítás drájvolja ezt?
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
válasz Viktor0610 #173590 üzenetére
Köszönöm az utókor nevében...
-
S24 FE-re Google kamera port ami mukodik?
Turtam a netet, de feladtam, a talaltaknak mind volt valami baja.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
user01
aktív tag
válasz Viktor0610 #173590 üzenetére
Az adott névjegyet megnyitva jobb felül, 3 pötty, majd Hívásra használt SIM-kártya beállíitása.
Ott csak beállítani lehet...
A törlésre a névjegynél hosszan nyomva a telefonszámra, az előjövő kontextmenüben van lehetőség. -
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Íme az új Android Auto!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest