Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nortonor
csendes tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást, illetve képernyőmegosztási módszert keresek amivel lehetséges lenne több eszközön képernyőképet megosztani, helyi wifi hálózaton, de élő internetkapcsolat nélkül.Hogy pontosan mi a cél? - Egy zenekar 4-5 tabletén szeretnénk ugyan azt a képgalériát (akkordok/szöveg) úgy megosztani, hogy amikor 1 ember lapoz (maga a megosztó), akkor a többiek kijelzőjén is ugyan ez történjen.
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Használunk egy számunkra fontos androidos alkalmazást,a Sumup-ot. A lényeg,hogy valamiért már nem tudjuk megnyitni az alkalmazást. Felvillan a logója indítás után, aztán semmi. Próbáltuk már többször újra rakni,de így sem sikerült. Más telefonon működik. Esetleg valami tipp,hogyan tudnánk újra életrekelteni? Köszönöm!
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Viiktor1989 #167212 üzenetére
Próbáltál valami régebbi verziót? Szerintem frissülhetett
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz szabi__memo #167213 üzenetére
Van rá mód,hogy egy régebbi verziót töltsek le a play áruházból?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Viiktor1989 #167214 üzenetére
Onnan nincs. Innen próbáld
-
Viiktor1989
aktív tag
Sikerült, köszönöm szépen
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Viiktor1989 #167216 üzenetére
Remek , sejtettem, hogy megoldja. Ilyen esetekben elég idegesítő, hogy a Play-ről nem lehet egy régebbi stabilt leszedni
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
Sziasztok! Keresnék olyan applikációt ami jól fel tud olvasni egy könyvet pl.
Nem gond ha fizetős -
pinnacle
nagyúr
-
crok
Topikgazda
válasz pinnacle #167219 üzenetére
Hát hinni nem itt kell. Nem kamu és de, működik max. nem tudod hogy kell használni. Azért nem olyan mint a Vanced manager volt mert a Vanced manager-t nem véletlenül szedette le a Google az ügyvédeivel. Patch-elni helyben csak akkor tudja ha eleve fent van a Youtube app de ha nincs akkor oda kell neki adni. Ha nagyon akarod a patcher-ben patch-elheted amit mondjuk APKMirror-ról leszedtél. Persze hogy teljes hozzáférést kér, valahova menteni ha akarsz file-t meg betölteni (APK-t odaadni neki, az meg patch-eli és kiköpi neked a patch-elt APK-t) akkor mégis hogy ha nem adsz storage access-t? Innentől meg hogy kinek melyik a legjobb megoldás.. a Logout-omon írtam jópár CI build-et (j-ch, shekhawat2, revanced-apks vagy akár a miui.hu-s változat..) vagy manuális build-et "készítő" forrást, ha a rendes, manager-el patch-elés saját magad részére nem opció vagy "nem erre gondoltál" akkor marad a kész apk letöltés ilyen automata / félautomata CI build megoldásokkal. Vagy NewPipe, NewPipeX, LibreTube, etc.. de ott nincs microG, nincs belépés.
-
MODERÁTOR
-
kesztió
aktív tag
Androidra töltöttem le egy iGo próbaverziót, teljesen legálisan, a Google Play-ről (9.35.2.283251).
Engem kizárólag abban az esetben érdekelne ez a navi szoftver, ha lenne hozzáférés a Google Maps (vagy hasonló minőségű) találatokhoz online keresés esetén. De az online keresést sajnos nem tudom aktiválni, mert „Online search: you dont't have a valid subscription to use this service. Plese got to the in-app shop.”
Az In-app shop-ban viszont utalás sincs arra, hogy ilyen szolgáltatást lehetne vásárolni.
Két dologban segíthetnétek, ha megkérlek szépen:
1. Ér valamit ez az online search, főleg Közép-Kelet–Európában? Vannak releváns találatok pl. kisválalkozásokra?
2. Ha igen, hogyan tudnám aktiválni?Köszi!
[ Szerkesztve ]
Bug és debug fia vagyok én
-
joelke HU
senior tag
válasz nepszter1 #167218 üzenetére
A Google play könyvek alapból tudja ingyen a felolvasást. Feltöltöd az epubot és megnyitás után kiválasztható, hogy hangosan olvassa fel. Lehet állítani azt is hogy ne legyen annyira robotszerű a felolvasó hangja. Bár ahhoz online állapot kell. De egyébként tűrhető. Nyilván a hangsúlyozás nem az igazi, de azért elviselhető. De ez az app is nagyon jó: [link]
Ez még weboldalról is felolvas bármit és mp3-ba menthető a hanganyag is.iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
DrKapocs
őstag
válasz kesztió #167223 üzenetére
A Google Maps verhetetlen a keresője terén. Én megvettem az iGO-t és nem bántam meg. Fontos volt a háttérből történő navigáció, de nem szeretem a Maps-et navigációra. De a keresője zseniális. Az iGO keresője ezt meg sem közelíti. A megoldás az, hogy a Maps-ben keresel majd megosztás és a találatot ezzel az appal megosztod (transfer to other map) az iGO-val. De más térképnek is küldi a koordinátát, pl. Waze, Sygic. Korábban fenn volt ez a Maps2Geo app is a Play áruházban, most nem érhető el. Ez az app (Send to Navigation) elérhető a Playben, de ez közel sem olyan stabil és jó, mint a másik. Én az elsőt használom.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Be lehet az állítani, hogy a Youtube helyett, a Revanced YT nyissa meg a mástól kapott lejátszási listát? Hiába teszem alapértelmezett a Revancedet, (érdekes módon ez a nagyobb méretű), akkor is a YT nyitja meg, ha leállítom a YT-ot, akkor meg meg sem lehet nyitni.
-
Viper26
nagyúr
Eurosport előfizetés él Nov. 11-ig, mikor belépek azt írja fizessek elő...az összeget rendben levonták persze...ilyenkor mi a bánatos lóf@sz van?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
kesztió
aktív tag
válasz DrKapocs #167225 üzenetére
Nekem pont fordítva tűnik: a Map2geo számomra gyakorlatilag használhatatlan, mert az androidos autós navigációm (Lenovo D2, 8/128 GB)) ébredés után vallami nagy disznóságokat csinál, pl. kiirtja az accessibility service-eket stb. Így a Map2geo se indul többet, ha csak elaltatom az eszközt (tehát nincs reboot).
A Send to Navigation-nál viszont főképp a régebbi változatot szidják. Ami nekem van, már stabilnak tűnik, és főleg, nem érinti ez a probléma a standby-jel.
Tehát akkor az online kereseés NEM Google alapú, ugye? Ilyen körümények között lehet, hogy inkább megmaradnék a TomTom-nál, mert az iGo (legalábbis, amennyire én látom) nem képes madártávlatra egyetlen gombnyomással. (Vagy igen, csak nem ismerem a trükköt?)Bug és debug fia vagyok én
-
joey04
titán
Kamerás program létezik androidra, amivel bele lehet nyúlni a következőkbe?
Több készülék is van, amiknek több 50MP vagy nagyobb felbontású kamerája van, de mondjuk csak a főkamerával enged teljes felbontásban fotózni. Vagy pl. minden készülék ha úgy ítéli meg, akkor hiába van zoom kamerája, a főkamerából nagyít digitálisan. Szóval ezek megkerülése érdekelne.
-
pinnacle
nagyúr
válasz zeon.hu #167228 üzenetére
Köszi!
Sikerült megoldani. A telefonon csak egy YT látszódik, de az Alkalmazásokban ott van mindkettő. Nekem a nagyobb méretű a Revanced, de alul is jelzik a verziót. Alapértelmezetté kell tenni. A támogatott webcímeket is be kell kapcsolni. A gyárinál alapbeállítás.[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
Pl ebben a hozzászólásban lévő youtube linket YouTube app nyitja meg, ha PH appot használok, viszont ha böngészőben kattintok, akkor böngészővel nyílik meg, hiába van beállítva (engedélyezve) úgy minden, mint nálad Pinnacle ...
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
svgyula
addikt
válasz pinnacle #167235 üzenetére
Szia! Én azt csináltam, hogy az alap youtube alkalmazást letiltottam! Így eltűnt és csak a módosított maradt meg. Bár nem tudom/ismerem a többi rendszeren is így van-e. Nálam amit tiltok az eltűnik az applikációk közül, csak a beállítások/alkalmazások menüben lehet megtalálni és újra engedélyezni. Ja és megvontam a "link megnyitás" engedélyt az eredeti alkalmazástól.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
őstag
válasz zeon.hu #167239 üzenetére
Akkor az a kérdés, hogy "Melyik két böngészőben?"
Soul-t használok. Mind a Youtube és mind a Media Markt linkjeit átküldi a megfelelő app-nak. Sőt, ha kapok egy Email-t és abban MM link szerepel, akkor arra bökve, előbb a Soul nyílik meg egy pillanatra, de rögtön indítja is az MM app-ot.Üdv: Mcrazy
-
pinnacle
nagyúr
válasz zeon.hu #167236 üzenetére
Beállítások-Alkalmazások, majd ez
vacs milyen telefonod van? Nekem Samsung A52s, Chrome-al a böngészőben nyílik meg, saját böngészővel
a YT-ban nyílik meg, illetve nekem is a böngészőben nyílik meg, viszont nincs se kép, se hang. Ilyet mintha láttam volna már, reklámblokkoló esetén. Chrome-al a böngészőben.svgyula neked a fenti link a Revanced YT-ban nyílik meg, problémamentesen?
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Samsung Internetben (Chrome-ban nem találtam) beállítottam a Hivatkozások... utána már működött.
-
pinnacle
nagyúr
válasz zeon.hu #167245 üzenetére
Samsung Internetben a Hivatkozások megnyitása más alkalmazásokban bekapcsoltad?
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz pinnacle #167249 üzenetére
LG Wing, kb csak én írok a topikjába jó ideje
Egyébként mint kiderült, nem egyedi a probléma.Szeretném azt hinni, ha valahogy alapértelmezetté tudnám tenni, akkor menne a dolog.
De nincs/nem találok rá lehetőséget.Reboot persze volt többször, mióta fent van a Revanced.
Android 12-n is ilyen volt és most 13-on is ilyen.#?*@&!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest