Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19741) Integra válasza viharhozo (#19739) üzenetére


Integra
titán

jól látod, ez így van... gyalázatos az idei 7. hely.. és tudom is hol baltázták el.. ez a csapat nem tud stabilan a legjobb 5-ben játszani jelenleg, folyamatosan ingadozik mindegyik játékos, adler kivételével, ő mentette meg idén a mundér becsületét, a legjobb igazolás volt. van der vaart sem hozza pár meccstől eltekintve a kötelezőt, állandóan a bulvárlapok elején szerepel csak (az amúgy álomszép felesége legjobb barátnőjével mászott ágyba, aztán úgy tűnik be is csúszott egy gyerek..), már szét is mentek és a másikkal bútorozott össze.
láttad te westermann miket művelt a védelemben? édes istenem... egyszer világklasszis, máskor olyan luftok, hibák és még sorolhatnám... puyol meg piké is megirigyelhetné :DDD jansen széttörte magát, aogo is csak az utolsó meccseken éledt fel valamennyire.... badelj is ingadozik, rijaczek csalódás, beister hülye és eltiltatta magát, skjelberg is mikor milyen... ezt így nem lehet.
90 perc alatt képesek bajnokok ligája színvonalú világfocit játszani úgyanúgy, ahogy abszolút megye4 grottenspiel-t.... agyrém.
abszolút túlfizetett kispad csak hab a tortán, most úgy tűnik, hogy ezekből sokakat eladnak végre és megpróbálják a pénzt megfogni. arnesen-t kivágták, kreuzer meg új.. fink-et meg alig akarják megérteni, mert követel. most kezd rájönni, hogy mibe vágta a fejszéjét.. :DDD ja és ehhez van egy focicsapat méretű menedzsment is a hamburg élnén, akiknek a felét kikéne hajítani (igazából az összeset), mert csak a milliókat teszik zsebre.... ha nem lenne pár ős hamburg fanatikus pénzes támogató, akinek szívügye a klub, már rég nagyobb bajok lennének...

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.