-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #161249 üzenetére
Tudta ő ezt, nemhiába jelentette be az eladást, csak hát lassú volt, megérdemli(k).
-
DeathAdder
veterán
Massive news: Roman Abramovich sanctioned. All UK assets frozen. Chelsea can still operate under a special licence but sale now on hold. Club will not be allowed to sell any more tickets - only season ticket holders can go to games for the foreseeable future.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #161243 üzenetére
Rommá röhögtem magam ezen a dominált+nyomott dumán. 3 félidő alatt 3 kaput talált lövés egy falevél benzema fejes egy modrics gurítás a 3. nem is tudom mi lehetett valami statisztikus unhatta magát . 4. félidőt meg elengedtem, mondom ezért a fene se marad fel és nesze
-
addikt
Simán magasan jobb volt a PSG mindkét meccsen egészen addig, amíg Donnarumma el nem kezdett Kariust játszani, akkor megfordult a hit a két csapatban.
-
mephi666
nagyúr
2 gól előny pont az, ami a legveszélyesebb, ha visszavesz a csapat és ráül mellékelt ábra megint mutatja... utolsó 10 percben is luxus rálustulni a vezetésre... bő 1 éve folyamatosan ezzel sz*ptunk, hogy a meccs végét eldobtuk: WBA 82. percben egyenlített 1-1re, Burnley 83. percben 1 büntetőből lőtt góllal nyert az anfielden... a city az 1-4nél 73-76-83. percben lőtte sorban a gólokat... Leicester 78-81-85. percben lőtt 3-at és ezzel fordított 3-1-re... Everton 0-2-nél is a 2. gólt 83. percben kaptuk... az volt sokáig a nagy fegyverünk, hogy döntetlenre álló meccseket sorban behúztunk az utolsó 10-15percben... erre egy időben ez totálisan megfordult: megy a pressing 70-80 percig, az ellenfél levegőt nem kap, majd hátul elkezdünk balfaszkodni, visszaállni és hopp 1-2-3gólt bekapunk...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeathAdder
veterán
válasz paatrick #161242 üzenetére
PSG meg ott áll megint ahol eddig. Nagy pénzért vettek egy névcsapatot egy gyenge bajnokságba, ahol gyakorlatilag nincs kihívás.
azért már sikerült a hatalmas Montpellier, Monaco, és legutóbb tavaly a Lillenek is lenyomni őket, akiknek egyesek szerint Burak Yilmaz volt a legjobb játékosa.
katari vb nagy sikere után akár vissza is húzhatnának ahonnan jöttek, kutyának nem hiányoznának
-
paatrick
őstag
válasz venember83 #161229 üzenetére
Dehogy lett, de azért lássuk be ha Benzemát elküldenék a francba akkor sokkal jobban nézne ki a csapat, Ramos off, Pepe off, Benzema off. Erre már fel lehetne építgetni egy új szimpatikus madridot
PSG meg ott áll megint ahol eddig. Nagy pénzért vettek egy névcsapatot egy gyenge bajnokságba, ahol gyakorlatilag nincs kihívás. Ez látszott szerintem 3-1-nél mikor a PSG játékosok elkezdtek agressziózni, pedig még volt vagy 20 perc hátra. Csak ugye nincsenek hozzászokva a rangadókhoz, hogy ott bármikor fordulhat a kocka.
És eddig is gyanús volt hogy ha a PSG-ből kiveszed Mbappet akkor megállhat a tudomány. És most ki is fogják venni. Messi már sehol sincs, Neymar meg nagyon hullámzó. Mi lesz veled PSGNekem mégis a legfájdalmasabb az volt hogy gyerekként nagy Man United fan voltam Ferguson alatt. Mikor elment, azt mondtam vigyék oda Ancelottit meg egy rakat pénzt toljanak alá. Ehelyett folyamat vergődnek a saját "szarukban", szerintem jó sokáig nem lesz Man United.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
cyberkind
félisten
válasz bandus #161227 üzenetére
Most néztem meg az összefoglalót, és ebben azért nem volt annyira egyértelmű ez a nyomás, sok esetben tényleg csak a szerencsén múlt, hogy a PSG nem lőtt egyet vagy épp kettőt, de jó volt a Madrid, ehhez a játékosállományhoz képest, ahol a húzóember már Benzema és nem egy aktuális király (itt főként Hazard-ra gondolok...), az, hogy Bale besült, nem meglepő, szinte angol földről érkező játékosra ez vár Spanyolországban, ezért is volt meglepő, hogy amíg itt volt CR, addig neki is ment a játék, sőt, komoly meccseket döntött el. És hát Benzema, én anno azért szidtam nonstop, mert CR, Di Maria és Bale mellett nem adott bele mindent, mivel ezekből valaki (főként CR) úgyis elintézi amit el kell, de mindig megvolt a helye a csapatban, viszont ahogy változott a szitu, Hazard besült, ő lépett elő a kvázi, házikedvenc és sztár szerepére, aki meccseket dönt el, és nem mellesleg menedzseli Vinicius-t, nagyot változott nálam ez az ember, az meg, hogy a pályán kívül mit művel, azzal nem lehet mit kezdeni, de nem is érdekel.
Mondanám, hogy sajnálom Gigi-t, de ő is gyökér volt, és inkább lelépett a
jobb életqrva sok pénz reményében Milánóból, és inkább a padot koptatja több esetben, úgyhogy megérdemli.161238 mephi666
Ez volt anno a Barca, de most már erre sincs pénzük.[ Szerkesztve ]
-
https://m.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-a-psg-elnoke-nem-tudta-elfogadni-a-kiesest-ratort-a-jatekvezetokre-2880963
https://www.coreinfinity.tech
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #161237 üzenetére
...oké, ezt meg már megszoktuk: a psg játékosokat tud venni, a madrid meg játékvezetőket
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #161231 üzenetére
ennyire nem követtem az életét meg a madridot sem kedvelem továbbra sem... csak azt láttam, amit a pályán produkált tegnap és valaki csak beverte azt a 3 gólt... mondjuk az elsőnél Donna letámadására miért nem fújtak kifelé szabadot?
-
Richard!
addikt
A habfehér balett társulat? Mindig is azok voltak...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
veterán
-
venember83
nagyúr
válasz mephi666 #161230 üzenetére
Csak az a kérdés igazából, mekkora a mérleg másik serpenyőjében lévő patkány.
Vén csataló? A csapattársát is megzsarolni képes Benzemára gondolsz? Akit a Real saját szurkolói folyamatosan kutyáztak CR idejében, majd CR távozása után is? Igen, most épp ő az Aranylabda legtrendibb várományosa. Mindegy. Én kérek elnézést, megyek vissza a barlangomba.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
ott azért még nem tartunk ...nálam a psg többszörösen hátrányos helyzetű: olajos, francia és több olyan játékost is lenyúlt már, akit máshol szívesebben láttam volna... kis elégtételt érezhet az embert, miután 3 félidő alatt kiépítenek 2gól előnyt, majd jön a vén csataló és 15perc alatt kinullázza őket a nagy arcukkal együtt 2 gól előny pont az, ahol még nincs megzuhanva a hátrányban levő csapat és simán fordíthat, ha az előnyben levő elbízza magát... csomó fordítást és egyenlítést láttam már 2 gól hátrányból... (és ezért aggódtam kicsit a keddi meccsen is, mert 1 bekapott gól valamint egy baki 16on belül és büntető, majd ott vagyunk, hogy x... bármikor előfordulhat ilyen)
-
venember83
nagyúr
Hirtelen micsoda szimpatikus, igazságosztó kiscsapat lett ez a madridi együttes.
-
mephi666
nagyúr
válasz cyberkind #161226 üzenetére
Madrid a játékostemető... temetőbe meg nyugdíjasok járnak... és ez a nyugdíjas Modric meg Benzema tette helyre az olajosokat a 100milliós sztárjaikkal együtt ...én mondjuk még a teknős gólja előtt ráaludtam a meccsre, csak a lefújásra ébredtem fel, amikor hangoztatták a benzines tripláját... most megnézve: nem semmi, hogy Donna Kariusi omlást tudott produkálni és úgy benyelt hirtelen 3-at ez a Modric-Vini-Benzema trió szépen dolgozott együtt... és közülük papíron Vini ér 100-at, Benzema 25-öt, Modric meg 10-et... ami vicc... középpályára kb bárhova beférne még ilyen idősen is
-
bandus
veterán
válasz cyberkind #161226 üzenetére
a szar madrid mondjuk dominalta a meccset es nyomott szepen ok akarak jobban most a tovabbjutast, meg is lett az eredmenye Mbappenak ez egy jelzes, de en nem latom a helyet most madridban, amikor vinicius poziciojaban jatszik, szerintem jelen pillanatban a brazil jobb jatekos
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
cyberkind
félisten
Hihetetlen, hogy ez a szar Madrid megverte az olajos és sztárokkal telelőtt PSG-t, nincs mese, ha eddig nem volt egyértelmű Mbabbe-nak a váltás, akkor ez tisztázhatja.
Modric pedig egy legenda, hihetetlen ez az ember ilyen idősen.
-
HdRew
őstag
Anno iszonyat mérges voltam Benzinre, amiért tulajdonképpen ziccerben is inkább leadta CR-nek a labdát, minthogy ő megpróbáljon gólt szerezni. Persze, CR anno kb. megkerülhetetlen volt, de egy csatár akarjon már gólt szerezni. Mióta CR elment, azóta láthatjuk, hogy miért is igazolta le a Real Benzemát a Lyonból. Ez az a Benzema.
Modric meg... Hihetetlen a pali.
Messin meg ahogy nézem, egyre jobban jönnek ki az évek, most már közel sem annyira ellenálhatatlan, mint volt, de ugye igaz ez CR-re is. Valahol szomorú.
-
Isildur01
újonc
Azert az ember hite a vilagban ilyenkor visszaal picit... nem minden a penz. Kuszobon a 200 dollaros olajar azt hiszem lesz itt olyan fairplay :DDD
-
Soulfly842
addikt
Amellett se menjünk el szó nélkül, hogy Modric 36 évesen még mindig milyen szinten képes játszani...
-
Soulfly842
addikt
Ma Mbappé újra rájött, amit gyerekként már nagyon jól tudott, hogy mi a különbség a Real Madrid és a többi csapat között! Üdv a Csapatban! :)
-
BenHans
addikt
Ookkéé, jó lesz ez a PSG MBappé nélkül...
Hozzák el a helyére Roncát, és kész is lesznek.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Redneck
nagyúr
Az első (vagy inkább három), kuka félidő után, éreztem hogy Donnarumma ma gyenge pont lehet, de erre nem számítottam. Az utóbbi években, nem voltam oda értük, de az valami csoda amit ma a Real művelt!
Modric, Benzema, és Camavinga, ma nagyot mentek!Gratulálok, a PSG ma is bizonyította, hogy érdemtelenek. A Real előtt le a kalappal!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
paatrick
őstag
válasz Citroware #161216 üzenetére
Kapushiba? Az pont a PSG góljánál volt, Kurtoá úgy bevédte ahogy kell
De a Real megrázta magát, a PSG meg beállt bunkerfocizni. Itt a végén meg már csak szaladnak az eredmény után.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
addikt
válasz Napfénysüti #161214 üzenetére
Egy kapushiba ennyire meg tudja változtatni a meccset. Attól kapott vérszemet a Real, amiatt lett bizonytalan a PSG. Egyetlen hiba ennyit számít. Egyébként még továbbra is jó eséllyel góltalan lenne a Real.
-
BenHans
addikt
válasz bagyulajuve #161210 üzenetére
Az igen, gólt érdemelt volna.
Na de közben Benzema tripla.
Most kéne egy jó Messi is a pályára, nem csak Neymar és MBappe...️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
veterán
válasz bagyulajuve #161211 üzenetére
Bohóc Zsunior, Messiből is bohócot csináltál...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
bagyulajuve
addikt
hoppá, viszlát PSG?
Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
nem adták meg, mert les volt, de az a lövő csel Mbappétól valami nagyon durva volt
Resistencia eterna
-
atee_13
őstag
Ritkán látni valakit annyit sétálni egy meccsen mint Messit. De legalább van már a párharcban kaput talált lövése a margitnak
-
addikt
Jól lepusztult a spanyol bajnokság, hogy jön egy PSG ami ennyivel jobb a La Liga éllovasánál.
-
mephi666
nagyúr
Hajdúbé leggyakoribb mondata: "X... nem, Y az... bocsánat"
-
Ringman
nagyúr
válasz mephi666 #161201 üzenetére
az jogos lett volna, a 2. sárga meg nem (a labdát eltalálta, ráadásul a pool játékosa meg direkt ott hagyta a lábát), retard volt a játékvezető.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #161200 üzenetére
a 2 meccsen összesen négy kaput eltaláló lövése volt a poolnak (meg pár kapufája, de azt ki számolja), az internek meg három.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #161200 üzenetére
Mármint ha már első félidőben pirosat kap az a dzsungellakó, amikor Thiago térdét véresre rúgta?
3 sorozatban szerepel még a csapat, tegnap elég volt az egy gólos vereség is... tartalékolni kell a brighton elleni meccsre 3-4 naponta meccs van, sűrű a program
[ Szerkesztve ]