Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#151673) Soulfly842


Soulfly842
addikt

Man. United: megegyeztek a Dortmunddal, Sancho 85 millióért érkezik – sajtóhír

A 85 millió júrós Sancho, ha jól viselkedik, akkor egyszer talán évek múlva egy félidőt is lejátszhat az angol válogatottban? ;]

Fiorentina: megvan Gennaro Gattuso utódja – hivatalos (A legutóbb a Speziát irányító Vincenzo Italiano)

Manchester United: A Manchester United lemondott Ousmané Dembelé szerződtetéséről, miután a 24 éves francia játékos sérülést szenvedett az Európa-bajnokságon és meg kellett műteni. (Mirror)

Chelsea: Az Eurosport úgy tudja, az Aston Villa továbbra is érdeklődik a Chelsea angol válogatott támadója, Tammy Abraham iránt, akinek a 40 millió fontos ára túl drága lenne a West Ham számára.

Arsenal: A Sky Sport Italia értesülései szerint a Benfica 21 éves balhátvédje, Nuno Tavares a Lazio és a Napoli érdeklődése ellenére az Arsenalhoz fog szerződni.
Az Arsenal várhatóan hivatalos ajánlatot fog tenni a Sheffield United 23 éves kapusáért, Aaron Ramsdale-ért. (Sheffield Star)
Az Express információi szerint Emilie Smith Rowe szóban már megegyezett az Arsenallal az új szerződésének feltételeiről.

Leicester City: A Leicester City hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette az RB Salzburgtól az osztrák bajnokság előző idényének gólkirályát, Patson Dakát, aki 2026-ig szóló szerződést írt alá a klubbal.

Liverpool: A Liverpool “előrehaladott tárgyalásokat” folytat a Porto 25 éves brazil középpályásával, Otavióval, miközben tovább keresik Wijnaldum helyettesét. (Express)

Aston Villa: Az Aston Villa minden követ megmozgat azért, hogy Jack Grealish maradjon a klubnál, éppen ezért 150 ezer fontos szerződést kínálhat az angol válogatott középpályásnak. A 25 éves., “új Beckhamnek” nevezett játékos iránt a Manchester City érdeklődött élénken az elmúlt időszakban. (Telegraph)
Az Aston Villa a következő szezonra kölcsönvenné a Manchester United középső védőjét, Axel Tuanzebe-t. (Football Insider)

Barcelona / Real Madrid / PSG: A Sky Sport Italia információi szerint a Real Madrid, a Barcelona és a Paris Saint-Germain megszerezné az Európa-bajnokság egyik felfedezettjét, Leonardo Spinazzolát, az AS Roma védőjét.

Barcelona: Junior Firpo, a Barcelona 24 éves hátvédje a Leeds Unitedben folytathatja pályafutását. A korábbi U21-es spanyol válogatott játékost több Premier League- és Serie A-klub szerződtette volna. (Goal)

Atlético Madrid / PSG: A La Gazetta dello Sport értesülései szerint a PSG valamint az Atlético Madrid is szeretné a soraiban tudni a Napoli spanyol középpályását Fabian Ruizt. A Partenopei 60 millió euró körüli összeget szeretne, a játékosért, ám ezt mindkét érdeklődő csapat sokkalja. Amennyiben Ruiz távozik, úgy a Sheffield Unitedben játszó Sander Berge vagy a Sampdoria játékosa Morten Thorsby lehet a spanyol helyettese. (Azzuri)

Juventus: Az AS Roma mellett a Juventus is érdeklődik az Arsenal svájci válogatott játékosa, Granit Xhaka iránt. (Calciomercato)

Internazionale: A La Gazetta dello Sport értesülései szerint az Inter nemsokára bejelentheti Kolarov szerződésének meghosszabbítását, így a játékos további egy évig, azaz 2022 nyaráig maradhat a Nerazzurri játékosa. Kolarov az évi 3 millió euró helyett 1,5 milliót tehet zsebre majd az új szerződéssel. (Azzurri)
Az Inter hivatalos oldalán jelentette be, hogy meghosszabbította Andrea Ranocchia és Danilo D’Ambrosio szerződését a következő idényre.

Fiorentina: A Sky Sport Italia megerősítette, hogy a Fiorentina nem újítja meg Franck Ribéry lejáró szerződését.

Borussia Dortmund: A Crystal Palace, a Southampton és a Norwich City is kinézte magának a Borussia Dortmund dán középpályását, Thomas Delaney-t. (Sky Germany)

A Leicester jól járt szerintem Daka-val.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.