Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz DJGABI #84523 üzenetére
Végülis, ők azt küldték, amit hirdettek, az hogy ami jött, azon micro sd van írva, hát, ha van sd micro sd adapter, akkor azt is viszi.
Szerintem én bennhagyom az adaptert és meg is van, aminek hittem. Így legalább kevesebb esély lesz a Cavsfan kolléga által jelzett érintkező lazulásra.Cavsfan Igen, ezt észrevettem, mondjuk nekem az egész ketyere mozog a hazában. Árából is következtettem rá, hogy nem egy időben megyünk nyugdíjba.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
retesz147
addikt
Mi band 2 fém szíjjal van valakinek tapasztalata? Fekete kopik?
Xiaomi 13 eu dev...
-
Prinz Eugen
tag
válasz Prinz Eugen #84530 üzenetére
Valaki erre?
-
123xyz
aktív tag
Fehér "batarang" spinner, 1 USD a következő kuponnal: BatHand
GearBest link. -
bippeti
tag
Ilyen autó ülésre szerelhető tablet tartóval kapcsolatban van valakinek tapasztalata? A terv szerint a középső sorban lévő 3 gyerkőcnek tervezek középre tabletet. Nem tudom, hogy a szélen ülők (gyerekülésből) tudják-e élvezni, vagy csak kitekeredve láthatják. Illetve a konkrét tartó minőségével kapcsolatban van-e vélemény?
A fejtámla hátuljára szerelhető tartók jóval olcsóbbak, de azokhoz viszont két tablet kellene.
De ha látott valaki olcsóbb-jobb megoldást, akkor várom![ Szerkesztve ]
-
őstag
Rendelt már valaki valahonnan szereléshez/javításhoz használható szilikon padot?
A mai hírlevélben megakadt rajta a szemem. (No, nem az árán, hanem hogy létezik ilyen és praktikusnak látszik.)Akinek van bármilyen tapasztalata / alternatív javaslata ezzel kapcsolatban, az ne tartsa magában!
[ Szerkesztve ]
-
bippeti
tag
Nem napi szintű felhasználásra szeretném, hanem pl. 2-3 órás (később akár több) kiruccanásra és nem azért, hogy nyomkodja, hanem, hogy nézhessenek rajta meséket.
Voltunk már kiránduláson úgy, hogy 1-2 éves gyerek volt a kocsiban és hát hosszú tud az út lenni, pláne amikor nyűgösek...
A biztonsággal kapcsolatban nem tudok vitatkozni, sőt...
Találtam még ilyet alin. Esetleg más hasonló, ami bevált valakinek? -
vasi89
addikt
Hali!
Valakinek van tapasztalata QCY QC29-el? Banggood-on kb mindig akciós de 10e ft-ot megérne ha valóban jól szól.
-
flegga92
senior tag
válasz bippeti #84560 üzenetére
Az elsőt nem ajánlom. Főnököm vett ugyan ilyet igaz itthonról, de kb 3 alkalmat bírt ki. maga a tablet tartó felfogatása tört el de javítható lenne, a többi rész masszívnak tűnik. Ha mégis e mellett döntesz akkor az egyik szélesség rögzítőt ne húzd meg, hogyha állítjátok az ülést ne törjön el.
-
Dan-szan
senior tag
Ilyen Xiaomi jelerősítőt aki vásárolt milyen tapasztalatokat tud mondani? Megéri vagy van jobb alternatívája, ebben az árkategóriában ?
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
fecus
őstag
Én tegnap rendeltem. Ha megjön írok róla.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
He-Nike
aktív tag
válasz sambenez #84576 üzenetére
Ja szegények el kell fordítani a fejüket majdnem 45fokban. Én kiskoromban mikor hátra ültettek Az volt az igazi, ha az ablak mellé ülhettem és nézhettem a tájat az ablakon át (majdnem 90fokban volt a fejem). Bár az is igaz, hogy sokkal ritkábban ülhettem autóba...
Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
kcsa
veterán
-
DeFranco
nagyúr
egyébként az eredeti felvetés a kampós-karambolos aggállyal abszolút valid. gondolom láttál már töréstetsztet, könnyen előfordulhat hogy öv ide öv oda elindul a két ülés egymás felé és a hátsó ülésen ülőnek eszébe jut a laptopállvány vagy a vállfa. akár frontális akár oldalirányú ütközésnél.
főleg hogy mivel hosszabb útról beszélünk a baleset során "várható" sebesség is nagyobb, nem a városi araszolós, így az ütközés energiája is nagyobb lesz.
én nem tenném be.
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz He-Nike #84578 üzenetére
Szerintem nem a fejedet fordítottad el amikor kinéztél az ablakon, hanem jó esetben az egész felsőtested, és nem egy kijelzőt néztél oldalról, ami már önmagában elég szar dolog.
(#84580) DeFranco: Én az utcára sem mennék ki rohamsisak nélkül. Még a fejemre esik valami a végén.
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
Milyen néven kellene keresni az ilyen hevedereket?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
-
beg
veterán
Személy- gyermek védelem és biztonságtechnikai témát lapozhatjuk is
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
DJGABI
addikt
Zapals - Xiaomi Repeater 2: május 27 rendelés, ma megjött. Eredeti, tényleg jobb sebességre ez, mint a régi, tök ugyanott, ugyanazokkal a beállításokkal az 16-17, ez 22Mbps-t tud. Részemről ajánlott, jó cucc.
(#84570) Dan-szan itt ócóbb [link]
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Degeczi
nagyúr
válasz He-Nike #84578 üzenetére
És még egy fontos különbség: a régi autókból jó volt a kilátás egy gyereknek is, míg rengeteg maiban design és oldalütközés elleni védelem miatt a hátsó ablakok gyakran már lőrés-szerűek, ahol egy mélyen ülő gyerek nemigen lát ki - és unatkozik.
De legfőképp persze mi annak idején nem voltunk képernyőfüggőek.
-
Skillet
addikt
Pohárjelölőt keresek, valami tappancsosat.
Pl a lidl féle stikeez teljesen jó lenne, de egy darab van itthon, valakitől kaptuk régen.
KATT
Erről beszélek.
Hasonlót hogyan keressek kínából?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Doki16
addikt
válasz XtremLor #84591 üzenetére
Az teljesen jó amit elsőnek linkeltél, simán csak a kerékpár szállítóra akarom használni. Arra nem jó a kaptárrögzítő heveder Meg olyan 50 cm bőven elég amúgy.
A Lashing strap és a ratchet down strap tökéletes. Köszönöm a segítséget.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
bippeti
tag
válasz davenport #84585 üzenetére
Ugyanezt kérdeztem a kép alatt. De hogy visszatérjünk ON-ba:
Eszembe jutott még egy csipeszes megoldás is, ott sem alumínium, sem gumipók. Talán az italtartóhoz lehet csipeszelni és elég előre kerül a tablet (talán a két fejtámla hátsó síkjához), így mindhárom ülésről kényelmesen nézhető anélkül, hogy kitekeredne a nyak. Vagy egy hasonló, csak itt csipesz helyett üléshez kell rögzíteni.
Használt már ilyet valakin kocsiban? Tartok tőle, hogy ennek is lesz egy kilengése, rázkódása, ami miatt nem jó. -
BiP
nagyúr
válasz bippeti #84567 üzenetére
Igen, ilyen jellegű volt a kérdésem. Feltételeztem, hogy erre kell, nem azért, hogy nyomogassa, hanem csak hogy lekösse valami mese a hosszú út alatt.
Mi eddig úgy oldottuk meg, hogy alvásidőhöz igazítottuk az utat (eddig ezt meg tudtuk oldani kompromisszummentesen), így a nagy részét épp átalusszák, és szerencsére nagyon hosszú utakra eddig nem kellett mennünk. (2,5 és 3/4 évesek)
Bár a hétvégén 2 órát utaztunk, az utolsó 10percben erősebben kellett szorítanom a kormányt, hogy oda tudjak figyelni / ki ne dobjam valamelyiketDe pont azért is kérdeztem, hogy kb. mikortól jön el az az időszak, amikor már megkerülhetetlen a dolog.
-
DeFranco
nagyúr
ez nevelés kérdése, nálunk még soha nem volt olyan, hogy ez mentette volna meg a helyzetet. egyrészt megtanult a gyerek viselkedni (megtanítottuk), és hamar rájött, hogy hisztivel nem sokra megy, másrészt meg be van készítve két halász judit album és ha tényleg mindennek vége van akkor azt rakjuk be.
én mindent értek és nem ellened szól, de nehogy már féljünk a gyerektől meg nettó önvédelemből csináljunk dubai 1st class airlines szórakoztató centrumot a hátsó ülésből. stewardesst nem kell nekik bérelni? le lehet és le is kell kötni a gyereket utazás közben de az utolsó a tablet lenne ami eszembe jut erre a célra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest