Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkristóf
senior tag
válasz Degeczi #7118 üzenetére
Aha értem, pedig már annyira megtetszett külsőre így viszont meggondolandó, hogy akár tönkre is mehet, figyelni kell, hogy ha vízbe nyúlnék ne érjen bele. Esetleg akkor milyet ajánlanátok ami nem túl drága és minőségibb vízálló tudással rendelkezik? Gondolom azok drágábbak jelentősen meg elég vékony a csuklóm kíváncsi lennék, hogy mekkora a minimum amire be tudnám állítani a szíját.
Ehez mit szóltok amúgy: CASIO | AE-1300WH-4A tudom nem egy nagy durranás, nekem tetszenek a sima digitális órák is, igaz teljesen más kategória mint az a Weide/Shark amit nemrég néztem ki.
-
zoltan6
őstag
válasz Degeczi #7164 üzenetére
ez tényleg jól néz ki.
más:
csak azt nem értem hogy jött ki a 9,99 dollárból 3112ft?
most néztem a számlámat annyit emelt le a kártyáról az otp.hogy hozták össze 312ft-ra a dollárárfolyamot?
nemrég vásároltam hasonló összegbe akkor nem vontak le semmit,ugyanígy kártyával fizettem -
bbandi
tag
válasz Degeczi #7192 üzenetére
Le tudnád kérdezni a VID/PID azonosítóit? Így tudod megtenni, és az a gyanúm, hogy 3 usb hubként látszik az eszközkezelőben. Vagy linuxon lsusb
@Dluinet Ezt néztem én is, csak az lenne az egyik cél, hogy a rendetlenséget csökkentsem az asztalomon, ezért lenne jó, ha a monitorasztalkám oldalára tudnám szerelni. Ez olyan huboknál, ahol kétoldalt vannak aljzatok, nem megy. Amúgy neked is szól a kérdés a VID/PID-ről. Kíváncsi vagyok, mindben ugyan az a trident chip van-e.
[ Szerkesztve ]
-
bbandi
tag
válasz Degeczi #7239 üzenetére
Nálam szintén: 1a40:0101 Terminus Technology Inc. Hub
(2db, egyébként ez érthető, ez egy 4 portos hub chip, úgy lesz 7 portos, hogy a "sorba van kötve" kettő, 10 portosnál az elsőre van kötve 2, stb).
És nálad minden porton működik mondjuk egy egér? Mert ha igen, akkor nálam elég valószínű, hogy az egyik chip hibás, és lehet rendelek még egy ugyan ilyet. -
kerekfej
addikt
válasz Degeczi #7291 üzenetére
Lehet ez segítene a hőt jól átadni a váznak:
Ez egyébként jobbnak tűnik (3 Ledes)
[ Szerkesztve ]
-
thefreeman
aktív tag
válasz Degeczi #7306 üzenetére
Igen olyasmit keresek mint azok csak jó lenne ha mindig látszana a digitális rész is de ha nem találok jobbat szerintem egy olyan Weide lesz. Kb 10 éve használok 3ATm besorolású órákat soha nem volt gondom velük.
A Casio-mnak tönkre ment a képernyöje pedig nagyon szerettem ilyen volt. Most ilyent használok. Nem néz ki minőséginek pedig nagyon jó 4 éve néztem rá utoljára mielőtt most elővettem és még mindig pontosan járt, az ezüst részekről lekopik a festés de jobban is néz ki feketében.
-
Gépötty
senior tag
válasz Degeczi #7205 üzenetére
Áááá, mióta készülök venni ilyen külsőtápos USB-hubot!
Két napja nem volt időm olvasni a topikot, közben megrendeltem ezt (ki kell választani a 7-aljzatos EU-dugósat). Most meg olvasom vissza a 260+ hozzászólást, és épp miről folyik a diskurzus? Ráadásul a hosszúkás, felszerelhető fajta még praktikusabb is lett volna...
Most akkor rendeljek egy ilyet is, készen minden lehetőségre?
Amúgy a ledek csak díszek az aljzatok között, vagy az adatforgalmat is jelzik?Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Degeczi #7372 üzenetére
Köszönöm!
Igaz, csak másfél ezer, de így is nap mint nap találok olyan tárgyakat fiókban/szekrényben, amiket valamikor megvettem 'majd jó lesz' alapon, szinte- vagy egyáltalán nem használtam, és amikor kellett volna már nem emlékeztem rá, vettem még egyet. Ilyen alapon inkább felkerekítem ötezerre, és átutalom a vizslamentésnek, az sokkal hasznosabb.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Degeczi #7460 üzenetére
A jo oreg Sokol is hogy orul neki....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Gépötty
senior tag
válasz Degeczi #7463 üzenetére
Azért annyira nem mindennapos az a BT.
Valóban sok autóba lehet rendelni BT-s fejet, olyan felárért, hogy gyógyszerért kapkodsz, mikor kimondják az összeget. Utólag cserélgetni a sajtoscipó formájú, klímakezelővel, navival, az autó komplett kezelőfelületével egybeépített szarokat meg nem olyan egyszerű. De az utólag megvehetők közt sem gyakori, amiben van, az 50k+ kategória.
Az enyém nem túl alap, a DSP-jében minden egyes hangszóró helyét centire be tudod állítani, de BT pont nincs benne.
Viszont az USB egyre gyakoribb az olcsó vackokon is (lásd SAL 7k ért-ért forgalmazott InNoCD fejei), és ha madzaggal van összekötve a telefon adattárolóként, akkor töltődhet is ahelyett, hogy merülne. Minőségben is sokkal jobb, igény is nagyobb van rá (szerintem sokan nem is tudják, hogy van FM modulátor a kocsijukban, és ha tudnák, se érdekelné őket).Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Degeczi #7469 üzenetére
Igazad van, hogy lementek az árak!
Akkor meg mit kell FM-modulátorozni, meg kazettaadapterezni? 25-ért egy Pajó vagy Kenwood bele, azt' hagy szóljon! Tudom, hogy sokak igényeit kielégíti egy modulátor, meg adapter, de azon túl, hogy büntet a hangjuk, még a kezelésük is állandó kínlódás. Azoknak ott van 14 alatt a legolcsóbb vacak, és a kérdés egy darabig letudva.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Degeczi #7493 üzenetére
Úgy van. Hardveres alapokon sok a közös, (persze itt is lehetnek olyan alkatrészek, amik nincsenek beültetve), de például a tempomathoz kapcsolókon kívül minden adott egyébként is, azt szoftveresen tiltják le.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
raziel01
veterán
válasz Degeczi #7997 üzenetére
"nincs jelentősége a Paypal védelem határidejének sem: annak lejárta után, akár hónapokkal később is visszaadják a teljes összeget"
Ez nem éppen így van.Ha kifutsz az időből és írsz nekik akkor jön az, hogy köszönik szépen, hogy szóltál de nem tudnak mit tenni, mert már lejárt a határidő. Volt ilyen nekem vagy 3-szor.
-
pooty
tag
-
Geller72
veterán
válasz Degeczi #8277 üzenetére
Az alumínium lapok a házban felülnek egy kisebb átmérőjű körre, ami a ház - szintén fém anyagából van kiképezve. Egy amolyan peremre, ami nem túl vékony, de nem is túl vastag. A hőt közvetlenül a fém háznak adja le. Hátul és és a lapka kialakítása miatt - mert azért nem egy papírvékony valami - a peremen is le tudja adni a hőt. Mögötte 20-25 mm légréteg van, ami a panelig megy. Ahogy elöl betekered a csavarokat, az nekinyomja az alu lapkákat a háznak a peremének. A dupla gyűrű és az üveglapok közt van egy szilikongyűrű is, tehát nem tudod megroppantani sem, valamint tovább sem tudod tekerni, mert a csavarok méretre vannak legyártva, tovább nem tudnak menni. A menet a hűz fém anyagában van kialakítva, tehát semmi műanyag nincs a dologban. A tölcsérek és a dupla gyűrű is alu.
[ Szerkesztve ]
-
ZS3NI
őstag
válasz Degeczi #8490 üzenetére
Köszönöm a választ. Hallottam már a 18650 akksikról, de annyira nem mélyedtem bele. Kicsit nagyobb mint egy AA elem, és jobb. (kb ennyit tudok róla )
A padláson van pár régebbi duracell újratölthető elemem. Már vagy féléve csak úgy állnak.
Azok vajon még működhetnek? Tönkremegy az elem így állásában?
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
raziel01
veterán
válasz Degeczi #8502 üzenetére
Most látom rosszat linkeltem.
Ilyet használok.
Végülis eneloop-hoz képest így akkor árban hasonló is. Viszont eneloop-ra rájöhet a postaköltség is 1000-1500 Ft webshop-ból rendelve.
Ennyiért ez jó ugye?
Lehet veszek egyet, itt van 10 percre az edigital.[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz Degeczi #8499 üzenetére
Egész pontosan a gyerekeknek szoktuk venni 16-os pakkban, abból nyúltam ki kettőt. Ők megeszik gyorsan/beküldik valami elérhetetlen helyre, szóval nincs értelme drágábbra beruházni, nekem meg kétévente kell, viszont azonnal benne is felejtettem... Majd egyszer veszek értelmeset, addig marad benne az Eneloop.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest