Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
De ha egyszer AA elemtartója van 18650-esre átalakítani nem biztos, hogy nyerő, abból egy valószínűleg kevés, kettő meg már lehet, hogy sok... 6V-ot kellene kirakni, nemtom belül mi van, mit reagálna két frissen töltött 18650 kb. 8V-jára... az előbb csak arra szerettem volna kilyukadni, hogy ha valaki nem akar az elemekkel/aksikkal játszani, és ha AA aksiról elmegy, akkor el kell menjen egy random telefontöltőről/USB dugasztápról is, illetve jó eséllyel nem lesz az össz. fogyasztás sem számottevően eltérő, lévén az aksi tötlötgetéséhez elég sok plusz energia kell, lehet annyit meg se eszik egy telefontöltő standbyban. Télleg lezárnám, mert gyün a náspáng
-
Tomi_Sci
őstag
https://youtu.be/wU3JNdnT8Po?t=4m48s
Itt mar kesz is a lityione akkumjatyor verzio, tessek
(#83976) gabyka:
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
kelly416
veterán
Mármint ha vennék néhány dekorkövet amit beteszek a fagyóba, vagy csak összeszednék pár szebb kavicsot és megtakarítva fagyra hajítanám, ugyanezt érném el velük - ingyen?!
Nice! Pár éve fesztiválon a punkok meg a hippik "illatosított fesztiválkövet" árultak. Akkor kiröhögtem őket. Most ugyanezt csinálják ebay-en, ali-n, egyében és vevők is vannak rá?
Mr.Csizmás:
Nem ittál a páleszből, úgyhogy neszójá...be.dugesz77:
Két kocka egy felesnyit? De hát EU szabvány nem ismer ilyent, csak 2cent meg 4cent... vagy fél liter? Mert akkor már-már majdnem rohanok venni pár ilyent. -
Beni2360
félisten
Tehát akkor nem erősítő csak továbbítja azt az erősségű jelet (pl 3 csík) amit érzékel az elhelyezett pozíciójában. Most kábelről nem beszélünk. Teszteltük a kert végében mér ép hogy volt valami kósza jel. Bedugtuk a masinát ahol 3 csík volt még a jelből és a kert végén megjelent a 3 csík a telefonon. Egyszerűen leírva.
Tehát jel továbbító és nem erősítő.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Dr.NX
addikt
Szépen sikerült lefikáznod a kínai rendelős topikban a kínai késeket nulla saját tapasztalattal, miután többen is írták, hogy elégedetten használják őket.
Ha jól látom, a Mora nem is csinál bicskát, szóval ennyi erővel akár láncfűrészt is hozhatnál bezzegezni.
Erre a francia csúfságra meg nem is vesztegetek szót.Elfogadom a sütiket.
-
KisApám
addikt
CISCO EPC3212 van apámnál.
Azt nem tudom "mókolni".
Mantistek WiFi extenderem van otthon, jó.
De ha rákötöm erre a CISCO-ra, a CISCO-n mahinálkodni kellene elvileg, hogy jól működjenek együtt.
A CISCO menüjébe meg azt sem tudom hogy lépjek be.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
-
Mr.Csizmás
titán
nekem van egy marékkal, mindenből vegyél tartalékot, mondjuk ~500 ft-ért én fogyóeszköznek tekintem. eddig ~1,5 év alatt 4-5 db pirosból egy kapcsolója romlott el, ha töltést kap, akkor elkezd villogni lemerülésig.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
spiky03
veterán
Nem hinném, hogy megfogjáka vámon, mert egy 900 HUF-os tétel csak.
Csak az volt a furcsa, hogy előtte is rendeltem ugyan ettől az eladótól, és akkor, amikor ilyen státuszba került a szállítás, másnap a postaládában volt. Most meg még sehol...Ma megyek a postára, mert dobtak be értesítőt, kiváncsi leszek, hogy ez lesz-e az vagy valami más.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Beni2360
félisten
Na kérlek szépen az illetőnek csak alkalmankénti biztonsági másolatra kellet, tehát nincs is a a netre kapcsolva a NAS tehát bőven volna ideje cserélgetni a a vinyókat a mentés idejére. Ajánlottam neki az említett ORICO megoldást is. Zsaroló vírust kapott be.
Minden Kínában készül manapság.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Kernel
nagyúr
Talán frissíteni kellene az ismereteid, ez a műszer 2 x 1,2 v akkuról is kiválóan működik:
https://www.tomtop.com/p-e2149-2.html
Itt lehet frissíteni:
https://prohardver.hu/tema/hobby_elektronika/hsz_60079-60079.html
https://prohardver.hu/tema/hobby_elektronika/hsz_60457-60457.html
A ZOTEK VC921 típussal is kicsit mellényúltál szerintem, a maga nemében nem olyan rossz az, csak nem profi célra, inkább alkalmi használatra:
https://www.aliexpress.com/store/product/-/1397793_32798878170.html
Napi használatnál hamarabb megtörhetne a műszerzsinór is, ami csak szereléssel cserélhető. Valamikor régen volt egy hasonló felépítésű kis műszerem, az is jó volt, míg egy csöves TV-ből véletlenül nagyfeszültséget kapott és vége lett.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
-
dugesz77
őstag
-
őstag
A kényelem miatt szeretnék autorange műszert.
Az, hogy lassabb, hát kivárom, az, hogy drágább, sosem volt (elsődleges) szempont. Vettem én már 250 kHUF-os robotporszívót, csak azért, mert a legjobb kellett!
Így simán kitelik tőlem, hogy beszerzek UNI-T UT181A -t, csak azért, mert az itteni eszmecseréből az jön le számomra, hogy a többi "sz@r".[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
Ellenállás mérésre nem túl ideális a 3V. Főleg nem tetszetős az AA elem akkor már legyen líthium ha három volt.
Ahogy említettem, AAA elemmel és akkuval is működik. Egyelőre még nem sikerült lemeríteni az alacsony önkisülésű Varta R2U akkut, az auto off (14 perc) pedig kivédi a véletlen lemerítést / túlmerítést.
Nem tudom, mi a probléma ezzel, noha van 8,4 V-os akkum is, de ceruzaakkum több van, legalább van mibe tenni. Mérőfeszültségek:
Ellenállás: 0,5 V
Buzzer: 1 V
Dióda: 3,25 VVagyis növeli a tápot, a fehér LED világít tőle. Probléma? Inkább praktikus.
...drágább és lassú, adott árkategóriában a sima tekerentyűs műszer pontosabb.
Gyakorlatilag ez is olcsó ma már és pontos, régen volt lassú, de azóta fejlődött a technika. Ami talán szokatlan az említett Aneng / Richmeters multimétereknél, hogy könnyű, ugyanakkor csúszós a talpa, valami tapadásnövelő kellene az aljára.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
spidersoft
senior tag
de megvéd: ki lehet húzni a falból amúgy nekem úgy üzemel a számítógép, hogy hosszabbítóba van dugva, és ha nem használom a gépet (éjjel, vagy ha melóba/bárhova elmegyek itthonról), akkor lekapcsolom a kapcsolóját. Nyilván ez villám ellen nem véd, de kisebb, párezer voltos túlfeszt azért megfogja (akkor szokott ilyen lenni, ha kicsit messzebb vág a villám a hálózatba, nem a közvetlen szomszédságban). Annyira kell figyelni, hogy ha egysarkú kapcsoló van benne, akkor úgy kell bedugni a konnektorba a hosszabbítót, hogy a kapcsoló a fázist szakítsa meg, ne a nullát (fázisceruza megmutatja).
Túl vagyok első nagyobb értékű vásárlásomon -- ontopic, mert a 120.000Ft-os ára ellenére itthon *elvileg* ugyanez 170.000, tehát olcsó (nem abszolúte, hanem relatíve, de ez nem volt kiszólva), Kínából meg jó, ha 150-ből kijön adóval együtt. Remélem nem átverés -- ha megérkezik, beszámolok róla. Ok, nem kapok magyar szupportot... de csak elboldogulok vele.
-
Kernel
nagyúr
Villám ellen nem véd meg egy hosszabbító...
Ez sem igaz 100 %-ig, talán nem is láttál még ilyeneket belülről. De ez a kijelentés is jól jellemzi ezt a topikot, meg ez is. Bedobni hanyag és felületes állításokat, amiről oldalakat tudnék írni, hogy miért nem úgy van, miután megint engem ugatnának le.
Nem lenne egyszerűbb, hogy amikor valaki nem ért valamihez, arról inkább nem szólna egy szót sem?
Nem hiszem el, hogy a fórumok hülyeségek terjesztésére valók és létezik egy topik a Prohardveren, ahol az ugatják le rendszeresen, aki szól ellene.
-
MittuDomain_
őstag
válasz ivana #134458 üzenetére
Én magamtól inkább valami SK68 cuccot ajánlottam volna, pont a cella miatt, aki nem ért a 18650hez ill. nincs töltője, az könnyen pórul járhat vele, nagy áramok kóborolhatnak ott.
Oké, csak 1db AA-ról megy és maximum 100lm-t tud, de eldobós lámpának tökéletes.Egyébként Sanyi névvel, szinte Convoy S2 host-al marha jó áron van, gondolom a led/driver/csillag fronton van jelentős spórolás.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
dugesz77
őstag
válasz ivana #134492 üzenetére
Itt is volt már párszor említve (ezt is fenntartom azóta is). Én nem bántam meg,hogy megvettem.
-
Beni2360
félisten
válasz ivana #134830 üzenetére
Csakhogy itt már valaki szóvá tette a sok pendrives bejegyzést azért tettem off-ba.
Majd Hétfőn elindítok egy disputet.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest