Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beelink
csendes tag
-
törölt tag
válasz sambenez #67356 üzenetére
Ha ténylegesen annyi mAh, mint amilyennek hirdetve van és tudja azokat a plusz funkciókat is, akkor miért baj ha nem eredeti, áruld már el légyszíves
Ha akarsz venni egy biciklit, ami full olyan alkatrészekből van, mint egy Merida, annyi, hogy hiányzik róla a márkajelzés és 450 ezer helyett 280 ezer, akkor nem jobb?[ Szerkesztve ]
-
solti
senior tag
válasz sambenez #67690 üzenetére
Tudtommal sehol nincs középárfolyam. Legenda, hogy a bankod középárfolyamon váltja a külföldi költéseket, tudtommal ilyen nincs.Lehet, hogy a tájékoztató SMS-ben az van, de nem azon könyvelik.
Paypal is relatíve szemét átváltást használ, ők ebből élnek. Ahogyan a bankod is belőled él, és nem fog középárfolyamon számolni neked. Vannak bankok, ahol az eladási és vételi közel van egymáshoz, de van ahol elég messze. Mindig matek kérdése, hogy a Paypal húz le jobban, vagy a bankod.
Nekem úgy a legjobb, van 5db ingyenes devizaszámlám a folyószámlámhoz és mikor EUR-ban vásárolok, akkor az EUR-os folyószámlámhoz kapcsolom a kártyámat, ha USD, akkor USD ha HUF akkor HUF...
-
DeFranco
nagyúr
válasz sambenez #68766 üzenetére
én örülnék, ha lenne ilyenem, ami valid hőmérséklet és páratartalom adatokat mér, és logolja is, meg le tudom olvasni akár távolról is (de az se baj, ha csak otthonról)
azt nem tudom, hogy itt ennél a kis korongnál ez hogy néz ki meg milyen feltétele van, de nekem szimpatikus.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz sambenez #68769 üzenetére
Én pl tele fogom szórni az egész házat ilyenekkel (8 darab már úton van), és ezekkel fogom feltérképezni a hőmérsékletet az egyes területeken, majd a kapott értékek alapján fogom a fűtő köröket finomhangolni, hogy egyenletesebb hőmérsékletet, meg optimalizáltabb gázfogyasztást hozzak össze. Szóval fűtéskorszerűsítés.
Ugyanakkor nyáron meg majd a klímákat tesztelem vele.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
zoltan6
őstag
válasz sambenez #69092 üzenetére
Egy kis olvasnivaló Msz.1-es szabvány.több mint húsz éve áttértünk 380V-ról 400V-ra.illetve 220V-ról 230V-ra,ha nálad 218V van,akkor cserélj vezetékeket a házba,nálunk 227V
-
veterán
válasz sambenez #69092 üzenetére
Sajnos így van, nálunk is 221-222 V szokott lenni a konnektorban a feszültség. Ezt költői túlzás lenne 230 V-nak nevezni Ezért nálam is marad a hálózati feszültség neve a 220 volt.
Az autókban is 14,4 Volt a rendszer feszültsége, mégis az emberek 99 %-a 12 voltos rendszerről beszél
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz sambenez #69438 üzenetére
Köszönöm. Megnéztem, közben találtam ilyet. Ez ha jól értem ,akkor akár 2 felé is tudom szedni? Tehát tudnék csinálni belőle egy 20 és egy 30 méteres világítást? Gondolom ehhez kellene vennem még egy trafót, de csak árulnak hozzávalót. Vagy rosszul gondolom?
Bocs az erősen off-ért...
-
beg
veterán
válasz sambenez #74147 üzenetére
1,7-el vígan tölt. Függ kábeltől és ha telefont töltesz akkor annak töltésvezérlőjétől és annak töltöttségi szintjétől. 3% és 90% töltöttségnél is más értéket vesz fel.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
dugesz77
őstag
válasz sambenez #74147 üzenetére
Még nem mértem eddig és nem is éreztem,hogy baj lenne vele(az előző feketém sípolt ez nem). Rámértem,tök jó :
Minden porton ezt tudja.(#74152) Ciccuka Én vettem ilyet a múltkori 11.11 akcióban de ez az olcsó cucc használhatatlan. Életlen mind a két fele egyszerűen nem kap bele a csavar anyagába. Gondolom az eredeti az rendes anyagból volt és normálisan meg volt munkálva. Persze lehet csak én fogtam ki rosszat.Az enyém GB-ről származik.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz sambenez #74163 üzenetére
Ne menjünk bele a bw töltő tücsökölésbe, azt a kört nyáron lefutottuk.
Igen, némelyik ciripel. Igen, ezek szerint van amelyik nem úgy tölt ahogy szeretnénk.
De ismét gondoljunk arra, hogy mindezért 2-3 buszjegy árát fizettük.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
g4bb3r
tag
válasz sambenez #74528 üzenetére
El nem tudom mondani mennyire utálom hogy a magyar utakon az autósok elég nagy százaléka "illegál" LEDes tompítottal megy vagy eleve sz.ul van beállítva a fényszórója.. Akit sokat jár este a 4-esen vagy hasonló forgalmú főúton azthiszem átérzi ezt. Kifolyik a szemem mire felérek az M5-re..
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz sambenez #75013 üzenetére
Ismerem a működését, bár már nem licitálok, utolsó költekezésem közel 300k volt... De mint írták, hiába van utolsó pillanat, ha valaki állított be nagyobb értéket... De részemről itt lezárom, mert kapok egy kokit a TG-tól.
Zuhanykabinhoz görgőt vett már valaki ebayről? Méreteket most nem tudom, de valami ilyesmit keresek.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Digitalpimp
senior tag
válasz sambenez #75294 üzenetére
Lehet, hogy ő csak az üres borítékokat küldi, és itt Magyarországon rakják bele a cuccot.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Zola007
veterán
válasz sambenez #75294 üzenetére
igen, rá gondoltam
bár a legutóbbi már le volt ragasztva széles celluxxalMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
206 cc
senior tag
válasz sambenez #75894 üzenetére
Így van vannak már jobb cuccok is ....a TK 102B csak azért linkeltem,mert az volt az egyik első jól hasznalható igazi gps tracker...
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
ablack
senior tag
válasz sambenez #79017 üzenetére
Nem ilyen szélsőséges ez szerintem, mindenkinek máshol van a határ egy adott kiadásnál. Ki mire szeret költeni és mennyit a keresete. Bár 50 ezret én se adnék érte az biztos.
1-2milliós és 8 milliós autó is elvisz A-ből B-be.
Vagy egy gamer PC. Valaki i7 + GTX1080-al játszik, valakinek elég a harmadába kerülő gép is.[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz sambenez #79324 üzenetére
bugizozi:
App-ban a Coins & Coupons oldalon kicsit lejjebb görgetsz megkeresed a Store Coupons részt, a lenyíló listában kiválasztod a Mobile Phone acce ... részt és ott lesz az első találat a Ugreen store, itt kell beváltani a tallérokat ha van legalább 100!
Utána Ugreen store-ban kiválasztod a cuccot és megveszed (automatikusan levonja a $2 kedvezményt, de ezt látod is fizetés előtt)!csaba17: vegyél Ugreen-t most fillérekért, ha van alin coin-od: #79313!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest