Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73723) atoszmester


atoszmester
tag

Sziasztok,

Úgy néz ki, hogy nem ért véget a Blitzwolf kábelek mizériája, most már a 20 cm-es kábelekkel is gond van. Ma reggel kaptam ezt az üzenetet:

Dear Customer,

This is Nancy from BlitzWolf team.

Please kindly accept our sincere apologies for the inconvenience caused to your order. We regret to inform you that the product [1010839] BlitzWolf Micro USB short cable 0.66ft 2.4A Black may have some quality issues. Therefore, to prevent the subsequent problems, we suggest you NOT to use the item with any device if you have received it.

This is clearly a mistake from our side and we take full responsibility for it. In this case, we will arrange the refund for the item.

We apologize for this inconvenience again and hope for your understanding.

If you have any questions or concerns, please do not hesitate to contact us at any time.

Regards,

BlitzWolf team
Nancy

Természetesen most már ez a kábel sem elérhető jelenleg.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.