Komplett leírások a topik összefoglalóban. A warez itt is tilos!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Riley: kis kutya nagy pácban
- Tudástár A következő felhőd otthon lesz
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hát én csak az első résszel játszottam, PC-n. És nem volt bajom a Library pályával
A Slime draws near! Command?
Nekem sem, de sok más embernek igen.
NEWS:
Szóval színesbőrű lesz Agent Lock, az új Spartan katona. Érdekes.
Live-Die-Respawn

Blyan
félisten
Zsír!
Ment a kedvencek közé.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
(#6) MasterMark

MasterMark
titán
Javaslat: a Trailer - Játékmenet videó legyen közvetlen a kép alatt szerintem.
Switch Tax
Amúgy a Halo könyvek és ilyesmik a játékok történetét is elmesélik, vagy inkább mellékszálak? Meg minőségre milyenek? A Diablo könyvekhez volt szerencsém, nem igazán jött be, nagyon ponyva volt.
Van amelyik a játék történetét meséli el( 2. könyv pl) de többnyire mellékszálak, és a játék világát bővítik ki. (kapcsolatok persze akadnak a könyve között) Amint lesz időm frissíteni az első hsz-t, lesz majd egy rövid leírás az összes könyvről.
(#6) MasterMark
Köszi, valóban jobb lesz majd így.
Live-Die-Respawn
Na az jó, Xbox híján csak az olvasás marad nekem ha Halo-ra vágyom. Ami volt tavaly asszem, az a rövidke Halo 4 websorozat, az egész jó volt.
Agent Lock játszható karakter lesz a Halo 5-ben.
Live-Die-Respawn

MasterMark
titán
Ó wáó. Nem semmi.
Switch Tax

Blyan
félisten
Amugy az miert van, hogy a dual fegyverhasznalatot kivették a Halo 4-ben?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Jótol kérded.Nem tudom:
Live-Die-Respawn

Polllen
nagyúr
Lényegében csak ezért akarok one-t venni
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

Blyan
félisten
Lényegében én is, de jövő evig biztosan varat ez még magára.

Polllen
nagyúr
Én se megjelenés napján futok érte, ésszel élünk
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Én karácsonyra tervezem, de lehet hogy csk jövő november lesz belőle.
Live-Die-Respawn

Döglött Róka
addikt
Vegre egy Halo topic!
Gyors kerdes: Multi - Reach vagy 4? Velemenyekre lennek kivancsi, sokan huzzak a szajukat a 4 multija miatt pedig szerintem nagyon jot tett a tempo emelese.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
Nekem jobban tetszik a 4 mint a Reach.
Live-Die-Respawn

MasterMark
titán
A 4-ben is van olyan mód, hogy csak BR van pajzsok nélkül? Azt imádom.
Switch Tax
SWAT-ra gondolsz? Van.
Live-Die-Respawn

MasterMark
titán
Azaz, király.
Switch Tax
Sokat játszok azt. Király cucc.
Live-Die-Respawn

br.rak
őstag
Legjobb Halo ever

Döglött Róka
addikt
En a 4ben az allando DLC playlistet hianyolom. Az hogy ideiglenesen bedobnak 2 hetre par mapot, az igen sovany
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
OK Halo fanok azonnal nézzék meg az Escalation képregény 8. részét. Chief-ről szól, a Halo 4 direkt folytatása. (régi ismerősökkel)
Live-Die-Respawn

Blyan
félisten
Saszt hun érem el vagy találom meg?

br.rak
őstag
egy link tényleg jöhetne.
Mivel nem ingyenes a képregény inkább nem. PM.
Live-Die-Respawn

br.rak
őstag
Köszi, nem tudtam hogy nem ingyenes, de már megvan, olvasom is thx

br.rak
őstag
Érdekes volt
kicsit off: Érdekes lenne Chief-et elképzelni párban egy Cabal/Legion szintű AI-val párban pl az ONI ellen

Döglött Róka
addikt
Nem jutottam el meg a kepregenysorozat vegeig de az a gyanum, hogy Chief egyedul lesz az 5. reszben, mint renegat.
Igen erről volt is szó.
Live-Die-Respawn

Döglött Róka
addikt
Marmint annyira egyedul, hogy AI se lesz vele.
Annyira.
Live-Die-Respawn

Döglött Róka
addikt
Szerencsetlen be fog golyozni Eddig se volt szazas.
Lehet mi is belebolondulnánk annyi dologba amit ő átélt.
Live-Die-Respawn

Döglött Róka
addikt
Mar az elso Halo lattan gumiszobagyanu lennek. Emlekszem amikor a CE-ben felneztem az egre es lattam h tekeredik. Az adta a hangulatat az egesznek.
Az nálam is megdöbbentő volt.
Más:
Tuan kiadóval beszéltem, a következő magyar könyv a Halo: Ghost of Onyx augusztus közepére csúszik.
Live-Die-Respawn

Blyan
félisten
De legalább megjelenik idén, ami nagyon jo jel Minden évben a karácsonyi listámon van az aktualis konyv.
Nos lett topicösszefoglalónk, meg jobbra fennt téma tudnivalók.
Remélem tetszik nektek, természetesen még jó sok anyaggal bővítve lesz. Mozgóanyagok, képregények, könyvek leírásai.
Live-Die-Respawn

br.rak
őstag
Jó lett.
más:
A H:S.A. megy xp-n? Ha igen, akkor lehet megveszem steam-en is. Wp8 alatt bohóckodtam vele egy kicsit, de normális kontrollerrel vagy billentyűzet+egér kombóval lehet jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
Nem. Csak 7, 8, 8.1 és Vista rendszeren megy.
Live-Die-Respawn

br.rak
őstag
Ok köszi, gondolom senki nem próbálta xp-n hogy tényleg nem megy-e .
Akkor várok egy kicsit vele, emiatt nem húzok újra egy jól működő rendszert.
Ha gondolod, a kezdő hsz-ben megemlítheted az előszereplős sorozatokat is. (most látom hogy mozgóanyagok említve vannak, bocsi)
[ Szerkesztve ]

Blyan
félisten
Megy 7-en is? Aszittem csak a 8-as áruházból lehet letölteni/megvenni.
Dehogyis, van Steam-en is.
Live-Die-Respawn

Döglött Róka
addikt
XP?!

Blyan
félisten
ja értem, az nem játszik, nem veszem meg még egy helyről, már megvan WP8.x, W8.x-en és Xboxon is
Más:
Redmontban elgurult a gyógyszer?
link
Téma tudnivalók
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- MacBook Pro 2017 15 Touch bar/ID 16/512GB Radeon Pro 555 2GB
- HIBÁS: MSI B550-A PRO / A520M DS3H / MAG B550M BAZOOKA / AB350M-HDV
- Palit GeForce GTX 1060 StormX 6GB GDDR5 192bit - A GAMER ELLÁTÓNÁL! JÓTÁLLÁS, SZÁMLA!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6 256bit - A GAMER ELLÁTÓNÁL! JÓTÁLLÁS, SZÁMLA!
- ThinkPad T470 i5 7300U, 16GB DDR4, 500GB SSD FHD IPS, Win10 Pro, dupla akku