Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69168) htc07


htc07
addikt

nah jol lemaradtam erről a 2 dolcsis töltőről, pedig tervben volt ha 10 dodó körülre lement volna :W

ha valaki csak azért vette meg mert "2 dolcsiért megéri" és csak a port fogná, 10 dolcsiért megveszem ;)

(#69137) spiky03

kell az otthoni hálózatodra egy VPN szerver, ha 24/7 fut a PC-d akkor mehet arra is, esetleg egy raspberry pi-re, <nekem routeren fut a szerver> és arra ha felcsatlakozol távolról, kb. olyan, mintha otthon lennél, elérsz midnen otthoni hálózaton lévő eszközt, biztonságos csatornán.

én a routert találom a legjobbnak ár/értékben, asus rt-n18u-t használok, van rajta torrent kliens, vpn, médiaszerver, kvázi egy mini nas.

lényeg a lényeg, szerintem ne kösd a routerre úgy, hogy nincs védve kívülről, mert ha valaki megtalálja a kamerád (és meg fogja) akkor jobb esetben csak röhög ahogy alsógatyában mászkálsz otthon, rosszabb esetben botnet hálózat részévé teszi. de ez itt már über off :DDD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.