Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
notika77
senior tag
válasz Real_Necro #69043 üzenetére
Bár nem értek hozzá, de ha egy elemlámpával 200+m-re elvilágítok úgy, hogy én látom a vetített fénykört vagy tízen akárhány évvel ezelőtt a 3 gombelemes lézermutatóval átmutattam (állvánnyal) a Balaton túlpartjára (Szárszóról) és távcsővel megtaláltam a foltot, akkor a 6w-os teljesítmény már nem is olyan kevés.
-
DreadZozzy
csendes tag
Jó minőségű USB kábeleket melyik márkákban találok?
-
veterán
válasz andatti #69030 üzenetére
?
Havi 450-500 óra munka azt jelenti, hogy hétfőn reggel nyolcokr elkezded, és dolgozol péntek éjfélig megállás nélkül, majd következő hétfőn reggel újra kezded ezt a kört. Ez kicsit soknak hangzik... vagy én nem értem a "munka" kifejezést."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
spanyoll
addikt
3.0-s usb hubot (4 port bőven elég) milyet és honnan érdemes venni?
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz notika77 #69051 üzenetére
Igen, lézernél nem kevés, 6W-al a Holdig kb elvilágítasz, de lehet túlzok.
Ez viszont nem lézer, sima lencsés megoldás.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
notika77
senior tag
válasz Real_Necro #69057 üzenetére
Bocs, meg sem néztem csak a képet kicsiben és a címben lévő "laser projector" megtévesztett.
-
nagyúr
válasz DreadZozzy #69052 üzenetére
Ugreen, blitzwolf, tronsmart.
-
XtremLor
őstag
-
sambenez
addikt
Azt ugye vágjátok, nem azért gyulladt ki mert gagyi, hanem mert megküldte 220V-al.
Nálam évekig ment 2x30m led a kertben kínai volt mégsem gyulladt ki. Ma is menne ha nem szaggatja szét a kutya. -
havri1
félisten
És még itthon is, olyan gagyikat lehet kapni, hogy ihajja csuhajja.
Auvhanben vettem utoljára pár éve, van még hagyományos izzós és ledes, meg valami átmenetes megoldás is. Működnek, de mind 10k körül volt. (Jó, a kevesebb izzós olcsóbb..)
Viszont a 2-3e kategória agyrém! Olyan tápegységek, hogy pf. Na olyat soha az életbe nem mernék betenni a szobába.
Ezzel egyetemben az összes gagyi tápot, töltőt is megsemmisítettem, nekem elég volt 1x, meg mégyszer...havri
-
dugesz77
őstag
válasz dugesz77 #64111 üzenetére
Nem egészen ide tartozik de kezd alakot ölteni a "harmadik kéz" projekt. Ilyesmit kerestem de az árát erősen túlzónak éreztem. Igazándiból megjött hozzá minden csipesz, hűtővízcső , csak a fémlap nincs még kész. Most próbának egy nehezebb falapra fogattam fel a karokat, mivel nem volt 1/4 -es menetfúróm így elsőre ragasztva. Jelentem , működik, nagyon jól tart, bárhol bonthatók a karok ha hosszúak lennének. Lehet az egyik karra akár nagyítót, világítás, ventilátort vagy bármit rárakni, illetve többet is felfúrni. Csipeszek vége zsugorcsővel bevonva.:
[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
Lekéstem az akciós 9 dolláros 5 portos töltőt. Már csak US plug van...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
zsiz
őstag
Köszi a tippet
Eddig én se gondoltam.. de mikor akciós a teszkóban a banán, bevásárolok 5-6kilót és mindig viszek magammal kajálni, csak félek hogy a vizesflakon szétnyomja a táskámban. ha tudnám, hogy belefér nagyobb banán is, már vennék is kettőt. De ha nem jó, lomnak nem kell itthonra, az már van elég
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
kristof_
tag
válasz dugesz77 #69066 üzenetére
Fú ilyet lehet majd vennem kell. Azt meg tudnád mondani, hogy mennyire merev a karok tartása?
Nekem saját építésű 3D nyomtatóhoz kéne ventilátor tartónak. Szóval ami érdekelne, hogy apró, gyors rázásokkor mennyire mászik el a kar?LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
-
nagyúr
amikor linkeltem akkor 2db QC3 volt rajta (két színes csatlakozó volt rajta)
ahogy nézem most már csak 1db QC2 vanpont ilyen miatt írtam be a pontos típusszámot, és anyáztam is, mert nincs egy hete, hogy ennyiért kaptam meg a ORICO QSE-5U töltőt
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
2thletme2day
őstag
Mekkora volt az eddigi legnagyobb leárazás BlitzWolf® BW-F4 bluetooth hangszóróra? Vártam, hogy majd most Black Friday meg Cyber Monday alkalmából jól leárazzák de nem tették. Szokott ez nagyobb kedvezményeket kapni? Amikor app only ára 46$ volt akkor elgondolkoztam a megvételén de aztán vártam hátha lesz még ennél jobb is. Hát eddig nem lett.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
ezek a 10k-s xiaomi póverbankok mennyire szoktak alacsonyabb áron tanyázni?gondolkodom egyben,de feltétlen nagy szükségem nincs rá annyira,hogy ~16 dolcsi körül megérje nekem.
-
tahepa
senior tag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz betyarr #69084 üzenetére
13-14 mostanában a legalja, plusz, ha kuponnal, ponttal lejjebb tudod hozni, akkor annyival kevesebb, az a 16 dolcsi mostanában átlagos. Ritkán akciózzák már.
tahepa
Megbízott DD4 reklámozó vagy? Ez még drágább, mint amit a kolléga említett..[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
tahepa
senior tag
válasz DJ. Ru$y #69087 üzenetére
Egy kérdés , egy válasz.
16 dollár körüli ár volt az elvárás = 16.99 dollár vételár postával a linken szereplő termék.
itt is ennyi (Gb ügynök is vagyok)
"Megbízott DD4 reklámozó vagy?" erre inkább nem válaszolnék egy magát értelmes embernek gondoló fórumozónak.
Kérnék pár 16 dollár alatti ár linkjét (persze postával)[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
most hogy van ez a xiaomi powerbankokkal? honnan érdemes rendelni, hogy biztosan eredetit kapjunk? nekem eddig azt mondták, hogy BG vagy GB, a többi felejtős.
mi az igazság?
nem akarok flamet indítani, de szeretnék tisztán látni.
-
bul07
nagyúr
válasz balazs1956 #69091 üzenetére
á mást olvastam
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
air
nagyúr
válasz Dluinet #69080 üzenetére
Szerintem te valami hamisítványt vehettél, mert az Oriconak nincs 2 QC3.0-ás porttal rendelkező töltője.
Orico Desktop Chargers
Mindössze 2 féle QC3.0-ás, fali töltője van: [link][ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tahepa #69090 üzenetére
Látod-e a smileyt/röhögő fejet a mondat végén? És akkor nem is mennék bele tovább.
Banggood + 288 pont: "Grand Total: US$15.11"betyarr
Gearbest, Geekbuying, Banggood, Tinydeal. Amit írtál, abból azt hittem van egy 16 dolcsis árad már rá...
"~16 dolcsi körül megérje nekem." Alternatíva még.
Én a már említett Banggoodos forrást használnám, főleg, ha nincs elég pontod, akkor most a játékban dobálja szinte csak 15%-os kupont kapok, azt rádobva is $15.5 alá jön ki.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
dugesz77
őstag
válasz balazs1956 #69091 üzenetére
Maga a kék rész darabokból van összerakva. Nagyon erősen csatlakoznak össze de erővel szétszedhetők. Amiket vettem 30cm hosszúak ez 17 szegmensből állnak mintha kis sakk figurák lennének úgy pattinthatók egymásba. Lehet belőle kivenni ,hozzátenni. A vég átmérője pont jó a csipeszhez csak az első pár mm-es zömítést kell róla levágni. Tényleg erősen tart, gyengébbre számítottam.
(#69093) XtremLor Remélem te is elégedett leszel vele. Már nem is tudom ki linkelgette be ezeket a csöveket meg , hogy tótoztuk össze de köszönöm a segítséget utólag is[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Egérpad topik
- Blu-ray lejátszók
- További aktív témák...
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest