Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64198) spidersoft válasza dugesz77 (#64111) üzenetére


spidersoft
senior tag

keresőszó: coolant pipe. Ebayen olcsóbban is van: 1100Ft/6db, 275Ft/1db, 1700Ft/10db. Ezek 1/4"-es menettel szereltek, ami bő 6mm... ehhez mérten értelmezd a méretét és az erejét. A lenti képen énszerintem 1/2"-os emulzió csövekből összerakott készség van, aminek darabja kb. 850Ft, 5db meg 3000Ft.

@(#64158) dugesz77: gorilla pod lábai hamar elrepedeznek. Szerintem ezek a hűtőcsövek jobban bírják az igénybevételt, mert gyárilag sem annyira feszesek.

@(#64139) draco31: az a típus szerintem leginkább használhatatlan... nekem is van ugyanolyan.

Legjobb egy gömbcsuklós satu, ami néha Lidlben/Sparban/mittoménhol szokott lenni 3.000 környékén (igény szerint amelyik praktikusabb), illetve vezeték grundoláshoz, ha nem egyet kell beónozni, akkor befogok a satuba egy negatív csipesz hegesztett végét, és a csipeszt használom gyorsszorítóként. Egy vezetéket/alkatrészt kényelmesen megtart, és könnyű, gyors cserélgetni benne.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.