Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matykoh
tag
Sziasztok!
Nappali fal mögé szeretnék led világítást. Tudnátok nekem ajánlani megbízható eladótól led szalagot minden odaillő kellékével együtt? Köszönöm
-
zsolt19900
őstag
köszönöm mindenkinek a tanácsot távirányító ügyben, megrágom a dolgot aztán döntök majd
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Beni2360
félisten
válasz Matykoh #63351 üzenetére
Nekem a nappali fal mögött már az udvar van. Vagy hogy kellene ezt érteni?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
havri1
félisten
válasz Gsx-rr #63350 üzenetére
Én ezeket használom:
Original Xiaomi Pocket 10000mAh Mobile Power Bank
Original Xiaomi Portable USB LED Light ( Enhanced Edition )
Sajnos a PBank most drága, és 12$ körül vásároltam őket. A led egyszer volt olcsóbb (1.83$), de azóta se láttam annyiért.
havri
-
miroon
aktív tag
válasz Matykoh #63357 üzenetére
Nekem is van a nappali fal mögött rgb-s led szalag..ha rgb-set veszel, vigyázz vele,mert olyan frekvencián kommunikál a vevővel, mint a tv távirányító... nálam csak egy felfele gomb,és már váltja is a színét arról nem is beszélve,h a hangerő le gombra,meg bevillan az egész.
Led szalagot én legutóbb tőle rendeltem. Regisztrált TN-el jött.
iPhone 13 Midnight Black
-
k5.20
senior tag
Valaki ismeri ezt a bank/töltőt, vagy esetleg tud jobbat ajánlani? 18650 Panasonic védett akkukhoz kellene.
-
cris78
őstag
Digoo kamera megérkezett. Majd otthon jobban játszok vele. Pici aranyos amúgy. Beszél hozzám, de nem nagyon érteni.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
rollrk4h
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi 3 telefonom van és töltőt keresek hozzá, aztán kinéztem ezt magamnak aliexpressen ( LINK ) és érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel a márkával? Utánanéztem elég jókat írnak róla. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
kmarci25
veterán
Itt a helye a kérdésednek: led világítás a lakásban.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
cris78
őstag
Megtaláltam hol lesz a topik tali
videóLegjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
dugesz77
őstag
válasz cris78 #63379 üzenetére
Az egyik router már valaki pofánvágta Van pár "vackuk" az biztos..
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Ok még nem hallottam. De akkor ezek szerint egy nappaliba való szekrénysor másik elnevezése.
A jó pap holtig tanul.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz DeFranco #63360 üzenetére
Én tudok. A táskámban volt egy bank vagy már 3 hónapja és fogyóban volt a 3050-s telefon aksim. Használat közben rádugtam és 3 fényből 2 égett simán feltöltötte a z aksit. Ezekben levő nekem sony aksi van benne tartósan bírják az állást.
-
Beni2360
félisten
válasz DeFranco #63385 üzenetére
Bocs de nem értem amit írtál.
Az én Pbankom egy 5200-s Pbannk amiben SAMSUNG most néztem (helyesbítés) belső rész található és bőven kiszolgál. Amint látom már nem kapható.Én még anno kettő éve 3300 Ft vettem.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
-
chatran
őstag
Gearbest-en mióta van szállítási költség? Oké, hogy max fél dollár de akkor is pofátlanság.
Ahogy nézem csak bizonyos dolgokra van, ami érthetetlen.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Befutott mára (végre.. augusztus 26. rég volt ) a Chuwi HiBook Pro 64 tablet. Ténylegesen Áfa+vám mentesen (bár mintha valaki írta volna,hogy vám amúgy sincs tabletre csak áfa , mert mini pc ). Tehát igen is nézik mennyit fizetett érte az ember. Egy ilyen matrica volt egyébként rajta:
A vámárnyilatkozatnál meg szerepel a vámérték ami 21,93$ de az is át van húzva.
Kellemes kis kütyü. Gyönyörű a kijelzője. indulásnál választható melyik rendszer induljon el. Kellemesen fut rajta a win10 .Androiddal csak egy bejelentkezésig próbáltam eddig. A hozzávaló billentyűzettel egész jó kis subnoti lehet belőle. A háza fém az összeszerelés minősége jónak tűnik, nem recseg.Kamerái nem nagy durranás egyik sem. Töltője elég olcsó hatást kelt (5V 3A felirattal)ezért ki sem nyitom valószínűleg az Ugreen kábel+töltő párossal fogom etetni.[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
Na, Digoo kamera itthon tesztelve. A kép szerintem jó, szürkületben is. A hang viszlát botrányos, oda-vissza értem. A beüzemelés nem volt egyszerű. Gyors WiFi párosítás nem ment. A 10$-t viszont megérte. Most már tudom távolról nézni a kaktusz növekedését.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
szabifotos
senior tag
válasz dugesz77 #63393 üzenetére
Pont kapóra jön nekem a vám téma. Áfa és vám fizetéséről tud valaki infókat adni?
Tegyük fel rendelek egy ilyen telót. Akkor 25% ÁFA+ VÁM jönne rá? Ez utóbbi mekkora mértékű?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz szabifotos #63395 üzenetére
27% áfa, és ha a posta intézi a vámeljárást 2500ft.
Ha futár cég, drágább.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
pajszer91
tag
Nem talált mostanában valaki, aliexpressen kuponos, tempered glass screen protectort, múltkor volt 0.01$ de még nem volt hozzá coinom
-
Jarod1
addikt
na ma megjött a Samu micro sd
-
zsiz
őstag
válasz dugesz77 #63393 üzenetére
Tök jó. Eddig még konkrét példát nem láttam erre, bár ritka is hogy valaki ingyen "vegyen" ilyen értékű cuccokat Jó lenne, ha tényleg mindig így járnának el.
Más:
Tegnap jött:
RGB LED szalag [link], 5 méter 12V 5050-es szalag, 44 gombos távirányítóval, hozzá a vevőegység, és egy táp csatlakozó. Ha tudnék ügyesen forrasztani, már összeraktam volna a helyére, de így csak egy gyors próbára raktam össze szigszalaggal. Majd ha kicsit jobban ráérek, elmolyolok vele. Voltak "felesleges" pontjaim, amik év végén lejártak volna, szalagot meg amúgy is terveztem, így 10.2$ helyett 5.2$-ért (~1500 HUF) vettem meg. Erre felhívnám a figyelmet, hogy ti is nézzetek rá a pontjaitokra, nehogy kárba vesszenek év végén. Kicsit viseltes volt amire tekerték a szalagot [kép], de végül is a szalagnak nem lett baja. Jó fénye van, a táv kicsit nehezen, pontosabban nem minden szögből vezérli a szalagot, meg azt olvastam, hogy a TV távirányítójára is hajlamos reagálni a szalag vezérlője. Ezt még nem néztem, majd ha minden a helyén, használat közben kiderül majd. Csak ilyen háttérfénynek vettem a monitor hátára, meg az asztal fal felőli oldalára. Tápot meg a PC-ről kap majd. 09.14.-i rendelés, tegnap, 20 nap alatt ért ide.Megjött az új telefonom is: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32GB Special Edition (szép hosszú neve van... remélem nem sűrűn fogják megkérdezni, hogy milyen telefonom van ) [link] A szürkét vettem, nemzetközi verzió B20-szal. Egyelőre minden jónak tűnik, bontatlan csomagot kértem, azt kaptam, ÁFA-mentes szállítást ígért (Seller's Shipping Method szállítással), ez is rendben volt. A töltő mondjuk nem EU-s (míg pl. beg ugyanezt, ugyaninnen, pár nappal korábban EU-s töltővel kapra meg), de adott hozzá átalakítót (de úgysem ezzel töltöm), meg egy kijelző fóliát is dobott a csomag mellé. 13 nap alatt ért ide a csomag, végig követhető volt (SF Express), DPD futár hozta házhoz. ~57k-t fizettem az eladónak, egyéb költség nem volt (a borravalón kívül ). SIM kártyám még nincs, majd be kell mennem a Vodához kicseréltetni.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest