Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17998) krisztianAMG válasza axlfsi (#17996) üzenetére


krisztianAMG
senior tag

Transistor Tester Diode Triode :D
Diódát biztosan mérte vele, de szerintem tranzisztort is próbáltam. Biztosan csak holnap tudok mondani, ma még nem vagyok otthon. Egyébként full automata, felismeri az alkatrészt is, és a lábkiosztásra sem kell figyelni, bármit bármilyen módon megmér.Kondenzárt is mindegy, hogy melyik két kontakthoz érinted hozzá.

maestro87: Mérni nem mértem még (amikor ez volt nálam, nem voltam osziloszkóp közelben, és fordítva... ), viszont ha emlékeim nem csalnak, magasabb feszültséggel mér. Valamelyik leírásban olvastam én is, de lehet, hogy Youtube videóban említette valaki.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.