Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz Outlander #18304 üzenetére
Legutóbb ott is elég ratyi volt sajnos...
-
Neck
veterán
Nem tudom, feltűnt-e, de 2 szett bitfej, és egy csavarhúzó is van a csomagban, sok minden más mellett...
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
-
Degeczi
nagyúr
Igen, kék fúrókészletet használok néhány éve, valóban teljesen jó, pirosat nemrég vettem, de abban is bízom.
Pár éve van a garázs falán olyan csavarhúzókészlet is, amit most is épp lehet kapni, az is nagyon bevált (bár csak a csavarhúzókat ismerem: bitkészlet korábban nem járt vele), tavaly ősszel lehetett rossz széria amit Edényke vett, ill. a bitfejek valszeg eleve gyengébb anyagból készülnek, mint a csavarhúzók
Neck: mert van Bosch is hülye háztartási gépek miatt meg vmelyik barkácsból egy Lux készlet, amiben minden elképzelhető fej előfordul elfogadható, nem egyszerhasználatos minőségben
-
Hali1975
tag
Sziasztok,
ma is jott par dolog:-)
fulhallgato:csak azert ,hogy a tableten hallgassam nagy ritkan a filmeket, ennyiert tokeletes es szovetboritasu a kabel.
[link]bort reszelo eszkoz:-)
Kicsit kinlodott az elado, es ugy tunt ujbol kuldi ,erre megjott az eredeti trackkel. Irtam neki, remelem nem kuldte el ketszer. Arra amire valo jo. Akinek vettem nagyon orult:-)
[link]Kes/tudom-tudom, hogy nem eredeti /, teljesen jo
[link]Udv
-
purpledonkey
tag
válasz Hali1975 #18317 üzenetére
Vettem én is egy ilyen cuccot, mert a moto g-ben akksit akartam cserélni és ahhoz t4-es torx csavarhúzó kellett. Nagyjából az ára mutatja a minőségét.
Szerencsére addig kitartott a torx és a lapos fej, amíg megoldottam. Az utóbbinak pedig úgy pattogott le a sarka csavarozás közben - miután a t4 kifeküdt- hogy öröm volt nézni. Végülis a csere sikeres volt, nem is számítottam másra.
Műszerész volnék én is -
Hali1975
tag
válasz purpledonkey #18321 üzenetére
Szia,
megint ott vagyunk ,ahol a part szakad:-).....
Nekem bejott es arra amire vettem megfelel.
Nincs semmi baja.Lehet hogy te kifogtal egy hibas szettet.
Mondjuk ennyiert nem is varom ,hogy tobbet tudjon. -
NORBl
aktív tag
Valakinek van tapasztalata Kétoldalú ragasztószalaggal, a linken látható termékek közül ?
-
havri1
félisten
New Premium Real Tempered Glass Film Screen Protector for Samsung Galaxy Note 4
2 hét alatt megérkezett, nagyon jó minőség, DE!
A szélein a kijelző hajlása miatt kb 1mm-es sávon nem tapad fel. Alá fog menni a por...havri
-
maestro87
őstag
válasz tvse1995 #18302 üzenetére
Én a LIDL-ben most vettem egy 37 részes 3000Ft-os PowerFix csavarhúzókészletet (neten min. 4500Ft.), de csak azért mert van fali tartója így nem foglalja a helyet. Talán így már kéznél lesznek mindig a csavarhúzók és nem kell mindig a fiókban kotorásznom. Remélem azért annyira nem lesz gagyi mint az ára. Bár olyan gyakran nem szoktam használni, hogy ne lenne jó nekem hobbi célra.
A normál bit-es csavarhúzók nekem nem mindig felelnek meg, mert vannak olyan készülékek amikbe azok nem férnek be, nem beszélve arról ha a csavar 8cm mélyen lapul (van egy ilyen magnóm)...
E mellé vettem még hirtelen felindulásból két kulcs készletet is, mert múltkor felidegesített, hogy nem volt itthon 15-ös villáskulcs. Szintén praktikus fali tartóval.
Most látom Degeczi is ajánlotta már a csavarhúzókészletet. Ha lett volna most bit nélküli verzió akkor lehet azt vettem volna meg a +2db "műszerész" csavarhúzóért, az nekem többet ér.(#18312) twine: Az a 20 szerintem pont elég a jó minőségűből. Ugyanis elég ritkán használ az ember a phillips-en, laposon és torx-on kívűl más csavart/csavarhúzót. Nekem is van itthon egy piaci ~100db-os bitkészletem (3000Ft alatt volt), de jóformán alig használtam még 5 év alatt. Gondolkozom rajta, hogy eladom. Mivel természetesen ebben sincsenek háromszög alakú és más egzotikus bit-ek, amiket hőn szeretett alkalmaznak egyes "ne akard szét szedni" készülékekben. Ezeket majd ebay-ről fogok rendelni.
-
twine
veterán
válasz maestro87 #18328 üzenetére
Ne mááár....tényleg ennyire komolyan kell venni amit írtam? Senkinek sehol semmi humorérzék, vagy nekem ennyire sz@rok a vicceim...
Én is egy 26db-os készletet használok, és valóban elég,,de zárjuk már ezt kérlek titeket, mert borzasztó hogy egy nyulfarknyi poénon ennyit rugózik a társaság...
Köszönettel
Üdv -
fraba
aktív tag
270 Ft-ért vettem 3mm széles kétoldalú, elvileg 3M márkájú ragasztószalagot (rá is van írva). Eddig nagyon jól bevált (igaz nem is tart tonnákat), azt a 270 Ft-ot mindenképpen megérte! Szóval ha nem akarsz nagy összegeket kidobni, egy 1-2$-t szerintem megér kockáztatni. Linkelni sajnos már nem tudom, nem találtam meg valamiért a historyban. :/
-
Degeczi
nagyúr
válasz kerekfej #18336 üzenetére
Nyilván Kínában gyártott, de valóban Seiko tervezésű, kiforrott, jó szerkezet, nincs velük komolyabb gond (csak olyasmi, h gyakran nehéz precízen beállítani, mert a korona visszatolásakor könnyen elmozdul a percmutató)
A pontosságuk nagyon jó szokott lenni, akár napi 1 mp alatt is képes maradni némelyik példánya, de 1-2-nél jellemzően egyik sem rosszabb. -
spidersoft
senior tag
válasz Hali1975 #18318 üzenetére
Nekem ilyen talpköszörű Scholl van, és még az se ér jóformán semmit se... női talphoz talán jó lehet. Én azért vettem, mert az ebayes pedegg ugyan jól dolgozik, de igen fárasztó (hétvégente egy evőkanálnyi reszelt parmezánt szoktam vele termelni ). Ez a reszelő nem volna rossz, de nagyon kicsit harap, és igen gyenge a motorja is... kéne bele egy P60 körüli guriga meg egy 3-4A körüli motor (esetleg kettőhuszas), aztán hagyeriggyen... lábbőrrohasztót kéne kipróbálni, de ebayeset nem merek
-
htc07
addikt
válasz spidersoft #18340 üzenetére
megjött ma a kamu xiaomi led lámpa, sokkal rosszabb minőség. ha van rá igény, összedobok egy összehasonlítást, de igazából a fénye hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
válasz spidersoft #16922 üzenetére
Megjött a hitelkártya tartó: belül hat rekesz van, ami nyitáskor harmonikaszerűen szétterül. 10 normál kártya kényelmesen elfér benne. Aszongyahogy: Pocket Box Waterproof Business ID Credit Card Wallet Holder Aluminum Metal Case. Hát, egy biztos: nem vízálló Legalábbis ilyen csap alá teszem-dolgot biztos nem élne túl belül semmi vízre érzékeny. A vízállóságot egy vékony, anyagából (kemény műanyag) kiképzett peremecske reprezentálja (második képen alul látszik), amitől eleve nem lesz vízzáró, de ezt még megfejelték azzal, hogy a zárnál elfogy ez a perem... A nyitásért egy himba felel, ami szétfeszíti a zárat, a zár maga pedig két összeakadó műanyag körömből áll, semmi rugós biztosítás vagy efféle, így záros határidőn belül esélyes, hogy ki fog kopni.
-
kerekfej
addikt
válasz spidersoft #18342 üzenetére
Engem is.
Megjött a 4000LM 84 x 5730 SMD LED Corn Bulb Light
Elég jól világít, kb tényleg 15-20W-os kompakt fénycsőnek felel meg, de 15 perc használat után rohadtul melegszik (kb 50-60 fokos a műanyagnál), félek hogy kigyullad.
[ Szerkesztve ]
-
szepsuti
aktív tag
a reszelt parmezánon fél órája visítok Hatalmas szöveg!
[ Szerkesztve ]
-
Hali1975
tag
Gondoltam ,hogy erre a termekre majd jonnek a jo szovegek
Termeszetesen egy holgy reszere lett vasarolva:-)!
Fele annyiert sem ,mint az altalad emlitett de uolyan /vagy rosszabb/ tudasu keszulek:-)az a rohaszto szornyen gusztustalan, nem hiszem hogy rakennem a talpamra.
-
fraba
aktív tag
már ilyet is gyártanak?! beszarás [link]
-
DeFranco
nagyúr
Csináltam egy tesztet a kártyával:
mondanátok véleményt? nem kevés ez a 8,66? (sd adapterrel néztem, laptop kártyaolvasóban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest