- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
- leslieke farmerzsebe
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi 11 5G (Venus)
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Baromira tetszik még mindig. De a kameráért és leginkább az üzemidőért nagyon kár. Olyan helyen lakom, ahol elég gyatra a mobilhálózat, így az akksit ez eleve leszívja nekem bármilyen telefonnál.
És így offként sajnálom, hogy már a Kirin SoC-k nincsenek versenyben, pedi a 9000 is bizonyítja, hogy a Huaweinek rohadt jó chipdesign-jai vannak.
Vamos a la playa.
-
doooo
veterán
"az S21 Ultra (...) nem hozza a Mate 40 Pro (...) remek üzemidejét"
Valóban, hisz még többet hoz annál. Mindkét verziója. -
SamiCsillag
senior tag
Nagyon vártam ezt a telefont, de aztán folyamatosan csalódtam ahogy adagolták a híreket róla, aztán az ára miatt is, hagytam a fenébe. Azóta más lett és nem is csalódtam.
-
GreatL
őstag
Erre egy gcamot még nem lehetett ráereszteni? A Pro és Ultra más főkamerával érkezik vagy ugyanez az okosság lesz?
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
veterán
Mert a Xiaominál a "Pro" jelzésű telefonok jobb kamera képességekkel vannak felruházva.
Az Ultra jelzésűek meg mégjobbal
De ez sokszor szoftveres úton történik, tehát egy GCam-mal néha meg tudnak táltosodni a sima Mi telefonok is
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
törölt tag
válasz Donki Hóte #31 üzenetére
Nem. A makrónak nem az a lényege, hogy az egész képet homályosítsa és itt a cél is egy paca nem csak a környezet... Van nála ebben az árkategóriában meg főleg van sokkal jobb képalkotással rendelkező telefon. Bele lehet magyarázni, hogy ez jó, de ez akkor sem az. Ennyiért meg főleg nem. Erre szokták azt mondani, hogy a Cseh2-t nézted.
Így korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
pepe792
tag
8k 60 fps a második videó címe...
[ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A főkamera esetében érdemes figyelembe venni, hogy 27 megapixelesek a felvételek, több mint kétszer akkora felbontással, mint a piaci sztenderd. Akinek van kedve, bátran leskálázhat 12-re összevetni, de 27 megapixelen is nagyon sok a részlet, komoly túlélesítés és hasonló trükkök nélkül.
Nyilván jól látjátok Ti is, hogy a szenzorzoom kevés optikai egység hiányában, és speciel az ultraszéles is lehetett volna eggyel profibb, mondjuk szupermakróval. Ez jogos. Azért a szűk mélységélességű makrólencséhez is lehet találni megfelelő témát, vagy a főkamerát bevetni, a Mi 11 mindenesetre az extra kamerákkal ennyit tud az elit variánsok érkezéséig, és azt gondolom, hogy az értékelésünk a komplett fotós szett hiányosságát megfelelően súlyozta, lásd a plecsnit.
Mindig mindig, azért biztosítunk tucatnyi képet és videót, hogy Olvasóink döntsenek, szerintem így a legegyenesebb a dolog, az észrevételeket pedig várjuk továbbra is.
-
atike
nagyúr
válasz Donki Hóte #35 üzenetére
"A te értékítéleted szerint viszont ezt a képet már el sem lett volna szabad készítenie a gépnek "
...kérdeztem, de nem mondtam semmit.
Szerencsétlen az a téma, az tény.
Körben minden elmosott, a közepén mintha éles lenne. Ha ennyi a makró definíciója, akkor teljesíti...
#36 - én nem csodálkoztam ezen...
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
Érdemes vetni erre is egy pillantást.
A tesztben a Mi10 Prót, a Mi11-et és a Mi10T Pro-t vetették össze "kamerailag". Az utóbbi nyert.Ja, kérem, 1/1.33-as szenzor f1.7-es apertúrával, és csodálkozunk, hogy 3 centiről nincs túl sok éles elem? A fizika az fizika. Mármint optika.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
veterán
-
Cecevok
tag
-
veterán
-
atike
nagyúr
válasz Donki Hóte #31 üzenetére
....de most komolyan, szerinted az a kép rendben van?
-
veterán
-
Cecevok
tag
Megy a rugózás a kamerán... 'point and shoot-nak' teljesen jó, de arra egy középkategóriás mobil kamerája is elég.
Persze, egy 300e-es mobil készítsen is jó képeket, de ennél olcsóbban, már akár a feléért is jóféle kis MILC-eket lehet venni, már akit komolyabban érdekel a fotózás...iPhone 11 Pro / Lumix GX800
-
janeszgol
félisten
Inkább a MI 10T, ha választani kell.
-
elfelejtette
veterán
válasz bollokcs80 #23 üzenetére
Szerintem is szégyen, hogy ha 2019-ben egy 120eFt-os Mi 9 SE-be, és 2020-ban egy 130eFt-os Xperia 10 II-be is belefért a telefotó lencse, akkor valami nagyon félrement, hogy ha már annyival drágább ennek a telefonnak a többi komponense, hogy 300eFt-ért nem fér bele.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
veterán
Nekem tetszik a telefon kinézete. Kedvelem az oldalra lehajló kijelzőt, ezen elég szépen meg van csinálva Ami nekem hiányzik, az az értesítési LED, az akkor is tud különböző dolgokat kijelezni, ha nem megy az AOD, mert a képernyőn megy folyamatosan valami app, pl a waze.
Kamera szerintem a felhasználók 95 %-ának tökéletes lesz.
Akinek meg kevés a SOT, az lejjebb tudja venni a frissítési rátát, a kijelzőfelbontást és akkor nyer jópár órát az akkuidőben.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Aki a kamerára szokta, annak az ultrát ajánlom inkább a MI 11 Ultrát.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
bollokcs80
Korrektor
"... így a 20 megapixeles, amúgy abszolút korrekt szelfiegység fixfókuszos és legfeljebb 1080p videót vesz fel (egy példa), az ultraszéles kamera szintén fixfókuszos szupermakró nélkül (13 megapixel, 123 fokos látószög, f/2,4), a harmadik hátsó lencse pedig nem teleobjektíves bármilyen zoomhoz...."
Azért én ezt 300k-ért kicsit harmatosnak érzem. Ha már a telefotót nem lehetett belerakni, akkor legalább adna autofókuszt mindegyik meglevő kamerára. Ellenben QHD+ helyett bőven jó lett volna a FHD+, 120 Hz helyett 90 Hz és így maradt volna muníció a Pro/Max/Ultra modellekre is.B.Cs.
-
törölt tag
"Azért nem rossz, hogy mennyire közel lehet az utóbbival férkőzni a témához, ha elég szűk is marad az élességtartomány (1-2. kép, a főkamera példái utánuk jönnek)"
Második kép: [Ezen van élességtartomány] ? Itt nem nagyon van éles pont maximum a pacához képest élesebb egy kicsit középen. Ilyenkor jobb szoftverek egyből jelzik már a kép ellövése után, hogy az utóbbi kép homályos lehet. Bár a többi kép sem sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz enginev3.0 #16 üzenetére
Néztem több videós tesztet is már a készülékről (kalapban van) és mindenhol elolvadtak tőle, hogy milyen fasza a kamera....
-
vakablak93
őstag
Remek, ezek szerint elkezdték csupaszítani a miauuuu-t.....
Talán majd a Mi23-ra normál droid kerül, nem pedig ez, de az irány jó.
Ha kicsit gyorsítanak az ütemen, azaz 2 havonta új csúcsmodell , akkor már pár éven belül el is juthatnak odáig -
atike
nagyúr
" A naprakész, nemzetközi szoftvert, teljes magyarítással"
Megvalósult végre...?
Nem rossz, sőt, de az ára is feljött a többiekhez...
A képek annyira nem rosszak szerintem (mondjuk lenyűgözni sem sikerült ) , na de hogy piacvezető...?
-
-
veterán
Most akkor mi az igazság? MA jók a képek--->fórum lakók szarok a képek.
-
Anulu79
addikt
válasz enginev3.0 #13 üzenetére
Egyedi az tény! De hát nekem bejön.
-
-
Anulu79
addikt
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ha ez a piacvezető kamera minőség akkor baj van a piaccal. Amúgy a telefon tetszik kinézetre!
-
batai15
félisten
Remek készülék,csak kár hogy miui fut rajta.
-
Én is ezt látom, egy az egyben olyan mintha össze lett volna fogdosva a kamera
Borzasztó képek, a főkamera képei is olyanok mintha két azonos fénykép egymásra lenne téve, egy pici elcsúsztatássalA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
hroberto
veterán
Sajnos úgy tűnik az üzemidő jelentős visszalépés a Mi10 - hez képest.
Meglátjuk a felhasználók visszajelzéseit.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
shifty!
senior tag
Akárhogy nézem, a képek nem tűnnek piacvezetőek. Az éjszakaiakon mintha nem lenne tökéletesen belőve a fókusz, az élesség pedig nem az, amit elvárnék, szoftveresen itt valami nem állt még össze. GCam-mel tudtok képeket lőni esetleg, régebben pár készüléknél voltak feltöltve abból készített képek, talán írtátok is a tesztben hogy ezt meghonosítjátok azokon a telefonokon amiken jól fut (Huawei-ken pl. pont nem)
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Segal
veterán
A youtube videóban 8K 60 fps címet adtatok a 4k videónak
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
dilajoska1
őstag
Egy tag írta nekem pár nappal ezelőtt hogy milyen hülyeségeket beszélek hogy valami baj van a Samsung node-al. Akkor ezek szerint mégse mondtam hülyeséget. 🙂
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
hemaka
nagyúr
jó nagy homály képek születtek vele bármelyik felbontást is nézem
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
natë
nagyúr
Hát...ez a kamera/képalkotás ratyi lett.