Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#148455) citkar válasza Zola007 (#148450) üzenetére


citkar
addikt

Abban igazad van, hogy emelgetnek az áraikon, mert megbízhatóak alapvetően és minőségi termékeket is árulnak. Biztos vannak sikeresebb és kevésbé sikeresebb termékeik, de rendkívül kevés, ami rossznak mondható. Ettől függetlenül, ezek alapján nem mondanám, azt hogy átmennének gagyiba...
Több Xiaomi termékem van és több nem Xiaomi, ami akár Xiaomi is lehetett volna, de az áruk miatt nem azt vettem, hangsúlyozom, hogy az áruk, nem a "gagyi" mivoltuk miatt.
Akár a szúnyogirtóval kapcsolatban: már tavaly néztem az elemes megoldásukat, jó, tetszetős de sokalltam az árát. UV fényes, ventis megoldást vettem még tavaly, de jóval olcsóbban, mint a Xiaomi.
Billentyűzettel, egérrel és több termékkel ugyanígy jártam el, az áruk miatt mást választottam. De nagyon kevésről olvastam, azt, hogy nem elég jó minőségűek, csak találni olcsóbbat.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.