Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
válasz pilu01 #113786 üzenetére
hát nálam is elég macerás ez a dolog. gépen mostanában egyáltalán nem tudok leadni értékelést. szépen kitöltök mindent és amikor rányomok a küldésre, azt írja nekem, hogy nem értékelhetem, míg nem vettem meg. mondom onyááád app-ból szoktam, de abból is csak egy régebbi verziót, amiben működik nekem az értékelés rész. az újabb verziójú appok nálam azt csinálják, hogy a review fül tök üres, nem látom a termékeket.
PC-n lehet az Opera a gagyi, nem volt kedvem többi böngészőt is próbálgatni. -
FingR86
őstag
válasz Balinov #113753 üzenetére
pár feltétel teljesül a kérésedből
Coloriicc C4 4-in-1 OTG Smart Reader Type-C HUB - SILVER
HNYear535
5.51-->>3.99$[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz dudikpal #113787 üzenetére
En regebben a MiKey progit hasznaltam hozza.
Probald meg a miui.hu forumon, ott lesz progi link, play storeon nem lattam most fent. Nekem kb fel ev alatt beszart a mikrokapcsolo, pedig nem nyomkodtam osszevissza.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
gorbep
senior tag
válasz retesz147 #113731 üzenetére
én már 5 csomagot hozattam velük, kb 100e-s értékűeket mind rendben megjött. kicsit paráztam, hogy a feladó téglát küld.... mert az ebay szempontjából már átvették New Jersey-ben.... és én majd 5-6- hét után bontom ki... kicsi csomagok 50*30*20cm hifi cuccok... processzor, DAC stb... de kollgám hozatott velük 1kg-os alkatrészt is, semmi gond nem volt...
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
FingR86
őstag
nekem nem volt semmi extra rejtés, simán csak be volt lökve
[link]egyébként én nagyobb üzemidőre számítottam vezeték nélkül
már vagy 2-3x töltöttem fel, olyan ~1300mAh szokot belemenni.
és legalacsonyabb fokozaton szokott reggelente menni 15-20 percet.
5 napot nem bír ki.[ Szerkesztve ]
-
D0zeR
tag
16gb-os pendrive-ot szeretnék venni honnan érdemes jó áron beszerezni?
-
Merlini
tag
Teclast T10 tabletet szeretne ismerősöm.
Geekbuying Német raktárából szállítással 253 dollár.
Szállítanak rendesen?
Vagy van valahol jobb feltételekkel? -
atee_13
őstag
Sportsdirect-ről akarnék rendelni egy kabátot, nincs valami trükk a szállítás lenullázására, vagy legalább mérséklésére?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz w.miki #113778 üzenetére
Ha normális képet akartok és nem rossmannos vagy hasonló nyomtatott xart akár Kínából, akkor Digilabor, vegyszeres normális képek Fuji crystal archive papírra....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Beni2360
félisten
válasz spileraaa #113822 üzenetére
Nekem is teljesen össze volt a doboza nyomva, roncsolódva. Csodálkoztam is ,hogy szinte semmi védelmet nem kapott a csomagolás, és sérülés nélkül ideért ilyen csomagolásnál, egy zacsiba volt benne.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tucsok.
senior tag
Tudnátok ajánlani normális univerzális USB fali töltőt, olyat ami nem ég le? Ezt találtam: Ismeri valaki? esetleg más megbízható?
[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
bul07
nagyúr
válasz tucsok. #113826 üzenetére
Ez is jó ha egy port elég [link]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
andrisbandi
őstag
válasz tucsok. #113826 üzenetére
http://www.lygte-info.dk/info/indexUSB%20UK.html
- Itt sok tesztet találni az ismertebbekről.
A végén írják mennyire biztonságos, zajos, stb. -
spileraaa
senior tag
ez a lild kapucsengő menyire jó? kb 10$ kerül
vagy van ennél jobb kinabol 10$ -ért? vagy kicsit drágábban de jobb?
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Mr.Csizmás
titán
válasz retesz147 #113830 üzenetére
ajaj, én most vettem egy ilyet, remélem nem mindmeghalunk USAMS 3 Port USB Phone Charger LED Display
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
-
petipetya
nagyúr
Mostanában elhanyagoltam a topicot. A közelmúltban érkeztek:
Laposüveg
Teljesen rendben van, táskában eldőlve sem ereszt.6in1 fém óraszij méretre szabásához
Igazából csak a kockára van belőle szükség, a többi pótolható az otthoni eszközökkel, igy ebben a formában nem ajánlom.Csavaros hátlap eltávoltó órához
Meglepően nehéz és tömör, a csavar forgatásával álltható a méret. Alapesetben csak ritkán lehet rá szükség, de akkor nagyon jól jön.Fém óraszij
Tapasztalatom vele, jó cucc.XIAOMI Mi A1
EU expresszel 3 hét alatt megjött, remek készülék.Jumper EZBOOK 3 PRO
EU expresszel 4 hét alatt megjött. Az egérpad érzékenysége lehetne jobb, ám ezenkivül remek kis gép, nagyon kedvelem. Viszont a 15 colos tesóját időnként lehet kapni EU raktárból a geekbuying oldalon, érdemes e-mailben értesitést kérni róla. Nekem ez a 13.3 kellett, illetve a kupon mellett a pontjaimmal is olcsósitottam, igy a gearbest mellett döntöttem. A Win 10 Home aktiválva van rajta, és meglepően kényelmes rendszer a linuxos éveimmel, úgyhogy egyenlőre marad ez rajta.Tevise 8502
A járástartalék 10-12 óra, ergo napi felhúzós. Ezt leszámtva egy fémszijjal remek alkalmi óra lehet belőle.TEVISE T801A
A járástartalék 10-15 óra, igy ez is napi felhúzós. A külseje nagyon rendben volt, abszolút minőséginek tünt, amig a koronája nem maradt a kezemben.Bőrszij az amazonról
Valódi, minőségi bőrszij.És még úton vannak ezek: termo kulacs, Doctor B fogkefe, webkamera takaró, mert ez még divik, világosbarna és fekete szij órához, öv, rácsos jegyzetfüzet GTD-hez, fekete tok telóra, és végül a jack-usb hang átalakitó a kolléganőnek (az enyém bevált, és mikor 2-3ezerért akartak egyet rásózni a Médiában, körberöhögte őket, és kérte rendeljek neki is egyet)
Mostanában az aliexpressz push/e-mailben értesit, ha egy cucc megérkezett Magyarországra.
"nincs rá lezsóidő"
-
w.miki
veterán
válasz wwenigma #113821 üzenetére
inkább olcsóbb képelőhívást szeretnénk, mint a rossmann-os 19Ft. Ha létezik ilyen...
(#113829) spileraaa: az ajtócsengők még kínából is drágábbak, és nincs rá gari.
Amit én rendeltem, az akcióban ugyan pont olcsóbb volt 100Ft-al, de nagyon halk 55dB az ígért 85-el szemben.
És nem tudok vele mit csinálni...Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
vince
őstag
válasz petipetya #113833 üzenetére
"a kupon mellett a pontjaimmal is olcsósitottam"
Ezt nem értem, tapasztalatom szerint vagy kupon vagy pont, a kettő együtt nem megy."Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #113831 üzenetére
Hát, nem tudom.A leírásában ott egy megfelelőségi bizonyítvány, hogy biztonságos.Kár, hogy a papíron kiblőrözve is látszik,hogy az egy autós töltőé, ami ráadásul egy másik cég terméke.Reméljük a tervezés és gyártás során jobban odafigyelnek.
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
retesz147
addikt
válasz mp3jedi #113838 üzenetére
Azért ez a BW csak kapott kis halálfejet És nem mellesleg nálam egy beadta a kulcsot. Nem gyulladt fel, csak épp 3V-nál nem jön ki több belőle
Talán inkább Ugreen....De arra se merek fogadni.
Ennek ellenére azért én kínai töltőket használok (BW, Ugreen, Choetech, USAMS...stb) , valamibe meg kell halniXiaomi 13 eu dev...
-
vince
őstag
válasz petipetya #113841 üzenetére
Kupongyanús
Ha megnézed a ponttörténetedet, látod, hogy aznap volt-e egy nagyobb csökkenés"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
martillo
tag
Nem tudom letezik-e vagy lattatok-e mar, de cumisuveg melegitot keresnek, szivargyujtost vagy akar usb-st amit powerbankrol tudnek uzemeltetni, ha uton vagyunk.
Koszi elore is, ha tudtok!
-
tucsok.
senior tag
Köszi mindenkinek!
"So say we all"
-
mp3jedi
csendes tag
válasz retesz147 #113843 üzenetére
Amióta BW asztali töltőre váltottam, (ebben jobban bízom! ), mint a fali töltőkben, azokat már csak utazáskor használom leginkább. A BW-S6 már nem halálfejes..
-
Breki
veterán
válasz Mr.Csizmás #113831 üzenetére
Ilyet vettem, csak Rock-ban abban a márkákban jobban bìztam. Egy hónapja van meg, 5-8 órákat megy munkanapokon, megbízható, jól tölt, és még jól is néz ki. Most fogja felváltani a nemrég linkelt power strippes elosztói USB töltő.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest