Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZIGMA
aktív tag
Sziasztok!
WIFI repeater/range extender témában mik a tapasztalatok?A 10 dolcsis kategóriában is van jópár féle, azok érnek pénzt vagy inkább egy Mantistek-et vegyek?
Tippeket, válaszokat előre is köszönöm!
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
SZIGMA
aktív tag
válasz BullZeye #75080 üzenetére
Szia!
A repeater kábelét ne a routerbe dugd,hanem a laptopba/számítógépbe.Wifit a gépeden addig kapcsold ki és a böngészőből ekkor elérhető lesz a kezelőfelület a megadott IP-n. Elvégzed a beállítást, rebootolod az eszközt és mehet is a helyére. Nincs hozzá egy mórickaábrás használati útmutató, ami a kínai mellett legalább angolul leírja?
Gyakorlati tapasztalatok és az eladó linkje jöhet majd, én is ilyenen gondolkozom.Előre is köszi!
-
SZIGMA
aktív tag
válasz BullZeye #75096 üzenetére
Szerintem nem egy tartományban vannak, így nem fogod (a routeren keresztül) elérni.Ha a repeater IP-jét át lehet állítani,akkor a router tartományába téve elvileg elérhetővé válik.Ez csak tipp, én se vagyok nagy guru.Amúgy meg,ha egyszer belőtted,akkor onnantól fölösleges a kezelőfelület, szórja a router jelét oszt jónapot.Vagy nem?
-
SZIGMA
aktív tag
Sziasztok!
A telefonjaimhoz keresek powerbankot, van valami bevált típus?10-20000 mAh elég lenne, eBay,GB játszik leginkább.
Előre is köszönöm!
-
SZIGMA
aktív tag
válasz MADcat #77708 üzenetére
Szia!
Van 8 hivatalos csatorna és 8 "félhivatalos". Nagyvárosokban előfordulhat, hogy lyukra fut az ember és tele vannak a csatornák, ilyenkor persze nehezebb, de kódolással elérhető, hogy mások ne nagyon hallják,amit beszéltek.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz janakbacsi #78720 üzenetére
Szia!
Én ezt rendeltem:
[link]A kocsiban még nem láttam milyen, vettem egy másik óraegységet és abban kipróbálva nagyon jó, erős fénye van.
(Sokára jött meg,volt vagy 1,5 hónap.)
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Cyborg #92555 üzenetére
Szia!
A termékben valószínűleg semmi, ha megnézed a szállítási feltételeket, a Hu végű (tehát olcsóbbik) pendrive-ot Európában csak Magyarországra küldi, a többi ki van zárva, ők a 200Ft-tal drágábbat vehetik. Ne kérdezd miért van ez, én eddig is a Hu végűt rendeltem,mert olcsóbb, most néztem meg a különbségeket.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz outdoor #92960 üzenetére
Szia!
A HP301-hez szinte bármelyik univerzális utántöltő tintát megveheted, akár literes kiszerelésben is kapható.
A fecskendő és tű filléres holmi még itthon is.
A patron 3-4 töltésnél nemigen bír többet általában. A tinta,amit mi használunk hosszabb állás után megbomlik (csak a fekete szín, a színesek érdekes módon nem) és össze kell rázni töltés előtt, de ettől függetlenül más probléma nincs vele.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Beni2360 #92981 üzenetére
"A patron 3-4 töltésnél nemigen bír többet általában- igen mert mint írtad szinte bármelyik univerzális utántöltő tintát megveheted - de ez nem így van. "
A HP-ra gondoltam,hogy az kevésbé érzékeny a tintára, mint a többi.A 3-4 töltést a 301-es patronra értettem, a konkrét típusra.Ezen belül is van gyártási szórás, nem is kicsi."Minden gyártónak más a fuvókája és más sűrűségű és összetételű tinta kell bele. Nem véletlenül árulnak kimondottan nyomtató márkák után tintát."
Ez így van, más kérdés,hogy mennyire sikerül az utángyártott tintánál ezt eltalálni."És nagyüzemben gyártottam a színes borítókat. A mostani Canonba 4 év után cseréltem patront mert beszáradni hagytam."
Többnyire azért döglik be a patron,mert nincs nyomtatás és beszárad.Vagy kifogy és 1-2 hónap múlva töltetné fel a gazdája, mire beszárad.A patronok konstrukcióján sok múlik, van amelyik rengeteget kibír,aztán meg van, amelyik az első töltést sem tudja elnyomtatni.
-
-
SZIGMA
aktív tag
Srácok!
Az USD EUR kérdésre a válasz:
amikor sok éve nyitottam a számlát, akkor megkérdezték, hogy milyen pénznemben szeretném, hogy vezessék, USD vagy EUR? Akkor rutintalanul az EURO-t választottam, ezért a bank a fizetésnél a dollárt először euróra váltja és onnan forintra. A múltkor megkérdeztem, hogy át tudom-e váltani, de azt mondták, hogy ez az opció már megszűnt, minden euro alapú, kivéve, ha visa vagy amex (nem emlékszem már) kártyát rendelek, az dollár alapú.
Az sem mindegy,hogy a bank melyik árfolyamon vált, közép vagy eladási.
Lehet,hogy bankonként, számlatípusonként vannak más lehetőségek is, ennek mindenki a saját bankjánál tud utánanézni.
Ha a Gearbest jobban vált, az jó hír, át is állítom.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
SZIGMA
aktív tag
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Dr.NX #102076 üzenetére
Az ebayen pár évvel ezelőtt nagy divat volt az "original" megnevezés (telefonalkatrészeket rendeltem leginkább), aztán persze küldtek valami vackot. Az ebay case-nél meg arra hivatkoztak, hogy az nem az eredetit jelenti, hanem a gyártó neve original.(Ügyes!)
(lásd még Klapka és a hagyományos mosópor)
Ment egy darabig, de aztán emlékeim szerint az ebay elverte a szájukat. Nem tudom most mi a helyzet, de szerintem az ebay ilyenkor nem vacakol velük, refund oszt jónapot.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
SZIGMA
aktív tag
válasz bertokl #103795 üzenetére
Egyszer volt hasonló sztorim, cimborámnak rendeltem rádiót. Olasz ebay, áru helye Olaszország, aztán csak néztem, hogy Szingapúrban adták fel. Az eladó hongkongi volt, Szingapúrban feladta a hollandokhoz, onnan meg NL post-tal jött tovább, itthon meg megkaptam és örültünk, semmi vám meg áfa meg ilyesmi, szerintem ez is ilyesmi lesz ( a DPDUK-ból gondolom)
-
SZIGMA
aktív tag
Sziasztok!
Valaki rendelt már optikairól RCA-ra alakító audio eszközt, ami bevált és nem egy ökör ára? Az se baj, ha kuponnal olcsóbb.
Előre is köszi!
-
SZIGMA
aktív tag
Sziasztok!
Telefonhoz keresek 5 méteres endoszkópot, ami használható minőségű. Ha tudtok jó áron, esetleg kuponnal, pontozhatót, akkor azt megköszönném.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #113358 üzenetére
Szia!
App kezdőképernyő, balra fent a keresősáv mellett a 3 csík, utána My wallet, abban vannak a kuponok.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #113831 üzenetére
Hát, nem tudom.A leírásában ott egy megfelelőségi bizonyítvány, hogy biztonságos.Kár, hogy a papíron kiblőrözve is látszik,hogy az egy autós töltőé, ami ráadásul egy másik cég terméke.Reméljük a tervezés és gyártás során jobban odafigyelnek.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz NORBl #114587 üzenetére
Szia!
Mi a végső cél? Mire akarod használni?
Ha csak akkukat akarsz tölteni, tesztelni, akkor akkutöltő.
Ha töltők, egyéb eszközök, kábelek áramfelvételét, minőségét (pl.kábelellenállás, töltő által leadott maximális áram, feszültség stabilitása) akkor meg ez az eszköz kell.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
SZIGMA
aktív tag
A Tronsmart vs. Xiaomi BT hangszóró témához:
Van egy Tronsmart T2 (eustockról majdnem olcsóbb volt, mint kintről, de gyorsabban ideért, az biztos) és egy Xiaomi BT 4.2 (köszönet a kuponért, amivel 18$-ért megkaphattam).A T2 kültéri, annak megfelelő külsővel, brutál hangerővel, viszont az én fülemnek nem tetszik, mert magas hangok mutatóba is alig vannak. Öcsém sokféle zenét szeret, rockot is, neki pont megfelel.
A Xiaomi beltérre való, nagyon igényes kivitelű és a hangzása sokkal szebb. Én inkább vocal trance-et hallgatok, arra tökéletes.
Kerti partihoz bármelyik jó, nyilván a T2 hangosabb, ha esetleg durvul a buli.Erdei kiránduláshoz, túrázáshoz, strandoláshoz T2.
Mindkettő relatíve új és nincsenek agyonhasználva, így az üzemidejük is nagyon jó.
Mindkettő ajánlott.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
SZIGMA
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem tud jól bevált UK-EU átalakítót,ami nem életveszélyes, mint az a repi cucc volt?
UK konnektorba kellene EU töltőt csatlakoztatni, nem fordítva.Előre is köszönöm!
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Theory66 #120382 üzenetére
Szia!
Szerintem 22 EUR a határ cég<>magánszemély viszonylatban,
a 45 EUR mintha magánszemély<>magánszemély között működne, de majd kijavítanak,ha nem jól tudom.
Szóval valószínűleg azon múlik majd a vámkezelés,hogy a röntgenesnek milyen kedve lesz, egyébként én a helyedben mindenképpen számolnék az ÁFA+kezelés kombóval.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
SZIGMA
aktív tag
Most kaptam:
"Dear .......,We had shipped out your item via Air Mail. It is estimated to arrive in 12-22 business days in normal conditions. Christmas is arriving, the packages from China to your country are springing up. Carrier informed that it will be 3-5 days delay of delivery, but both post office and us are doing best to speed up,hope you can understand and please be patient to wait for it. many thanks."
Idén már korán készülnek a karácsonyra...
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Zola007 #121121 üzenetére
Ha közterületen van az autó, pl. közúti ellenőrzés, akkor a rendőr átvizsgálhatja az autódat, hiába a te tulajdonod, ez egy kivétel.
Ha otthon (magánterületen) az udvaron vagy a garázsban áll az autód, és még kívülről is jól látható módon 6 db szamurájkard és 47 db 8cm-t meghaladó pengehosszúságú kés van benne,a fenti szabály nem érvényes, mivel nem közterületen van, így a rendőr parancs nélkül nem vizsgálhatja át az autódat, kivéve,ha te hozzájárulsz és kinyitod. Viszont ekkor is csak megcsodálhatja és udvariasan elbúcsúzhat, mivel KKVE ügyben csak közterületen intézkedhet. Nyilván ekkor azért feltenne pár érdekes kérdést, pl.: "Mire is készül ezzel az arzenállal?", és fokozódna a rendőri jelenlét az utcában valamint az autót is lépten-nyomon megállítanák.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
SZIGMA
aktív tag
válasz p.t.r #121184 üzenetére
Szia!
Szerintem a legutóbbi frissítéssel változtattak valamin,mert nekem 2 napot "elfelejtett", pedig minden reggel bejelentkeztem.
Amúgy is átszoktam már a 9 óra utáni bejelentkezésre, mert akkor már az Ali is vált és akkor a kettőt egyszerre elintézem.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
SZIGMA
aktív tag
válasz szabi__memo #121254 üzenetére
Szia!
Ali appban bejelentkezel, középen ráböksz:"coins&coupons", utána felül balra írja, hogy hány "coin"-od van, mellette jobbra pedig "Get XX coins". Arra ráböksz és hozzáadja a coinjaidhoz. Picit lentebb "Exchange coins for coupons", ott tudod beváltani őket.
(XX coins: attól függ, hogy minden nap bejelentkeztél-e, 16 a max, ha elérted és minden nap ráböksz,akkor minden nap 16-ot ad. Ha egy nap kimarad, akkor megint 1-től indul.)
[ Szerkesztve ]
-
SZIGMA
aktív tag
válasz MittuDomain_ #123414 üzenetére
Hát, amikor a falak ilyen szögben állnak a jel útjában én elfelejteném a Xiaomi repeatert és inkább valami combosabbat próbálnék, mondjuk egy Mantistek WR300 vagy ilyesmi, nagyobb nyereségű antennákkal, mint a stickekben lévő. És akkor talán elég egy repeater is, mert azért két repeater az elég komoly sávszélveszteség, a stabilitást meg nem tudom milyen lesz úgy.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz bexinho23 #124094 üzenetére
Szia!
Ugyan nekem a 4.2-es van, de egy ősrégi BT dongléval is hiba nélkül működött.
Belső BT kártya vagy dongle? Esetleg kipróbálnám egy másik BT adapterrel, lehet, hogy mindkettő jó külön-külön, csak együtt nem mennek.A továbbiakat inkább másik topikban, nehogy kikapjunk az OFF-ért.
[ Szerkesztve ]
-
SZIGMA
aktív tag
válasz spileraaa #129614 üzenetére
Szia!
A megoldás: letöltöd a képet,ahol ki van nyitva a tárca és vagy valamilyen programban vonalzóval leméred vagy kinyomtatod mérethelyesen és a papíron leméred a méretet. Ez sem jelent semmit, mert a leírásban benne van,hogy 0,5-1 cm-es eltérések lehetnek.
Arrafelé nincs valami kínai piac, ahol belepróbálhatnád és vennél egyet végre? Másképp sose lesz tárcád.(amúgy lemértem, nem fér bele)
-
SZIGMA
aktív tag
válasz spileraaa #130158 üzenetére
Szia!
Ebben a háromban van olyan hely,ahová beférhet a román személyi:
Attól, hogy minden héten leírod, hogy nem jó,meg ajánljon valaki olyat, amibe a 10,7X7,5 cm-es személyi belefér, attól még a dolog nem fog megoldódni. Tudom,hogy ezekkel meg az lesz a baj,hogy nem olyan mint a régi, jól megszokott, de a problémát egy pár évre megoldaná (addigra meg talán Románia is átáll a 9X5,5-ös kártyaméretre).
-
SZIGMA
aktív tag
válasz jjeahh #132568 üzenetére
Papíron minden szempontból jobb a Redmi 6. A fényképeknél nem tudom, ott valójában hogyan teljesít a Xiaomi, nekem 4A van, az pocsék (tudtam, mikor megvettem és nem is használom fotózásra). Én csak az MTK proci miatt hagytam ki most a cserét, ha Snapis lenne, már megrendeltem volna.
(Nem csak a felület lesz ott a baj, inkább, hogy be van lakva és sok minden fut a háttérben és nincs kétnaponta újraindítva.)
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Armagedown #134123 üzenetére
Szia!
Itt nézd meg, a kollégának írtam, de mivel ezek nem olyanok mint a régi, így gondolom nem rendelt:
https://mobilarena.hu/tema/re_ebay-es_kutyuk_kis_penzert/hsz_130171-130171.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?