Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
11.11 magyar idő szerint mikor kezdődik? igaz engem a román érdekel de a magyar után mar tudom hogy 1 órával később
mar most eleg sok akcio van tabletekre de 11.11 lehet meg ezeknel is nagyobb?
vagy kb olyan lesz mint az ithoni fekete pentek hogy kb az elso 1 percben minden elfogy ami jo arban lenne?
amugy a ketto kozul valamelyik erdekelne
ez mar volt egyszer 85 dollar kuponal de sajnos utolso percben lecsusztam rola
Cube iPlay 10
[link]ehhez is volt kupon amivel 85 dollar let volna de sajnos ennel ezt a hibat irta
The Code cannot be used for Orders to Romania.
Teclast 98
[link]Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz spileraaa #99225 üzenetére
11.11 magyar idő szerint mikor kezdődik?
ezek vajon lesznek ujbol ilyen jo arban?
ez mar volt egyszer 85 dollar kuponal de sajnos utolso percben lecsusztam rola
Cube iPlay 10
[link]ehhez is volt kupon amivel 85 dollar let volna de sajnos ennel ezt a hibat irta
The Code cannot be used for Orders to Romania.
Teclast 98
[link]Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
Sziasztok
Nyugdíjas részére akarnék venni valami strapabíró telefont ami kőnyű kezelni és elég jól látszik szemüveg nélkül is
és Kínából rendelnémtudnátok ilyet ajánlani?
koszi
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
erre tud valaki kupont?
vagy varhato hogy megolcsobb legyen? mondjuk 11.11 akcioban?Vkworld New Stone V3
-
spileraaa
senior tag
válasz dugesz77 #92729 üzenetére
en olyat keresnek ahol van fm es am is
es nagyobbat ennel mert napaliba lenne mi meg szeretunk radito is halgatni neha tobb jo musor van radioban mint a tvben de eddig amiket rendeltem egyik se megy elege levan szigetelve a heyiseg igy valami erosebb radio kellene eddig ilyen kisebeket rendeltem 2 is de csodot mondtak alig fogtak be par adastamit viszont halgatni szoktunk a kolozsvari radio be se fogta egyaltalan csak egy masik szobaban amin regi hagyomanyos nyilok vannak
ahol termopan nyilo van ott megvolt halvaErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz csucsotke #100816 üzenetére
van valakinek ilyen ablak titsztito szerszamja? vagy tudtok jobbat?
harom nyilos az abalk de csak kozepen nyilik igy mindig eleg nehezen megy az ablaktszitas es eleg veszelyes is hogy mindig ki kell hajuljak kb felig ...
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz bertokl #100831 üzenetére
koszi azert
es igen ez a felirat fogad
The Code cannot be used for Orders to Romania.jonak nez ki lehet elmentem es majd janurban ujbol ranezek hatha olcsobb lesz
vagy adig meg nezelodok hatha van olcsobb es jobb helyette
ui. akik kerik ezeket a kodokat nem lehet globalisan kerni ugyis csak az tudja felhasnzalni aki latja vagyis kb 99% hogy magyarok es igy nem maradnanak le rola a hataron tuli magyarok sem
-
spileraaa
senior tag
válasz FingR86 #100943 üzenetére
koszi chrome ban sikerult
firefoxon akkor ugy nez ki nem mindig megy rendesenlehet a 2 db volt a hiba de mar sokadjara probaltam es mintha 1 db se ment volna
most kiakartam probalni firexon meg egyszer hogy lassam mi a helyzet de mar ezt irja
The Code you entered has expired.[ Szerkesztve ]
-
-
spileraaa
senior tag
válasz dugesz77 #101816 üzenetére
Ez ugyanaz a marka mint amit te rendeltél ez is lehet olyan jó?
mert nekem mindenképp két db kell ami szol/cseng
Home Wireless Doorbell Waterproof Remote 300M Distance 1 transmitter 2 receiver
-
spileraaa
senior tag
erre kupon?
persze olyan amit Erdélyből is tudok használni
Vkworld New Stone V3Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
válasz ZsoltG60 #104339 üzenetére
Valaki rendelt mar ilyet?
jo lenen ha lenne rola valami magyar leiras velemeny mert ha eleg jol teljesit es nem kell atol felni hogy le esik es jo munkat vegez akkor megeri befektetni ra de igy nagy a rizikoErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
ilyet érdemes kinabol rendelni?
és ha igen tudok ajánlani valami jót?
Túlfeszültség védelem
-
-
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
válasz spidersoft #105565 üzenetére
én ilyet rendeltem
Vkworld New Stone V3 Quad
-
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
tudtok ajánlani valami jó pendrivot?
ehhez a tvhez kellene hogy hd filmeket tudjak nézni
LG 32LH530V
-
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
Megjött két termek az egyik ez
3.5m Mini Android Endoscope - BLACK
[link]eddig szamitogepen probaltam ki azzal a programal amit adtak hozza
a kep bejon de nem mozdul sehova egybol lefagy es meg sem mozdultudtok mas programot gepre
es telefonra is gondolom jobb lenne mas program nem amit ok adtak hozzaa masik pedig ez
Original Xiaomi Yeelight 220V E27 Smart LED Bulb - WHITE
[link]szerintetek ilyen zart helyen nem esik hosszutavon baja?
kepek
ezen a kepen nincs rajta a bura [link]
itt pedig mar rahelyezve [link]
[link]
[link]
[link]
-
spileraaa
senior tag
válasz spileraaa #106513 üzenetére
fb irta valaki
es ezzal nagyon jol megy folyamatos a kep telon es nagyon jo minosegu a kepje
"Camera fi2 appal tok jól működik. Igaz csak az en telomon snapi 820 4gb rammal. Az osszes tobbi telo, tablet amivel csak probaltam par mp utan kilepett, vagy lefagyott."a masik kerdesemre ha tud valaki valaszolni megkoszonem
ui. gepen amugy se latom sok hasznat hasznalni de telefonon meglepoen jo kepet ad
a gepen szerintme gepenkent valtozik hogy hogyan teljesit mert szerintem a 3 m kabel is bezavar mivel volt ilyen hoszabitom es azzal se ment jol pl a pendriveot nehezen ismerte felErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
endoszkópos kamerára már kaptam programot a camerafi2 amivel tökéletesen működik
a másik kérdésre viszont még nem kaptam választ
es anyival kiegeszitenem hogy felraktam a mi home appot de nem ismeri fel
le olvastam a qr kodot es amit kiadot azt raktam fel[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz bertokl #106448 üzenetére
Nekem ma erkezet meg de eddig nem sikerult csatlakoztassam pedig a mi home toltotem le es hiaba raktam scanre nem ismeri fel
vagy nagyon kozel kell tartani kozben?
es a manualisnal pedig nem szerepel a felsoroltak koztErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz bertokl #106448 üzenetére
ebből nincs mondjuk simpla verzió féláron?
mert a fény ereje nagyon jó de az okos funkciót nem sikerült működésre bírjam majd meg próbálkozok de eddig semmiErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz mrrr74 #106669 üzenetére
koszi ezzel mar felismeri és jól működik
Van hozzá saját app is yeelight néven, lehet először azzal próbáld feltenni és ne a mihome-mal. Nekem szimpatikusabb a saját alkalmazása, azzal használom.
a link pedig szerintem hibás 1 db van es az smart verzio ha jol latom
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
-
spileraaa
senior tag
valaki tudna ajnalani valami jo magyar vpnt ami stabil es gyors?
jol jonne a magyar kuponoknal szerintem a kinaiakat hidegen hagyja hogy erdelybe kell postazni nekik ugyis minden elado ...
-
spileraaa
senior tag
válasz Mr.Csizmás #107212 üzenetére
nekem fizetos is jo csak legyen stabil es gyors a magyar vpn
-
spileraaa
senior tag
nagyon off de nem tudom hol kérdezem meg
Van aki bérelt innen vpnt? https://csibvpn.hu
menyire gyors és stabil?a legolcsóbb verzió 2.30$ a másik 3.85 $ havonta de 1 évre kell megvenni
vagy valaki tud jobbat?
pl itt 3.30 $ kerül de ahhoz 2 évre kell megvenni
https://join.nordvpn.com/order/[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Ukrajnai háború
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos fejegységek
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest