Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz winbox #71969 üzenetére
Erlanger az egyik legnagyobb USPS depó. Oda nem kézbesíthették, inkább beérkezett.
Nekem egy távcső keringett jó egy hétig az USA-ban, többek között Erlangerben is járt, amikor végre átért Németországba, másnap megkaptam.
Szerintem hibás kódot generálhattak, amikor ott regisztrálták a csomagot.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sanyesz.
őstag
válasz Real_Necro #72485 üzenetére
Gyerekek! Avassatok be, mire jó ez a kütyü. Azt én értem, hogy "gateway", de a mindennapi használatban mire való?
-
Sanyesz.
őstag
válasz Real_Necro #72487 üzenetére
Ha jól értem, akkor ehhez különböző "okos" kiegészítőket kell beszerezni és betanítani?
-
Sanyesz.
őstag
Megérkezett a Ganzo G7522 bicska, "szép" zöld nyéllel. Érdekes, de kést még sosem vettem Kínából, node egyszer el kell kezdeni.
Jó az összeszerelése, stabil a fogása. A pengezárat kicsit szokni kell."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sanyesz.
őstag
Hmm... Ali-s Ugreen shopból rendeltem jó egy hónapja egy töltőfejet és egy lightning kábelt. Vártam, mint a messiást, erre most közli "Lynne", hogy a vámról (!) visszament a csomag, hogyan küldje el újra? Mi van?
-
Sanyesz.
őstag
válasz janakbacsi #113784 üzenetére
Itt van néhány. Az eladó megbízható.
-
Sanyesz.
őstag
Sziasztok! Xiaomi Pro HD fülhallgatóra nem tudtok esetleg működő kupont?
-
Sanyesz.
őstag
Urak! Erre a falban keresgélő ketyerére nem tudtok esetleg kupont?
[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
Rendeltem a Zapals-tól egy ilyen professzionális headset-et.
Természetesen nem működik. A töltőkábel szét van olvadva, de másik kábellel se lehet feltölteni. A led-je hol pirosan, hol kéken, hol sehogy se világít. Részemről sem ajánlott termék."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sanyesz.
őstag
válasz Charlie Gordon #127366 üzenetére
Nekem a Convoy S3+ is majdnem kicsi.
-
Sanyesz.
őstag
válasz DeFranco #133545 üzenetére
Persze, ez is véd valamitől. Pl. a nagyobb bogaraktól.
Csak, ha ezzel dobod el a motort, nem biztos, hogy lesz lehetőséged azon töprengeni, hogy biztos ezt a 10 dolláros sisakot kellett megvenni.[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
válasz rover45 #133744 üzenetére
Az ég világon semmit nem ér. Én a Zapas-tól vettem teljesen hasonló hulladékot. Eleve a töltőkábel el volt égve, de ez nem lett volna baj, maga a kütyü egyébként is tölthetetlen volt, bekapcsolni sem lehetett.
Refund lett, minden vita nélkül.
Ami ennél "jóval" drágább, értsd: 2-4 dollár, ott is nagy a szórás. Rendkívül gyenge hangminőség, gyenge hangerő. Kicsit többet áldozz rá."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sanyesz.
őstag
Ma megérkezett a két hete rendelt bicska, laoszi postával.
Ilyen útvonalon még nem jött csomagom."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sanyesz.
őstag
válasz WestBam #135622 üzenetére
Én annyira nem vagyok "lámpaguru", (még) csak három kínai lámpám van.
Viszont mostanában akkora a süninvázió, hogy szinte minden éjjel telepítem át őket a szomszéd kertjébe, mert a kutya nem hagy aludni. Ilyenkor jól jön egy megfelelő lámpa.[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
Gyerekek! Ezek az Orico HDD/SSD házak csak Sata3 csatolásúak? Lefelé nem kompatibilis? Tettem bele egy laptop HDD-t is, aztán meg se nyekken vele.
-
Sanyesz.
őstag
válasz Donki Hóte #135782 üzenetére
Remek. Akkor kaptam egy hibás kütyüt?!
Amíg a laptopban volt a HDD, semmi baja nem volt. Most megcseréltem az SSD-t a HDD-vel és nem műxik."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sanyesz.
őstag
Megjött a Convoy C8+ lámpa.
Kicsit szokni kell a módbeállításait"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest