Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Nem tud valaki valahol 2TB külsővinyót diszkont áron?
-
atee_13
őstag
válasz KamuMazsola #102994 üzenetére
És milyenek vele a tapasztalatok? aptX képes? Én is gondolkozom fejhallgatóban és ráadásul szintén 2 db ban
-
atee_13
őstag
válasz ZsoltG60 #103004 üzenetére
Igazából mire ideér hozzám kevesebb legyen mint mondjuk árukeresővel és ne 1-2 száz forinttal. Van egy, de kezd fogyni a hely, kellene még egy mert a tv elvileg csak 2TB ig kezeli. Annyira éppen nem sürgős, de most ezekben a kuponáradatokban hátha lenne valami tuti vétel
Mondjuk 20ezer alatt már hálás lenne
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz szabi__memo #103011 üzenetére
De a tv (LG LA 660s) tudtommal csak 2TB ig kezelő és ahhoz kellene
-
atee_13
őstag
válasz KamuMazsola #103013 üzenetére
Én TV hez szánnám. Elvileg az aptX- esek jobb, stabilabb átvitelt biztosítanak. Ha egy filmbe belehallgatnál vele szívesen meghallgatnám a tapasztalatod, én valószínű nCore os HD és full HD filmeket hallgatnék vele. Nem vagyok nagyon kiélezett fülű csak valami olyat szeretnék ami nem kirívóan rossz semmilyen téren egy középmezőnybeli delikvenssel én elégedett lennék, főleg ha az ára is baráti
-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
válasz Golyo69 #103294 üzenetére
"A Magyar Postának nem csupán jelentős árbevétel-növekedést hozhat az együttműködés, illetve az új vállalat megalakulása, hanem lehetőséget ad arra is, hogy növekvő piaci részesedésével a kelet-közép-európai áruszállítási piac meghatározó szereplője legyen "
Ha velük is olyanok lesznek mint a magyar lakossággal akkor legfeljebb azt határozzák meg, hogy mindenki nagyívűben kerüli őket.
-
atee_13
őstag
LeEco Le s3 hoz van valami kupon most?
Mi Band2 höz?
-
atee_13
őstag
Tomtop-tól jött hírlevél amiben elvileg ez kuponnal csak 16,99 lesz EUból. (kód NES9)
mennyire kihagyhatatlan?
-
atee_13
őstag
kis zseblámpa nem is olyan rég szállítással együtt volt valami fél dollár, ha nekem ebből kellene 14 db az megoldható szerintetek ilyesmi áron, láttam többször is, hogy le volt már akciózva, de egy személy vehet egyszerre 14 et, ha akciós?
-
atee_13
őstag
Üdv!
Mostanra, hogy tele lettem mindenféle kis kütyükkel, hála a sok sok kuponnak, egyre gyorsabban fogynak a kis AAA-s elemek. Arra gondoltam, hogy láttam itt sokszor berakva képeket, kuponokat, hogy nekem is jó lenne.
Tudtok ajánlani töltőt+elemet is. Nem kell, hogy csuda okos legyen, töltse fel és lehessen használni.
És ha esetleg még kupon is lenne hozzá az külön öröm lenne
-
atee_13
őstag
válasz Beni2360 #110091 üzenetére
Original Xiaomi Mi TV Box - EU PLUG BLACK -hez tud valaki kupont?
-
atee_13
őstag
Üdv!
Le eco le s3 (x626)- hoz tud valaki jóárasító kupont GB rendeléshez?
Hogy működik most a sima posta náluk? Korábban voltak hírek, hogy a GB a vám áfa kombit átvállalja ha megbukik míg nem lesz eu expressz, ez mennyire fedi a valóságot? Rendeléskor kell hozzá valami vagy csak simán megrendelem és annyi?
-
atee_13
őstag
Leeco Le s3 ra senki nem tud kupont?
-
atee_13
őstag
Sportsdirect-ről akarnék rendelni egy kabátot, nincs valami trükk a szállítás lenullázására, vagy legalább mérséklésére?
-
atee_13
őstag
Uraim!
Ez a mini PC mit érhet 100 dolcsiért?
Kb egy túlárazott tv box-nak jó vagy ér valamit a gyakorlatban. 2/32 win 10 nem tűnik első olvasatra túl életképesnek, de még nem volt ilyesmivel dolgom.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
atee_13
őstag
Üdv!
Van 1300 GB pontom,tudtok ajánlani valamit ami agyonpontozható és esetleg még hasznos is?
-
atee_13
őstag
El akarom lőni a pontjaimat időben a GB-n. Tudtok valamit 75 dollárért ami jó vétel? Ha hasznos az külön előny.
-
atee_13
őstag
Van valami normális USB-s kártyaolvasó jó áron?
-
atee_13
őstag
válasz tillatrilla #117310 üzenetére
kipróbálom
-
atee_13
őstag
Ezt a fogkefét tudná még jó árasítani valaki?
Esetleg még ezeket a tartalékokat?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest