Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Balinov
titán
Srácok, kis méretű, USB-C SD olvasót milyet ajánlotok, ami normál méretű sdxcvel kompatibilis, nem akkora mint egy zacskó rizs és megjön tutira 2-3 héten belül?
Kb ilyesmi lenne jó, mint ez a SanDisk, csakhát ennek az ára... [link]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
erdey_a
addikt
válasz AndrewBlase #113744 üzenetére
mondjuk szabadon konfigurálható billentyűzet appot nem bonyolult telepíteni rá
Vérboci
-
vacs
veterán
válasz AndrewBlase #113744 üzenetére
Szia.
A Tab 3 8 Plus tableten gyárilag a Gboard billentyűzet van, és ennek a magasságát lehet állítani kisebbre!
Illetve feltehetsz másikat is, a többségben állítható a magasság!
Én pl SwiftKey-t használok, de a Gboard is nagyon jó![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
andreas49
senior tag
Hali,
Van egy Sony KDL-40V4000 tv készülékem, amihez valamilyen okosító kütyüt keresek. A TV-n csak HDMI csatlakozás lehetséges, a helységben pedig csak wifi jel van.
Ajánlásokat köszi előre isHONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
AndrewBlase
senior tag
válasz erdey_a #113754 üzenetére
és (#113755) vacs: Igen, tudom, hogy millió bil. rakható rá.
A gboard-al annyit sikerült elérnem, hogy a javítási sávot letiltottam, de még így is kitakarja a "hasznos" képernyőfelület felét.
Tudtam, hogy az elöző tab 4:3 aránya után furcsa/más lesz ezen a gépelés, de mégis kézhezvétel alkalmával tapasztalja meg igazán az embőr.Így jártam, majd megszokom. Viszont az automatikus javítást is ki fogom kapcsolni, mert mindig mást ír, mint amit én szeretnék.
Miért mindig én???
-
spileraaa
senior tag
válasz bul07 #113701 üzenetére
Utorch asztali lámpát Jan 03 rendeltem és most 23 érkezett meg de usb kábel nélkül ami miatt visszakaptam végül 3$
most azon vacillálok ha kinabol rendelem a kábelt az újból 1-2 hónap addig viszont nem tudom használni a lámpát lehet végül ráfizetéssel ithonrol szerezek be ilyen kábelt valahogy
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
pilu01
senior tag
A reviews videóknak van valami külön szabálya GB-n?
App-ból tudok csak értékelni, fel is töltöm a videót, de csak a képet teszi fel, a videót meg nem, pedig ott figyelnek a videók a youtube a fiókomba! -
NORBl
aktív tag
Kínából rendelnék terméket, amely jóval vámhatár felett van. Egyik eladó sima postával küldi, másik dhl-el. Amelyik DHL-el küldi az még olcsóbb is, és pár héttel előbb itt is van elvileg. Nah most a dhl - el nem rizikósabb, hogy megvámolják a cuccot ?
(#113772) FingR86.: Nekem is így derengett.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ANOka #112310 üzenetére
~1 hét használat után a bővebb vélemény a SEAGO SG-507 elektromos fogkeféről:
Szerintem jól használható, de mint mindent, ennek is meg kell tanulni a használatát.
Leghosszabb időtartamban a Sensitive fokozatot használtam, csak a fogmosás végén váltok át magasabb/eltérő fokozatra 30-60 mp-nyi időre.
A gyári kefe sörtéjét "kicsit" puhának érzem, de biztos a magas rezgésszám miatt volt szükség erre a kompromisszumra. (Kézi fogkefe esetén a Signal márka Medium keménységű termékeit használtam/szerettem.)Viszont teljesen feleslegesnek tartom a 30 másodpercenkénti 1 mp-re történő megállást és a 2 perc utáni automatikus kikapcsolást. Én addig szoktam fogat mosni, amíg tisztának nem érzem és ez eddig egyszer sem jött össze 2 perc alatt. Inkább 4-5 perc az átlagos "szintidőm".
Így fogmosásonként legalább 2x kell elindítanom az eszközt.Összességében: részemről ajánlott. Akinek nem telik Oral-B-re és lusta a kézi fogkefét használni, annak különösen!
-
FingR86
őstag
válasz pilu01 #113767 üzenetére
mostanában kezdtem el a tavaly szeptemberi rendelésekre leadni az értékeléseket.
mindenre 5*
3-5 kép
1 perces videó
3-4 mondat magyarulmég az 1$ alatti vackokra is szinte kivétel nélkül megadják az 50 pontot
de általában a 70 pont jellemző.
egy motorhibás (4-ből 1) qx90 drónra, amit teljes mértékben refundoltak walletra, arra meg 140 pontot kaptam értékelésre. -
erdey_a
addikt
Mr. Bean teddy macira ha esetleg felmerülne itt-ott kupon, akkor ne maradjon titokban!
Vérboci
-
bertokl
tag
MECOOL M8S Pro+ TV Box Amlogic S905X Android 7.1
DANY0127
$28.99Ajándék fali tartóval:
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
WPL C14-re van esetleg kupon, vagy arra nem szokott lenni?
-
bul07
nagyúr
Valakinek tekerős USB töltő
rosegal.com
Portable Emergency USB Hand-cranking Manual Dynamo Charger for Mobile Phone[link]
PEMU35
$1.99( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
janakbacsi
őstag
Tudna valaki jó minőségű type c otg-s pendrive ot ajánlani?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
bertokl
tag
Boruit RJ - 02 R5 300LM IR Sensing LED Headlamp
bilakosJ179
$6.99 -
dudikpal
senior tag
Ehhez a MIkey-hez hol a túróban találok appot?
Play store-ról szedtem le vagy 2őt, de csak reklámprogik voltak, a mihome-ban sem találom ezt a kütyüt.
[ Szerkesztve ]
-
NORBl
aktív tag
Melyik a legolcsóbb megbízható egy férőhelyes akkumulátor töltő ? LiitoKala Lii 100 ? Kupont esetleg nem tudtok hozzá ?
(#113785) bertokl
(#113787) dudikpal Ez tényleg Xiaomi ? Már ilyet is gyárt ?
[ Szerkesztve ]
-
Bec
tag
válasz NORBl #113788 üzenetére
Ezt a 100-ast használom :
LiitoKala Lii - 100 Smart Universal Battery Charger - USB BLACK 161996301
($1.99): GBBF016
($1.99): BILAKOSJ45
($1.99): BILAKOSJ70Tudtok valami használható 18650-es cellát? (amit el is küldenek)
[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
válasz janakbacsi #113784 üzenetére
Itt van néhány. Az eladó megbízható.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
bertokl
tag
válasz NORBl #113788 üzenetére
Ez ugyanaz lehet, mint a liitokala lii-100, az szinte minden héten van 1.99$-ért, ha nem sürgős várni kell a kuponjára.
Colaier Lii - 100 USB Battery Charger
bilakosJ164
2.99$Vagy van ez a Ultrafire töltő, ami nem tudom, hogy ajánlott-e, de kijelzője is van, bár úgy látom tesztelni nem tud:
UltraFire USB Multifunctional Battery Charger 1 Slot
bilakosJ158
$4.99 -
Chris Kiki
senior tag
válasz bertokl #113785 üzenetére
Köszönöm, úgy érzem frissítenem kell a kötődésemet a topikhoz, ezért vettem egyet
LiitoKala Lii - 35A 18650-hez nincs valakinek kuponja?
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
spanyoll
addikt
válasz bertokl #113797 üzenetére
Lesz kifogásom Debrecenbe menni legalább. Megbeszéltük
(és mindezt abból a pénzből vettem, amit ebayeseken hajtottam meg, mert elveszett a csomagom)
Azt mondja a kis ebayes, hogy jaj megkapom a refundot, csak adjak pozitív értékelést. Ő egy kis üzletet futtat, ő a kenyérkereső a családban (ezt mindet leírta tört angolsággal ) , ha megjön a csomag mégis utaljam vissza a pénzt. Ránézek a profiljára: 500K+ review, ergo 500-600K vásárlás volt nála. Kis üzlet, mi?
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
dudikpal
senior tag
válasz trebrona #113796 üzenetére
Köszi szépen
Legalább megtudtam, hogy nem ény vagyok a hülye, hanem az eszköz nem jó. Bedugásnál rányomok, hogy mikeyt csatlakoztattam, utána fel is dobja, hogy az eszköz nem ismerhető fel.(#113799) kcsa: Egen, figyelmetlen voltam, még jó hogy nem rég uppoltam itthon mindent droid6ra
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest