Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#111270) cocka válasza kapasz (#111269) üzenetére


cocka
veterán

Természetesen ezt se találod meg sehol. Honnan tudod meg? Vagy 4 pdfet néztem végig és biztos én vagyok balfax, de egyikben sem találtam aktuális infókat erre vonatkozóan. Az egyikben van egy 300/50-es cuccról szóló tájékoztatás, de ezeréves lejárt csomagok vannak az adott sorba írva.

Nem értem miért nem következetes ez a cég. Az ászf mellékleteiből rendszeresen kimaradnak dolgok vagy téves információkat osztanak meg.

Domino díjszabásnál pl. évek óta annyi történik, hogy átírják a dátumát és módszeresen kifelejtik belőle az aktuális szolgáltatásokat, díjazásokat, amiknek csak egy része szerepel az akciós mellékletükben. Bezzeg az ezeréves, honlap szerint már rég megszűnt csomagokat úgy szerepeltetik benne, mintha még mindig aktuálisak lennének.

Egy rakat információt meg csak szóbeszédek útján lehet megtudni. Szerintem ez így elég gáz.

Aztán vannak olyan szolgáltatások, amikről azt írja az akciós melléklet, hogy csak Telekom alkalmazásból rendelhető, ehhez képest a honlapjuk webes felületéről is.

Vagy olyan Telekom alkalmazásból rendelhető szolgáltatást szüntetnek meg, ami az akciós mellékletükben sem szerepelt soha. A play áruház app alatti kommentjeiből tudod meg, hogy az adott szolgáltatás amúgy október 31-én megszűnt.

Szóval ideje lenne már az ÁSZF-et, az appot, a webes szolgáltatási felületet meg a honlapon szereplő infókat összehangolni, mert ez az információhiányból és/vagy félretájékoztatásból adódó káosz cseppet sem ügyfélbarát.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.