Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75304) Ano válasza libit (#75303) üzenetére


Ano
őstag

Nekem sincs Asus routerem ... pedig volt ... nem volt vele túl sok gondom egy inkompatibilitási problémát leszámítva, ami szinte csak engem érint/nálam fordul elő, de ez mindegyik Asus-ban benne van, így ezért az Asus nekem nem megfelelő.

Jelenleg a fő routerem egy Synology RT2600ac ... még viszonylag új és kiba drága volt, de jelenleg jól üzemel arra a célra amire szükségem van, de kell egy egyszerűbb router ami nem asus de a megbízhatósága és stabilitása ettől még kikötés!

Továbbá nekem fontos (bár ezt így nem írtam le) a magyarországi vásárlás lehetőleg 2 év garival ... nem akarok probléma esetén hetekig hónapokig várni az Aliexpress-re vagy Gearbest-re hogy cseréljék a routeremet és ezért hajlandó vagyok fizetni extra 20-30% árat!

De már látom hogy nem tudom olcsón megúszni és kénytelen leszek venni egy Archer C7-et ... csak az meg ugye túl sokat tud ahhoz mint amire kellene (max 2 eszköz Wifin amire a 2,4 GHz is elegendő lenne mert kevés forgalom van rajtuk) + gigabites lan port 2 db mert a 4K-s TV belaggol a régi router miatt (ami ugye csak 100 Mbites) ha 4K-s HDR tartalmat nézünk rajta!

[ Szerkesztve ]

Synology RT6600AX felfedezés alatt

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.