Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31895) kali válasza maestro87 (#31893) üzenetére


kali
legenda

egyrészt nem nagyon van olyan lakás/környezet, ahol egyáltalán sincs semmilyen zaj, másrészt veszel egy routert, kipróbálod 10 ellenoldallal, és nem egyforma értékeket fogsz mérni, az meg egyik gyártótól sem elvárható, hogy minden létező ellenoldali típussal teszteljen, és továbbra sem ejtettünk szót arról, hogy eltérő ellenoldalak más és más beállításokat értékelnek optimálisnak, szóval biztos, hogy lehetetlen, és nem véletlenül nem készülnek ilyen leírások.
a tesztelős oldalak is csak egy meghatározott környezetben - és a csak távolságot és a falak számát írják le, esetleg még néhány fontosabb paramétert, mint például az elhelyezkedés, de sok apróságot nem, pedig azok is sokat számítanak - tesztelnek routereket, és jellemzően csak egy ellenoldallal, minden eszközhöz a legjobb beállítást eszközölve, de még így is eltérő eremények születnek.
sokszor már az sem mindegy, hogy egy adott wifi modul alá milyen illesztést telepít az ember, meg az alapértékek is eltér(het)nek a beállításokban a wifi modulok és a routerek esetén is, szóval hidd el, nincs az a gyártó, aki ezt felvállalná! :(

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.